Naslovna

 

Vučić: Videćemo imamo li i da li smo za postojeću većinu

PANČEVO, 19. decembar 2016. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da će sve o tome da li će biti parlamentarnih izbora biti poznato krajem januara ili početkom februara, i da će se tada i znati da li ima većine ili ne u parlamentu.Vučić je na pitanje novinara da komentariše izjavu potpredsednice SNS Marije Obrdović da ta stranka mora da preispita odnose sa koalicionim partnerima i da li to znači raskid sa SPS, Vučić je rekao da je danas u EMS prisutan kao premijer, da poštuje sve političke stranke „sa manjim izuzecima“ i da ne bi o tome kao predsednik vlade, te da se o političkim stvarima i odnosima govori na stranačkim organima.

 

Kako je Ljubisav Šljivić hteo da privatizuje ceo Vršac

PANČEVO, 19. decembar 2016. (preuzeto sa sajta 021.rs) – Zakoni Srbije nedovoljno štite svojinu, pa je bilo potrebno čak šesnaest godina da se poništi odluka o podruštvljenju i vršačkom komunalnom preduzeću "Drugi oktobar" vrati pravni status javnog. Duga tranzicija, prepuna nejasnih i nedovoljno preciznih zakona, uredbi i odluka, navikla nas je da često čitamo o jeftinom izdavanju državnog zemljišta i stana u zakup, o prodaji po povlašćenim uslovima, bez javnog nadmetanja, kada je i cena mnogostruko niža nego što je tržišna. Međutim, u Vršcu se dogodio raritet čak i za tranzicione prilike; pokušano je da se iz svojine grada izuzme i u privatne ruke prenese ceo komunalni sektor!

   

Seča vetrozaštitnog pojasa

PANČEVO, 18. decembar 2016. (TV Pančevo) – U okolini Omoljice pojedinci seku vetrozaštitne pojaseve, kojih ima više. Oni koji su ih sadili sumnjaju da se to čini sve više i apeluju da je potrebno zaštititi šumu, prevashodno bagrem od lopova. Uz to poručuju da je potrebno sve više saditi kako bi se što više površina našlo pod šumom.

   

Sandra Božić nova predsednica AK "Dinamo"

PANČEVO, 18. decembar 2016. (TV Pančevo) – U petak, 16. decembra 2016. godine, u velikoj sali Sportskog saveza Pančevo, održana je izborna Skupština atletskog kluba "Dinamo". Jednoglasnom odlukom 22 prisutna delegata (od mogućih 31), za novu predsednicu kluba izabrana je Sandra Božić. Nekadašnja atletičarka ovog kluba u mlađim kategorijama, po zanimanju je diplomirani politikolog za međunarodne poslove a trenutno obavlja funkciju direktorke JKP "Grejanje" iz Pančeva.

   

IMA LI KRAJA DIVLJAČKOM PONAŠANJU: Anukić, funkcioner LSV, nastavio da preti članovima SNS, uništava i oduzima im imovinu

PANČEVO, 17. decembar 2016. (portal Južni Banat) – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Bela Crkva, Dušan Anukić nakon jučerašnjeg skandaloznog ponašanja, kada je upotrebivši čitav arsenal uličarskog rečnika, pokušao da izazove prekid sednice, danas je nastavio sa divljanjem po Beloj Crkvi. Na njegovoj meti ovog puta našla se porodica Milenković, kojoj je upao na čamac i uzeo sve ribarske mreže i vesla, uz poruku da će da im oduzme i čamac ukoliko se ne vrate u redove LSV.

   

Postavljen balon na otvorenom bazenu

PANČEVO, 17. decembar 2016. (TV Pančevo) – U toku su završni radovi na hidroizolaciji otvorenog bazena, koji je prekriven balonom. U „balonku“ kojom je prekriven otvoreni olimpijski bazen ulazi se iz „toplog tunela“ koji je povezan sa zatvorenim bazenom. Za zagrevanje koristi se gas kao energent i na osnovu proba koje su do sada urađene biće toplo, kaže Predrag Stojadinov, direktor JKP-a „Mladost“, dodajući da će pokriveni bazen već oko Nove godine biti spreman da primi prve sportiste.