Servisna informacija

 

Zbog havarije deo centra bez vode

PANČEVO, 16. novembar 2015. (TV Pančevo) – Zbog havarije na vodovodnoj mreži bez vode su tokom dana bili potrošači u Ulici vojvode Petra Bojovića, od Trga slobode do Ulice dr Žarka Fogoraša, i Kasapinovićeve ulice, od Ulice Žarka Zrenjanina do Trga mučenika. Ekipe JKP-a „Vodovod i kanalizacija“ rade na lociranju i otklanjanju kvara. U Ulici vojvode Petra Bojovića bila je postavljena cisterna, sa koje su se građani snabdevali vodom.

 

Normalizovan pritisak vode do jutra

PANČEVO, 13. novembar 2015. (TV Pančevo) – Zbog havarije na magistralom cevovodu filter-stanice Grada Pančeva isključen je cevovod koji ide kroz Gradsku šumu, dok je cevovod preko Tamiša nastavio da radi. Ovaj cevovod je urađen prošle godine u decembru i pušten u rad. Do havarije je najverovatnije došlo zbog greške u materijalu, kaže rukovodilac Sektora vodovodne mreže Dušan Kračunov. Očekuje se da radovi najkasnije do jutra budu završeni, kada će biti i normalizovan pritisak vode u celom gradu.

   

Manji pritisak vode od petka

PANČEVO, 12. novembar 2015. (TV Pančevo) – Od petka do nedelje u gradskoj vodovodnoj mreži, koja pored Pančeva obuhvata i “južna” sela, biće smanjen pritisak zbog planiranih radova, javljaju iz JKP “Vodovod i kanalizacija”. •

 

   

Isključenja sa vodovodne mreže za utorak, 6. oktobar

PANČEVO, 5. oktobar 2015. (TV Pančevo) – Zbog radova na vodovodnoj mreži, u utorak od 9 časova do završetka radova bez vode će biti potrošači u Ulici Moše Pijade od Svetog Save do Vojvođanskog bulevara i celo naselje Miloradović.

   

„Severna sela“ bez struje u petak od 10 do 12 h

PANČEVO, 1. oktobar 2015. (TV Pančevo) – Zbog planiranih radova na elektrodistributivnoj mreži u petak, 2. oktobra, od 10 do 12 sati bez struje će biti Glogonj, Jabuka, Skrobara, Banatsko Novo Selo i Kačarevo, obaveštavaju iz Elektrovojvodine.

   

U nedelju Pančevo bez vode

PANČEVO, 30. septembar 2015. (TV Pančevo) – Zbog remonta trafostanice na objektu postrojenja za proizvodnju vode, u nedelju, 4. oktobra, od 8 do 14 časova bez vode će biti ceo grad Pančevo i naseljena mesta Starčevo, Omoljica, Banatski Brestovac i Ivanovo, obavestilo je preduzeće „Vodovod i kanalizacija“.