Naslovna

 

TOP i Narodni muzej dobili direktore

PANČEVO, 17. mart 2017. (TV Pančevo) – Zbog ostavki dosadašnjih direktora u pojedinim preduzećima, odbornici Skupštine grada imenovali su vršioce dužnosti direktora u Turističkoj organizaciji Pančeva i Narodnom muzeju. Odbornici su doneli i odluku da će na čelu Doma zdravlja u Pančevu biti Danijela Ristovski Kornic, koja je i do sada obavljala tu dužnost. Usvojen je i predlog predlog kreditnog zaduženja grada za nešto više 273 miliona diinara za kapitalne investicije.

 

Rekonstrukcija Internog počinje u maju

PANČEVO, 16. mart 2017. (TV Pančevo) – Ružne slike Internog odeljenje pančevačke Bolnice poslednjih decenija služile su kao primer bolnice koja nije dostojna za lečenje čoveka. Veliku vest za Pančevce i žitelje Južnog Banata saopštio je, prilikom posete, pokrajinski sekretar za zdravstvo, doktor Zoran Gojković.

   

Završeni radovi u Dimitrija Tucovića, u subotu kreću u Moše Pijade

PANČEVO, 16. mart 2017. (TV Pančevo) – Ulica Dimitrija Tucovića puštena je u saobraćaj, pošto su u njoj završeni planirani radovi na rekonstrukciji i izgradnji vodovodne mreže. JKP “Vodovod i kanalizacija” nastavlja sa izgradnjom mreže u tom delu grada, pa su sledeći radovi u Ulici Moše Pijade, koja će u jednom delu biti zatvorena za saobraćaj.

   

Rešavanje problema nelegalnih objekata

PANČEVO, 15. mart 2017. (TV Pančevo) – U Srbiji ima više od 2 milona bespravno sagrađenih objekata. Do sada je popisano skoro 1,4 miliona, izjavila je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, na konferenciji za novinare u Vladi Srbije. U Pančevu, saopštio je gradonačelnik Saša Pavlov, u Vladi Srbije, popisano je nešto više od 30 hiljada neleganih objekata, i izdato 1000 rešenja o ozakonjenju.

   

Normalizacija saobraćaja u Dimitrija Tucovića

PANČEVO, 15. mart 2017. (TV Pančevo) – Od sutra od 9 časova, otvorena za saobraćaj cela Ulica Dimitrija Tucovića, posle rekonstrukcije vodovodne mreže.

   

Borković u Alfa Romeu

PANČEVO, 14. mart 2017. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista Dušan Borković, u svojoj drugoj sezoni u TCR šampionatu voziće Alfa Romeo za gruzijski tim uz podršku Romeo Ferarisa. Alfa ove godine ima velike ambicije u TCR šampionatu, a učestvovanje u razvoju automobila je pravi izazov za svakog vozača, kazao je Borković. Šampionat počinje 02. aprila trkom u Gruziji na stazi Rustavi.