Naslovna

 

Postavljen balon na otvorenom bazenu

PANČEVO, 17. decembar 2016. (TV Pančevo) – U toku su završni radovi na hidroizolaciji otvorenog bazena, koji je prekriven balonom. U „balonku“ kojom je prekriven otvoreni olimpijski bazen ulazi se iz „toplog tunela“ koji je povezan sa zatvorenim bazenom. Za zagrevanje koristi se gas kao energent i na osnovu proba koje su do sada urađene biće toplo, kaže Predrag Stojadinov, direktor JKP-a „Mladost“, dodajući da će pokriveni bazen već oko Nove godine biti spreman da primi prve sportiste.

 

Slobodan Bitević novi predsednik Sportskog saveza Pančeva

PANČEVO, 16. decembar 2016. (TV Pančevo) – Novi predsednik Sportskog saveza Pančeva je Slobodan Bitević, svetski šampion u karateu, jednoglasno je odlučeno na današnjoj izbornoj Skupštini sportskog saveza. Izabrani su i novi članovi Upravnog i Nadzornog odbora, kao i generalni sekretar Sportskog saveza.
   

Odbornici LSV napravili haos na sednici SO Bela Crkva, sprečen sukob većih razmera!

PANČEVO, 16. decembar 2016. (portal Južni Banat) – Skandalozno ponašanje – psovke, uvrede, ulični rečnik, opstrukcija i pokušaj polivanja vodom predsednika Skupštine Opštine Bela Crkva Marjana Aleksića od strane odbornika iz Lige socijaldemokrata Vojvodine obeležili su današnju sednicu SO Bela Crkva na kojoj se raspravljao o budžetu za 2017. Takvo ponašanje postala je praksa LSV ne samo u skupštini, već i u svakodnevnom životu grada.
   

Preminuo protojerej Radoljub Glišić

PANČEVO, 15. decembar 2016. (TV Pančevo) – U Pančevu je juče u 58 godini preminuo protojerej Radoljub Glišić. Otac Radoljub je službu sveštenika počeo u Bosanskoj Dubici, a u Pančevo je došao 1996. godine. Obavljao je službu sveštenika na Sodari i u Vojlovici, a poslednje dve godine bio je paroh u Hramu Svetog Save na Misi. Liturgija i opelo služiće se u hramu Svetog Save sutra, 16. decembra u 10 sati, a sahrana će biti obavljena u 14 sati na Novom Groblju u Pančevu.

   

Pančevačka policija zaplenila naftu i duvan

PANČEVO, 15. decembar 2016. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu zaplenili su više od tone duvana i više od 650 litara naftnih derivata.

   

Grip zatvorio školu u Omoljici

PANČEVO, 14. decembar 2016. (TV Pančevo) – Učenici OŠ „Dositej Obradović“ od danas ne pohađaju nastavu jer je škola zatvorena. Razlog je pojava virusa sezonskog gripa zbog koga više od polovine djaka i mališana iz vrtiću nije došlo na nastavu.