Naslovna

 

Uhapšen rukovodilac u HIP "Azotari"

PANČEVO, 3. mart 2017. (TV Pančevo) – Tokom velike policijske akcije, koja je sprovedena u više gradova u Srbiji, u Pančevu je uhapšen rukovodilac u HIP "Azotari" Pančevo Z.S. (1955), zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica. On se sumnjiči da nije organizovao kontrolu tokom remonta u fabrici i da je time HiP “Azotari” pričinjena šteta u iznosu od 550 miliona dinara.

 

Vučić: Evropska unija za Srbiju najvažnija destinacija

PANČEVO, 3. mart 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je visokoj predstavnici Evropske unije za spoljnu i bezbednosnu politiku Federiki Mogerini što je posetila Srbiju, uz napomenu da je ona u našoj zemlji uvek dobrodošla. Srbija se, bez obzira na teške razgovore, nalazi na evropskom putu i Evropska unija je za Srbiju najvažnija destinacija, rekao je Vučić.

   

U Pančevu počelo prikupljanje potpisa za kandidaturu Aleksandra Vučića: Odziv građana neverovatan, redovi ispred GO SNS

PANČEVO, 3. mart 2017. (TV Pančevo) – Gradski odbor Srpske napredne stranke počeo je jutros sakupljanje potpisa za kandidaturu Aleksandra Vučića za predsedničke izbora koji će biti održani 2. aprila. Već od 8 časova nekoliko hiljada građana došlo je u stranačke prostorije SNS-a da svojim potpisom daju podršku Aleksandru Vučiću.

   

Saobraćajna nesreća na ulazu u Omoljicu

PANČEVO, 3. mart 2017. (TV Pančevo) – Jedna osoba (1966) je poginula, a jedna povređena u saobraćajnoj nesreći koja se oko 1 sat posle ponoći dogodila na ulazu u Omoljicu, saznaje Regionalna RTV Pančevo u Službi hitne medicinske pomoći.

   

Bolje socijalne usluge u Opovu

PANČEVO, 2. mart 2017. (TV Pančevo) – U Opovu je danas boravio državni sekretar ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja dr Nenad Ivanišević, koji je sa predsednikom opštine Zoranom Tasićem razgovarao o budućoj saradnji. Oni su posetili udruženja paraplegičara i kvadriplegičara u Barandi. Ovaj objekat je izgrađen sredstvima lokalne samouprave i Ministarstva za rad.
   

Predsednički izbori 2. aprila

PANČEVO, 2. mart 2017. (TV Pančevo) - Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković raspisala je danas predsedničke izbore za 2. april. Raspisivanjem izbora počinju da teku rokovi za sprovođenje izbornih radnji, a kampanja će ukupni trajati 30 dana.