Naslovna

 

Nazapamćeno nasilje u Beloj Crkvi

 

PANČEVO, 10. mart 2017. (TV Pančevo) – S.R. (25) iz Bele Crkve uhapšen je u četvrtak uveče zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, prenose beogradski mediji.

 

Pančevo na Specijalnim olimpijskim igrama

PANČEVO, 9. mart 2017. (TV Pančevo) – Gradonačelnik Saša Pavlov poželeo je srećan put i dobar uspeh reprezentativcima, trenerima i članovima Sportskog kluba za decu i omladinu sa posebnim potrebama „Kliker“ koji će na Specijalnim Olimpijskim igrama u Austriji ponosno predstaviti grad Pančevo. Specijalne zimske olimpijske igre biće održane ove godine od 18. do 25. marta u Šladmingu i Ramsu.

   

Ljajić za RTV Pančevo: Srbiji potreban kontinuitet politike

PANČEVO, 9. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije, Rasim Ljajić, izjavio je za Regionalnu RTV Pančevo, da koalicija okupljena oko predsedničkog kandidata; Aleksandra Vučića, želi da nastavi dosadašnju politiku, čiji su prioriteti ekonomske reforme i pridruživanje Srbije Evropskoj uniji.

   

Vučić u Požarevcu: Srbija hoće budućnost

PANČEVO, 9. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednički kandidat koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić , nastavio je predizbornu kampanju mitingom u Požarevcu.

   

Pančevo među prvima u Strategiji o komunikaciji

PANČEVO, 8. mart 2017. (TV Pančevo) – Gradonačelnik Saša Pavlov održao je radni doručak predstavnika regionalne RTV Pančevo, lokalnih medija, portala i dopisništva Radio televizije Srbije i Radio televizije Vojvodine. U neformalnom i konstruktivnom razgovoru sa novinarima i urednicima, gradonačelnik je predstavio aktuelnu aktivnost koja se sprovodi u Gradskoj upravi – izradu Strategije komunikacije i ciljeve zbog kojih se donosi ovaj dokument.

   

Pomoć porodici Ristić iz Omoljice

PANČEVO, 8. mart 2017. (TV Pančevo) – Predstavnici Udruženja „Srpska sparta“ i Mesne zajednice Omoljica, posetili su porodicu Ristić u Omoljici, i uručili joj humanitarnu pomoć u vidu kućne hemije. Ovoj porodici biće namenjen i deo prihoda koji bude prikupljen na MMA turniru, u Hali “Milenujum” u Vršcu 18. marta.