Naslovna

 

Ruski vojni avion pao u Crno more, poginuli svi putnici i posada

PANČEVO, 25. decembar 2016. (TV Pančevo) – Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je da su, prema najnovijim podacima, u avionu „Tu-154“ koji se jutros srušio u Crno more nedugo nakon poletanja iz Sočija prema Siriji bile 93 osobe i da niko nije preživeo.

 

Božićna poruka nadbiskupa Hočevara

PANČEVO, 25. decembar 2016. (TV Pančevo) – Nadbiskup i mitropolit beogradski mons. Stanislav Hočevar uputio je Poruku za Božić 2016., koju prenosimo u celosti.

   

Oprez zbog poledice

PANČEVO, 24. decembar 2016. (TV Pančevo) – Zimska služba Vojvodinaputa tokom noći bacala je so na puteve u gradu i na prilazima gradu. Kako saznaje Regionalna RTV Pančevo putevi prohodni i vlažni. U toku noći bačeno 10 tona soli obaveštavaju iz Zimske službe koja je u toku noći bila u drugom stepenu, jutros od 8 sati ponovu je u prvom stepenu dežurstva. Apel na vozače da drže rastojanje i voze oprezno i polako, kao i da prilagode vožnju uslovima na putu.

   

Pančevački đaci dobitnici pokrajinskih nagrada

PANČEVO, 23. decembar 2016. (TV Pančevo) – Pokrajinska Vlada nagradila je 65 učenika iz Vojvodine diplomama i novčanim nagradama za postignute rezultate u 2016. godini, a specijalne nagrade dobilo je osmoro đaka za postignute izuzetne rezultate. Pančevci Danica Zečević i Marko Šušnjar, jedni su od dobitnika specijalnih priznanja.

   

Vučić: Stimulisaćemo izlazak iz sive zone

PANČEVO, 23. decembar 2016. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će Vlada stimulisati izlazak iz sive zone u regularno poslovanje, kako bi se redovno plaćali porezi i obezbedio novac za ulaganje u škole, bolnice i za isplatu penzija.

   

Gradsko veće usvojilo predlog budžeta za 2017. godinu

PANČEVO, 22. decembar 2016. (TV Pančevo) – Gradsko veće usvojilo je predlog budžeta za 2017. godinu. Prema poslednjim projekcijama, predviđeno je da iznosi 5 milijardi i 725 miliona dinara. Ovo je za oko 320 miliona manje nego što je bio budžet u 2016. godini nakon poslednjeg rebalansa. Zbog planiranih manjih prihoda, manji su i rashodi, kaže Predrag Živković, zamenik gradonačelnika, koji je zadužen i za finansije. U sledećoj godini, grad će se zadužiti dodatno za 273 miliona za kapitalne investicije. Najveća investicija prema planu biće izgradnja prve faze Potamiškog fekalnog kolektora.