Servisna informacija

 

Zatvorene ulice 15. i 16. juna zbog održavanja Karnevala

PANČEVO, 14. jun 2018. (TV Pančevo) – Obaveštavamao javnost o izmeni režima saobraćaja i zatvaranju ulica povodom međunarodne i gradske manifestacije "Internacionalni karneval Pančevo 2018":

 

Kvar na predajniku na Avali

PANČEVO, 14. jun 2018. (TV Pančevo) – Zbog kvara na predajniku na Avali signal regionalne RTV Pančevo ne vidi se kod korisnika koji imaju set up box uređaje. Očekuje se da kvar bude uklonjen.

   

Voda u Vršcu ispravna!

PANČEVO, 14. jun 2018. (TV Pančevo) – JKP „Drugi oktobar“ apeluje na svoje potrošače da ne reaguju na dezinformacije o neispravnoj vodi.

   

Cisterna u Veljka Vlahovića i Cvijićevoj

PANČEVO, 1. jun 2018. (TV Pančevo) – Zbog radova na vodovodnoj mreżi do večernjih sati u naselju Strelište slabiji je pritisak od uobičajenog. Radovi su u toku. Iz Vodovoda obaveštavaju građane Strelište da će cisterna sa pijaćom vodom prolaziti kroz ulice Veljka Vlahovića i Cvijićevu u kontinuitetu sve dok bude slabiji pritisak vode.

   

Kačarevo od 22 h bez vode

PANČEVO, 26. maj 2018. (TV Pančevo) – Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će u 22 h ostati naseljeno mesto Kačarevo. Radovi će se završiti u ranim jutarnjim časovima.

   

Etilen pokreće proizvodnju

PANČEVO, 9. maj 2018. (TV Pančevo) – HIP Petrohemija nakon jednomesečnog zastoja ulazi u proces pokretanja proizvodnje. Danas i sutra će biti pokrenute startne aktivnosti u fabrici Etilen. Očekuje se pokretanje proizvodnje u fabrikama polietilen visoke gustine i Polietilena niske gustine.