Naslovna

 

Rekonstrukcija gradskog platoa i Sokačeta

PANČEVO, 8. avgust 2016. (TV Pančevo)- Započeli su radovi na rekonstrukciji pešačkih staza oko platoa i samog platoa ispred Gradske uprave, kao i Ulice Sokače. Radovi će se odvijati u dve faze. U prvoj fazi radova biće zamenjene betonske ploče na stazama i platou, a u drugoj fazi Ulica Sokače. Vrednost radova je oko 14 miliona i 700 hiljada dinara.

 

Saša Pavlov: Uzurpatori neće proći nekažnjeno

PANČEVO, 6. avgust 2016. (TV Pančevo) - Gradske vlasti pojačavaju borbu protiv uzurpacije poljoprivrednog zemljišta, poručujući da će se u ovaj posao uključiti i nadležni organi iz oblasti kriminalistike. Prema rečima gradonačelnika Saše Pavlova, pojedini uzurpatori olako shvataju celu situaciju, navodeći da tolerisanja neće biti i da će se ova situacija sa zemljom rešiti, pogotovu zato što se uzurpacijom nanosi šteta državi, pokrajini i lokalnoj samoupravi. Prema procenama, u katastarskoj opštini Pančevo uzurpirano je oko 3.000 hektara.

   

Čestice i čađ zimski vladari Pančeva

PANČEVO, 6. avgust 2016. (TV Pančevo) - Na sreću, prošla su vremena kada smo noćima udisali enormne količine merkaptana, sumpor-dioksida i sličnih materija. Poslednjih godina najveći problem u Pančevu su čađ i suspendovane čestice, kako pokazuju rezultati i za prošlu godinu. Proizvode ih i fabrike, ali uglavnom uzrok su ložišta. A bezopasne nisu, što svedoče i lekari iz Zavoda za javno zdravlje.

   

Sirene u znak sećanja na stradale i prognane Srbe

PANČEVO, 5. avgust 2016. (TV Pančevo)- Povodom obeležavanja Dana sećanja na stradanje i progon Srba u hrvatskoj akciji “Oluja danas u 12 sati oglasile su se sirene i u Pančevu. Iako je prošlo više od dve decenije od progona izbeglice se još bore sa gorkim sećanjima na teror koji su preživeli. U Pančevu je svoj novi dom našlo više od 10 hiljada prognanih i izbeglih lica.

   

Mladić se obesio na Tamišu

PANČEVO, 5. avgust 2016. (TV Pančevo)- Jutros oko 6 sati 30 minuta, na gradskoj plaži na Tamišu ,blizu mosta, pronađeno je mrtvo telo mlađeg muškarca.

   

Grad i država dogovorili mere protiv uzurpatora zemlje

PANČEVO, 4. avgust 2016. (TV Pančevo)- U Gradskoj upravi grada Pančeva, danas je održan sastanak kojim je predsedavao gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov, a kojem su prisustvovali: članica Gradskog veća zadužena za poljoprivredu Zorica Repac, predstavnici Sekretarijata za poljoprivredu, selo i ruralni razvoj Gradske uprave grada Pančeva, kao i predstavnici državnih organa nadležnih da postupaju povodom slučajeva uzurpacije poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji grada Pančeva.