Naslovna

 

Sportisti „Klikera“ otputovali u Austriju

PANČEVO, 14. mart 2017. (TV Pančevo) – Ekipa „Klikera“ iz pančevačke škole „Mara Mandić“, jedna od učesnica Specijalnih zimskih olimpijskih igara, noćas je otputovala za Austriju. Pored pančevačkih đaka, reprezentaciju Srbije čine i đaci iz Vranja, Pirota i Kragujevca.

 

"Klikeri" na Specijalnoj zimskoj OI

PANČEVO, 12. mart 2017. (TV Pančevo) – Ekipa „Klikera“ iz pančevačke škole Mara Mandić, jedna je od učesnica Specijalnih zimskih olimpijskih igara koje se održavaju u Austriji. Pored pančevačkih đaka, reprezentaciju Srbije čine i đaci iz Vranja, Pirota i Kragujevca. Olimpijske igre počinju 17. i trajaće do 25. marta.

   

Gradsko veće formiralo Stručni tim za rešavanje problema napuštenih životinja

PANČEVO, 12. mart 2017. (TV Pančevo) – Gradsko veće formiralo je Stručni tim za rešavanje problema napuštenih životinja na teritoriji grada. Jedan od zadataka ovog tima biće i da sačini predlog izmene odluke o držanju domaćih životinja na teritoriji grada. Tim sačinjavaju predstavnici lokalne samouprave, veterinari, komunalni inspektori, kao i predstavnici društva koja brinu o pravima životinja. Članovi gradskog veća usvojili su i Zaključak, koji omogućava raspisivanje javne nabavke i zaključenje ugovora, za suzbijanje komaraca i ostalih štetočina za naredne tri godine.

   

"Dinamo" - "Požarevac" - 36:31

PANČEVO, 11. mart 2017. (TV Pančevo) - Rukometaši “Dinama” bili su uspešniji u 20. kolu Super lige od ekipe iz Požarevca rezultatom 36:31. U Hali sportova, pančevačkoj publici su se predstavili i mlađi igrači koji su svoju šansu iskoristili na najbolji način.

   

Kredit za kapitalne investicije u 2017.

PANČEVO, 11. mart 2017. (TV Pančevo) - Gradsko veće uputilo je odbornicima Skupštine grada na usvajanje Plan detaljne regulacije za vetrogeneratosrko polje koje treba da se gradi na potezu „Bela Anta“ u Dolovu. Na prvoj narednoj sednici odbornici bi trebalo i da daju saglasnost na predlog Odluke o kreditnom zaduženju Grada za kapitalne investicije u 2017. godini.

   

Počela prodaja karata za MMA turnir

PANČEVO, 10. mart 2017. (TV Pančevo) – Počela prodaja karata za MMA humanitarni turnir koji se održava u Hali Milenijum u Vršcu 18. marta, u organizaciji Udruženja sportista i ljubitalja sporta “Srpska Sparta”. Karte se mogu kupiti na štandu ispred pijačne uprave na Zelenoj pijaci od 8 do 12 sati svakog dana, u ATP-u od 9 do 17 sati i u Hali Milenijum u Vršcu tokom celog radnog vremena hale.