Naslovna

 

Pavlov: Za bezobrazluk uzurpatora bez tolerancije

PANČEVO, 26. avgust 2016. (TV Pančevo) - U Omoljici i Starčevu je uzurpirano po više od 300 hektara državne poljoprivredne zemlje. Borba protiv uzurpatora je ne samo najavljena, već se i sprovodi. Osnovna poruka vlasti je da se mora uvesti red u ovu oblast agrara i da se mora poštovati Zakon o poljoprivrednom zemljištu.

 

PKB skida useve uzurpatora

PANČEVO, 25. avgust 2016. (TV Pančevo) - Ugovor o poslovnoj saradnji o skidanja useva sa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini, koje se nalazi na teritoriji Grada Pančeva, potpisali su danas Saša Pavlov, gradonačelnik Pančeva i Dragiša Petrović, generalni direktor PKB Korporacije. U PKB-u poseduju potrebnu mehanizaciju i spremni su da skinu prvo suncokret, soju i kukuruz sa njiva iz pančevačkog atara.

   

Nelegalni duvan na uzurpiranoj zemlji u Brestovcu

PANČEVO, 24. avgust 2016. (TV Pančevo) - U Banatskom Brestovcu na više hektara nelegalno je zasađen duvan, a duvana ima i na uzurpiranom zemljištu. Efikasnom akcijom poljočuvara ovo je registrovano, a uzurpiranog zemljišta ima više. Poljočuvari poručuju da će se i ubuduće posvetiti borbi protiv uzurpatora.

   

Pretnje gradonačelniku

PANČEVO, 22. avgust 2016. (TV Pančevo) – Borba protiv uzurpacije poljoprivrednog zemljišta neće stati. Ni posle pretnji upućenih gradonačelniku Pančeva Saši Pavlovu. Tim povodom, ali i zbog teme borbe protiv uzurpacije zemlje, u Pančevu je bio gost ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, koji je poručio da je država rešila da konačno reši ovaj problem.

   

Internom potrebna rekonstrukcija, Neurologiji kadrovi

PANČEVO, 22. avgust 2016. (TV Pančevo) – Hitne popravke i rekonstrukcije neophodne su za više odeljenja u pančevačkoj Bolnici,kazao je direktor dr Slobodan Ovuka. Pored Internog odeljenja, koje je u najlošijem stanju, ništa bolja situacija nije ni sa Neurologijom, gde je nedovoljno kadrova.

   

Odbojkašice osvojile olimpijsko srebro

PANČEVO, 21. avgust 2016. (TV Pančevo) –Ženska odbojkaška reprezentacija na Olimpijskim igrama u Riju posle poraza u finalnoj utakmici od Kine, osvojila je srebrnu medalju, prvu u ovom sportu za svoju zemlju.