Naslovna

 

Neka u svetu zavlada mir

PANČEVO, 7. januar 2017. (TV Pančevo) –Poglavar Srpske pravoslavne crkve (SPC) patrijarh Irinej služio je danas božićnu liturgiju u Sabornoj crkvi, kojoj su prisustvovali predsednik Srbije Tomislav Nikolić, predstavnici Vlade i Rimokatoličke crkve, kao i prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević.

 

U pančevačkim hramovima svete liturgije i česnica sa dukatom

  PANČEVO, 7. januar 2017. (TV Pančevo) – Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas proslavljaju Božić. To je najradosniji hrišćanski praznik, povodom kog se u svim hramovima održavaju liturgije. U Svetouspenskom hramu u Pančevu održana je Sveta liturgija, dok je u Preobraženjskom hramu pored Liturgije organizovano i lomljenje česnice sa dukatom.

   

Božićna čestitka gradonačelnika i predsednika Skupštine grada

PANČEVO, 6. januar 2017. (TV Pančevo) – Gradonačelnik Saša Pavlov i predsednik Skupštine grada Tigran Kiš čestitali su Božić Pančevcima, koji ovaj praznik slave po julijanskom kalendaru.

   

60.000. dinara pančevačkim trojkama

PANČEVO, 5. januar 2017. (TV Pančevo) – Za pančevačke porodice koje imaju trojke, i ove godine je u Zelenom salonu priređen prijem. U prošloj godini nijedan par nije dobio trojke, pa je danas pet porodica, u kojima su ranijih godina rođene tri bebe, dobilo jednokratnu pomoć u iznosu od 60.000 dinara, koju im je uručio član Gradskog veća Milenko Čučković.

   

Sušec novi direktor ŠG "Banat"

PANČEVO, 5. januar 2017. (TV Pančevo) – Kako Regionalna RTV Pančevo saznaje, novi direktor Šumskog gazdinstva „Banat“ u Pančevu je narodni poslanik i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Pančevu, Željko Sušec. Rešenje mu je uručeno 30. decembra 2016. godine.

   

Zobenica: Srbija više nikada neće biti zemlja u kojoj je sve zasnovano na kriminalu

PANČEVO, 5. januar 2017. (TV Pančevo) – Član predsedništva SNS-a Damir Zobenica izjavio je da će 2017. biti godina oporavka naše poljoprivrede i da Srbija više nikada neće biti zemlja u kojoj je sve zasnovano na kriminalu i pljački zemlje.