Servisna informacija

 

Parkinzi pod snegom, nema kontrole naplate

PANČEVO, 10. januar 2017. (TV Pančevo) – Radnici JKP „Higijena“ čiste sneg sa javnih površina u gradu. Na raščišćavanju snega angažovane su tri mašine sa raonicima i tri vozila koja posipaju so. Radnici ovog preduzeća u toku dana čiste staze, pešačke prelaze, autobuska stajališta i prilaze svim ustanovama u gradu.

 

Redukovan broj polazaka ATP-a

PANČEVO, 26. decembar 2016. (TV Pančevo) – Zbog zimskog raspusta i smanjenog broja putnika ATP će u naredne tri nedelje prorediti broj polazaka na pojedinim linijama. Novi red vožnje važiće do polaska dece u školu u drugom polugodištu. U Novogodišnjoj noći ATP će prevoziti putnike do Beograda kao i ranijih godina na svakih sat vremena.

   

Tople probe od petka 7. oktobra

PANČEVO, 3. oktobar 2016. (TV Pančevo) – JKP „Grejanje“ počeće tople probe u petak 7. oktobra. U Grejanju apeluju na potrošače da ukoliko primete curenje u sistemu i kvar druge vrste, obaveste radnike Grejanja na broj telefona 315 – 400.

   

Okolo naokolo do Beograda

PANČEVO, 5. septembar 2016. (TV Pančevo) - Zbog radova na rekonstrukciji železničkog nadvožnjaka, zatvoren je deo puta Pančevo – Beograd. Put će biti zatvoren do desetog novembra. Vozila na putu ka Beogradu sada saobraćaju obilaznicom, prema Pupinovom mostu, putu za Ovču, gde se izlazi na Zrenjanski put i dalje prema Pančevačkom mostu i Beogradu. Zbog ovih radova i autobusi ATP-a, saobraćaju ovom trasu pa je produženo vreme putovanja ka Beogradu. Iz Beograda ka Pančevu saobraćaj se odvija normalno, kao i do sada.

   

Bez saobraćaja na petlji Pančevačkog mosta do 10. novembra

PANČEVO, 3. septembar 2016. (TV Pančevo) - Saobraćaj na rampi petlje Pančevačkog puta iz smera Pančeva ka Beogradu i Zrenjaninu zatvoren od sinoć zbog početka poslednje faze radova na rekonstrukciji dva nadvožnjaka. Zbog ovih radova izmenjen režim saobraća na liniji ATP-a prema Beogradu.

   

Delovi Pančeva bez javne rasvete

PANČEVO, 26. avgust 2016. (TV Pančevo) - Večeras u pojedinim delovima grada od centra pa do Koteža 2 i Vojlovice na drugom kraju grada delovi ulica su bez javne rasvete. U Elektrovojvodini su dežurni dispečeri rekli da postoji problem sa uređajima koji kontrolišu paljenje ulične rasvete. Problem je softverske prirode, ali će nastojati da u toku večeri ovaj problem bude rešen i svi delovi grada budu osvetljeni.