Naslovna

 

Završetak projekta "Banatsko sunce za sve"

PANČEVO, 22. decembar 2016. (TV Pančevo) – U toku su završni radovi na ugradnji solarnih panela kod toplane na Kotežu II, a koji će se koristiti za zagrevaje sanitarne vode. Ovo je projekat koji treba da pokaže mogućnost korišćenja obnovljivih i alternativnih goriva. Realizovali su ga zajednički opština Lugoš iz Rumunije i Pančevo, u okviru prekogranične saradnje Rumunije i Srbije. Vrednost projekta je skoro miliona evra.

 

Zaplenjene tri tone duvana

PANČEVO, 21. decembar 2016. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu zaplenili su tri tone i i 200 kilograma sušenog duvana u listu.

   

Naše prve 24 godine

PANČEVO, 20. decembar 2016. (TV Pančevo) – Regionalna Radio-televizija Pančevo proslavila je 24. rođendan, uz veliki broj gostiju iz političkog, privrednog, kulturnog i sportskog života Pančeva u foajeu Kulturnog centra Pančeva.

   

Spreman budžet za 2017. godinu

PANČEVO, 20. decembar 2016. (TV Pančevo) – Prema poslednjim planovima gradski budžet u 2017. godini iznosiće pet milijardi i sedamsto dvadeset pet miliona dinara. To je za oko 300 miliona dinara manje nego budžet u 2016. nakon poslednjeg rebalansa. Smanjenja je bilo u svim oblastima, ali to neće uticati na funkcionisanje grada, kaže Predrag Živković, zamenik gradonačelnika, koji je zadužen i za finansije. Najveća planirana investicija u 2017. godini je izgradnja Potamiškog kolektora čija je vrednost 234 miliona dinara.

   

Novi zatvor u Pančevu do kraja 2017.

PANČEVO, 20. decembar 2016. (TV Pančevo) – Izgradnja kazneno popravnog zavoda u Pančevu trebalo bi da bude završena do kraja 2017. godine kako je planirano, kazala je Nela Kuburović, ministarka pravde prilikom obilaska gradilišta, novog zatvora u Pančevu. Novi Kazneno popravni zavod omogućiće i da se smanji broj osuđenika u pojedinin zatvorima, jer trenutno u Srbiji ima oko 1000 više osuđenika nego što su predviđeni kapaciteti.

   

Ubijen ruski ambasador u Turskoj

PANČEVO, 19. decembar 2016. (TV Pančevo) –Moskva je potvrdila da je ambasador Rusije u Turskoj Andrej Karlov preminuo nakon što je ranjen u napadu iz vatrenog oružja na otvaranju ruske izložbe fotografija u Ankari. Turski mediji prenose da je napadač ubijen ubrzo nakon napada.