Servisna informacija

 

Dežurne ambulante za Božić

PANČEVO, 5. januar 2018. (TV Pančevo) – Za predstojeće božićne praznike, 6. i 7. januara, dežurne službe Doma zdravlja Pančevo će imati sledeće radno vreme:

 

PIO Fond radi i u subotu 30. decembra

 

PANČEVO, 26. decembar 2017. (TV Pančevo) – Zaposleni u PIO Fondu radiće i u subotu 30. decembra kako bi primili sve zahteve za odlazak žena u penziju koje ispunjavaju uslove za starosnu i prevremenu starosnu penziju. Žene koje imaju 61 godinu i šest meseci života i najmanje 15 godina radnog staža, do kraja godine treba da raskinu radni odnos, podnesu zahtev PIO Fondu za odlazak u penziju, jer već od naredne godine u penziju će moći tek sa 62 godine života.

   

Radovi u Miloša Obrenovića, naizmenično propuštanje vozila

PANČEVO, 13. decembar 2017. (TV Pančevo) – Zbog očuvanja bezbednosti drumskog i železničkog saobraćaja, u petak, 15. decembra, od sedam do 19 sati, biće izvedeni radovi u Ulici Miloša Obrenovića ka Bavaništanskom putu na mestu ukrštanja sa prugom.

   

Stevana Šupljikca 139-147 bez tople vode

PANČEVO, 13. decembar 2017. (TV Pančevo) – Zbog radova na vodovodnoj mreži „Grejanje“ neće isporučivati toplu vodu u periodu od devet do 14 časova u Ulici Stevana Šupljikca od broja 139 do broja 147 danas, sutra i prekosutra.

   

Deo Moše Pijade bez javnog osvetljenja do petka

PANČEVO, 12. decembar 2017. (TV Pančevo) – U Ulici Moše Pijade u Pančevu, na potezu od Sinđelićeve do kružnog toka na Kotežu I, neće biti javnog osvetljenja do petka, 15. decembra, zato što Elektrodistribucija Pančevo izvodi radove na zameni stubova i vazdušne ulične niskonaponske mreže u Ulici Moše Pijade, od ulice Sinđelićeve do kružnog toka na Kotežu I u Pančevu.

   

Trećeg decembra bez vode celo Pančevo i pet naseljenih mesta

PANČEVO, 2. decembar 2017. (TV Pančevo) – Zbog remonta trafo stanica na objektu postrojenja za proizvodnju vode u nedelju, 3. decembra od 8 do 14 časova grad Pančevo i naseljena mesta: Starčevo, Omoljica, Ivanovo, Banatski Brestovac i Kačarevo neće imati vode, obaveštavaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija".