Naslovna

 

Gradsko veće: Rekonstrukcija Internog prioritet

  PANČEVO, 13. januar 2017. (TV Pančevo) - U rekonstrukciju Internog odeljenja pančevačke Opšte bolnice biće uloženo 400 miliona dinara, rečeno danas na sednici Gradskog veća. Gradonačelnik Saša Pavlov zahvalio republičkoj i pokrajinskoj vladi što su rekonstrukciju Internog odeljenja prepoznali kao prioritet. Opšta bolnica će za potrebna sredstva konkurisati kod pokrajinske Uprave za kapitalna ulaganja. Na sednici gradskog veća usvojen je Memorandum o uređenju međusobnih odnosa između Bolnice, Doma zdravlja i Zavoda za javno zdravlje tokom i nakon renoviranja Internog odeljenja.

 

Predsedničkog kandidata DS-a i Zaštitnika građana Sašu Jankovića Pančevci dočekali transparentom "Jankoviću kada ćes da odgovaraš za ubistvo?"

PANČEVO, 12. januar 2017. (TV Pančevo) – Sašu Jankovića, Zaštitnika građana, u Pančevu, gde se večeras održava tribina na kojoj će promovisati svoju predsedničku kandidaturu, Pančevci sačekali transparentom „Jankoviću kada ćeš da odgovaraš za ubistvo“. Tribina, kako su je organizatori nazvali, građanska pretvorila se u vređanje novinara i ekipe regionalne RTV Pančevo.

   

295. rođendan Stare pančevačke pivare

PANČEVO, 12. januar 2017. (TV Pančevo) – Danas je obeležen 295. rođendan Stare pančevačke pivare. Proslavi rođendana Stare pivare prisustvovao je i ambasador Mađarske u Srbiji dr Atila Pinter, koji je „skuvao“ pivo koje će biti prodato, a sav prihod otići će u humanitarne svrhe. Tom prilikom gradonačelnik Saša Pavlov kazao je da je malo preduzetništvo budućnost Srbije, a time i Pančeva, kao i da pivara nije samo objekat već istorija zbog koje smo svi ponosni.

   

Uskoro na regionalnoj RTV Pančevo serijal : „Šta je Vesna Martinović uradila za Pančevo“?

PANČEVO, 11. januar 2017. (TV Pančevo) – Regionalna RTV Pančevo u narednom periodu emitovaće serijal o lažnim obećanjima i sumnjivim poslovima nekadašnje gradonačelnice Vesne Martinović i Demokratske stranke u Pančevu.

   

Preminuo slikar Milivoj Đorđević

PANČEVO, 10. januar 2017. (TV Pančevo) – Akademski slikar, Milivoj Mile Đorđević, preminuo je sinoć u Pančevu. Rođen je 17. aprila 1937. godine, studirao je vajarstvo na Akademiji likovnih umetnosti u Beogradu, a osim slikarstvom, bavio se novinarstvom, glumom, pozorišnom i filmskom scenografijom, kostimografijom.

   

28 tona soli na ulicama Pančeva

PANČEVO, 9. januar 2017. (TV Pančevo) – Zimska služba je u III stepenu dežurstva. Od noćas kada su počele snežne padavine do sada na ulice Pančeva bačeno 28 i po tona soli. Ulice se sole i tamo gde kamioni plugovima uklanjaju sneg sa kolovoza. Saobraćaj na ulicama prvog prioriteta odvija se nesmetano i bezbedno, kazao je Jovan Stanković iz Direkcije za izgradnju i uređenje grada Pančeva. Izuzetno hladno vreme najavljuje se do četvrtka i u zavisnosti od toga da li će vetar ponovo početi da duva i da li će biti padavina, određivaće se stepen dežurstva zimske službe.