Naslovna

 

Sve spremno za setvu kukuruza

PANČEVO, 19. mart 2017. (TV Pančevo) – Ratari južnog Banata se uveliko pripremaju za najvažniji ovogodišnji posao - setvu kukuruza i ostalih ratarskih kultura. Većina zemljoradnika je sve pripremila za setvu, dok manji broj njih još uvek nije nabavio sve što je potrebno za ovaj posao.

 

Borilački spektakl u vršačkom "Milenijumu"

PANČEVO, 19. mart 2017. (TV Pančevo) - Jedanaesti po redu "Kombat čelendž" u organizaciji Udruženja sportista i ljubitelja sporta “Srpska Sparta” održan je sinoć u krcatoj vršačkoj hali Milenijum. Svi pančevački takmičari pobedili su svoje protivnike. Početak turnira kasnio je sat vremena zbog lažne dojave o postavljenoj bombi u hali Milenijum. Očigledno da je u pitanju bio neuspeli pokušaj sabotaže turnira.

   

Danica Zečević čeka stipendiju iz Kembridža

PANČEVO, 18. mart 2017. (TV Pančevo) – Pančevka Danica Zečević, pored mnogobrojnih nagrada na državnim takmičenjima i zlata na Matematičkoj olimpijadi, položila je prijemni na koledžu u Kembridžu. Sada očekuje odgovor da li će dobiti stipendiju. Ukoliko se to ne desi, upisaće se na teorijsku matematiku na Matematičkom fakultetu u Beogradu.

   

Kamere u autobusima ATP-a

PANČEVO, 18. mart 2017. (TV Pančevo) – U tri autobusa Auto-transportnog preduzeća Pančevo postavljene su kamere u cilju bezbednosti putnika i praćenja saobraćaja. Ovo je pilot-projekat, a u zavisnosti kako se bude pokazao, namera je da se kamere postave u još nekoliko vozila.

   

Odluku Prištine smatramo ništavnom, kao i u slučaju Trepče

PANČEVO, 17. mart 2017. (TV Pančevo) – Vlada Srbije donela je odluku kojom je uredbu Prištine o preuzimanju srpske imovine na Kosovu i Metohiji proglasila ništavnom, kao što je ranije učinila i u slučaju Trepče, izjavio je danas premijer Aleksandar Vučić prilikom obilaska gazdinstva "Ćirić Agro" u Titelu.

   

Ministar kulture u poseti Pančevu

PANČEVO, 17. mart 2017. (TV Pančevo) – Vladan Vukosavljević, ministar kulture i informisanja posetio je Pančevo i tom prilikom razgovarao sa gradonačelnikom Pančeva i većnikom za kulturu i informisanje Nemanjom Rotar o planovima i kulturnoj strategiji grada. Ministar je izrazio zadovoljstvo što je Pančevo jedini Grad u Srbiji koji već drugi put sprema kulturnu strategiju.