Naslovna

 

Gradsko veće usvojilo planove rada javnih preduzeća

 

PANČEVO, 28. decembar 2016. (TV Pančevo) – Pred sutrašnju sednicu Skupštine grada Pančeva, na kojoj bi trebalo da bude usvojen budžet za 2017. godinu, većnici su večeras usvojili više od 50 tačaka dnevnog reda, među kojima su najznačajnije planovi i programi rada gradskih i seoskih javnih i javno-komunalnih preduzeća.

 

RTV Pančevo u akciji "Radost davanja"

PANČEVO, 27. decembar 2016. (TV Pančevo) – Tradicionalna humanitarna akcija dobrovoljnog davanja krvi „Radost davanja“ ove godine organizovana u prostorijama Crvenog krsta. Zajednička akcija Regionalne RTV Pančevo, Službe za transfuzju Opšte bolnice i Crvenog krsta Pančeva i ovoga puta bila je uspešna. Krv je dalo 23 sugrađana iz RTV Pančeva Suda, Supa , Gimnazije Centra za kulturu.

   

Saša Pavlov: Zajedničkim radom do cilja

PANČEVO, 27. decembar 2016. (TV Pančevo) –U Narodnom muzeju, gradonačelnik Saša Pavlov sa saradnicima, upriličio je novogodišnji koktel za goste iz političkog, privrednog, kulturnog, sportskog života Pančeva. Tom prilikom, on je poželeo svima srećnu Novu godinu, mnogo sreće, zdravlja i uspeha u narednoj godini.

   

Vučić/Ivanić: Odnosi Srba i Bošnjaka važni za stabilnost regiona

PANČEVO, 27. decembar 2016. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovaro je danas sa predsedavajućim Predsedništva Bosne i Hercegovine Mladenom Ivanićem o bilateralnim odnosima, političkoj situaciji u Srbiji i BiH, kao i o situaciji u regionu.

   

Redukovan broj polazaka ATP-a

PANČEVO, 26. decembar 2016. (TV Pančevo) – Zbog zimskog raspusta i smanjenog broja putnika ATP će u naredne tri nedelje prorediti broj polazaka na pojedinim linijama. Novi red vožnje važiće do polaska dece u školu u drugom polugodištu. U Novogodišnjoj noći ATP će prevoziti putnike do Beograda kao i ranijih godina na svakih sat vremena.

   

Paori zadovoljni licitacijom

PANČEVO, 26. decembar 2016. (TV Pančevo) – Na licitaciji državne poljoprivredne zemlje u pančevačkom ataru u zakup je dato 1200 hektara. Prilikom drugog kruga licitacije nije bilo enormno velikih povećanja početnih cena, a nije bilo ni incidenata. Paori su, uglavnom, zadovoljni današnjom licitacijom.