Naslovna

 

Premijer na sednici Saveta za nacionalnu bezbednost

PANČEVO, 15. januar 2017. (TV Pančevo) – U Generalštabu Vojske Srbije održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, kojom je predsedavao predsednik Srbije Srbije Tomislav Nikolić. U radu su učestvovali premijer Srbije Aleksandar Vučić, ministar policije Nebojša Stefanović, ministar odbrane Zoran Ðorđević, ministarka pravde Nela Kuburović, direktor policije Vladimir Rebić i načelnik Generalštaba VS general Ljubiša Diković.

 

Budžet za socijalu isti kao i prošle godine

PANČEVO, 14. januar 2017. (TV Pančevo) – U gradskom budžetu ove godine za socijalnu zaštitu izdvojeno je 345 miliona dinara. Programske aktivnosti koje su započete u prošloj, biće nastavljene i realizovane u ovoj godini, a jedna od novina biće pomoć roditeljima čija deca idu u privatni vrtić.

   

Predsedništvo SNS-a o kandidatu i tekućim pitanjima

PANČEVO, 14. januar 2017. (TV Pančevo) – Sednica predsedništva Srpske napredne stranke održana je danas, a na njoj je, prema ranijim najavama lidera te stranke i premijera Srbije Aleksandra Vučića, bilo reči i o kandidatu na predsedničkim izborima ali i „o mnogim drugim stvarima“.

   

Gradsko veće: Rekonstrukcija Internog prioritet

  PANČEVO, 13. januar 2017. (TV Pančevo) - U rekonstrukciju Internog odeljenja pančevačke Opšte bolnice biće uloženo 400 miliona dinara, rečeno danas na sednici Gradskog veća. Gradonačelnik Saša Pavlov zahvalio republičkoj i pokrajinskoj vladi što su rekonstrukciju Internog odeljenja prepoznali kao prioritet. Opšta bolnica će za potrebna sredstva konkurisati kod pokrajinske Uprave za kapitalna ulaganja. Na sednici gradskog veća usvojen je Memorandum o uređenju međusobnih odnosa između Bolnice, Doma zdravlja i Zavoda za javno zdravlje tokom i nakon renoviranja Internog odeljenja.

   

Predsedničkog kandidata DS-a i Zaštitnika građana Sašu Jankovića Pančevci dočekali transparentom "Jankoviću kada ćes da odgovaraš za ubistvo?"

PANČEVO, 12. januar 2017. (TV Pančevo) – Sašu Jankovića, Zaštitnika građana, u Pančevu, gde se večeras održava tribina na kojoj će promovisati svoju predsedničku kandidaturu, Pančevci sačekali transparentom „Jankoviću kada ćeš da odgovaraš za ubistvo“. Tribina, kako su je organizatori nazvali, građanska pretvorila se u vređanje novinara i ekipe regionalne RTV Pančevo.

   

295. rođendan Stare pančevačke pivare

PANČEVO, 12. januar 2017. (TV Pančevo) – Danas je obeležen 295. rođendan Stare pančevačke pivare. Proslavi rođendana Stare pivare prisustvovao je i ambasador Mađarske u Srbiji dr Atila Pinter, koji je „skuvao“ pivo koje će biti prodato, a sav prihod otići će u humanitarne svrhe. Tom prilikom gradonačelnik Saša Pavlov kazao je da je malo preduzetništvo budućnost Srbije, a time i Pančeva, kao i da pivara nije samo objekat već istorija zbog koje smo svi ponosni.