Naslovna

 

295. rođendan Stare pančevačke pivare

PANČEVO, 12. januar 2017. (TV Pančevo) – Danas je obeležen 295. rođendan Stare pančevačke pivare. Proslavi rođendana Stare pivare prisustvovao je i ambasador Mađarske u Srbiji dr Atila Pinter, koji je „skuvao“ pivo koje će biti prodato, a sav prihod otići će u humanitarne svrhe. Tom prilikom gradonačelnik Saša Pavlov kazao je da je malo preduzetništvo budućnost Srbije, a time i Pančeva, kao i da pivara nije samo objekat već istorija zbog koje smo svi ponosni.

 

Uskoro na regionalnoj RTV Pančevo serijal : „Šta je Vesna Martinović uradila za Pančevo“?

PANČEVO, 11. januar 2017. (TV Pančevo) – Regionalna RTV Pančevo u narednom periodu emitovaće serijal o lažnim obećanjima i sumnjivim poslovima nekadašnje gradonačelnice Vesne Martinović i Demokratske stranke u Pančevu.

   

Preminuo slikar Milivoj Đorđević

PANČEVO, 10. januar 2017. (TV Pančevo) – Akademski slikar, Milivoj Mile Đorđević, preminuo je sinoć u Pančevu. Rođen je 17. aprila 1937. godine, studirao je vajarstvo na Akademiji likovnih umetnosti u Beogradu, a osim slikarstvom, bavio se novinarstvom, glumom, pozorišnom i filmskom scenografijom, kostimografijom.

   

28 tona soli na ulicama Pančeva

PANČEVO, 9. januar 2017. (TV Pančevo) – Zimska služba je u III stepenu dežurstva. Od noćas kada su počele snežne padavine do sada na ulice Pančeva bačeno 28 i po tona soli. Ulice se sole i tamo gde kamioni plugovima uklanjaju sneg sa kolovoza. Saobraćaj na ulicama prvog prioriteta odvija se nesmetano i bezbedno, kazao je Jovan Stanković iz Direkcije za izgradnju i uređenje grada Pančeva. Izuzetno hladno vreme najavljuje se do četvrtka i u zavisnosti od toga da li će vetar ponovo početi da duva i da li će biti padavina, određivaće se stepen dežurstva zimske službe.

   

Drugi dan Božića

PANČEVO, 08. januar 2017. (TV Pančevo) – Srpska pravoslavna crkva i hrišćani koji vreme računaju po julijanskom kalendaru, Božić slave tri dana. Drugi dan najradosnijeg hrišćanskog praznika posvećen je Bogorodici. U crkvama, inače, praznik traje sve do “malog Božića”, odnosno Nove godine po julijanskom kalendaru, i do tada vernici ne poste sredom i petkom.
   

Pukla vodovodna cev zbog minusa

PANČEVO, 8. januar 2017. (TV Pančevo) – Noćas oko 3 sata, usled niskih temperatura, pukla je vodovodna cev u Ulici Dimitrija Tucovića. Ekipe Vodovoda su odmah zatvorile vodu u tom delu ulice, a ekipa radnika koja je na terenu, trebalo bi u toku dana da otkloni havariju.