Naslovna

 

Investicije Vodovoda za 2017. godinu

PANČEVO, 22. januar 2017. (TV Pančevo) – Što se tiče Javno-komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“, ova godina biće bogata investicijama. Plan je da se dosta objekata završi tokom godine. Stanovnici Jabuke i Glogonja, dobiće vodu iz gradskog vodovoda, a u planu je i početak izgradnje Potamiškog kolektora, od Severne poslovne zone do Knićaninove ulice. Ovo su samo neke od investicija za koje je obezbeđeno finansiranje, a koje treba građanima da pruže savremene uslove života i zdravu vodu za piće.

 

Osnovana Regionalna razvojna agencija "Južni Banat"

PANČEVO, 21. januar 2017. (TV Pančevo) – U Pančevu su dva gradonačelnika i 6 predsednika opština Južnog Banata, osnovali regionalnu razvojnu agenciju „Južni Banat“. Osnovni zadatak ove razvojne agencije biće priprema i realizacija infrastrukturnih projekata kao i ostvarivanje međunarodne, prekogranične i međuoptštinske saradnje na teritoriji Južnog Banata.

   

Mirović i Pavlov dogovorili - obnova Bolnice počinje u prvoj polovini godine

 

PANČEVO, 19. januar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović primio je danas, delegaciju Grada Pančeva, na čelu sa gradonačelnikom Sašom Pavlovim. Tema sastanka bila je pokretanje procedure za obnovu i rekonstrukciju Opšte bolnice u Pančevu. Najavljeno je da će radovi početi u prvoj polovini godine.

   

SNS Branka Malovića postavio i za koordinatora Podunavskog okruga

PANČEVO, 19. januar 2017. (TV Pančevo) – Branko Malović, koordinator Srpske napredne stranke za Južni Banat, od danas je, u ime SNS, zvanično zadužen i za Podunavski okrug, kojem pripadaju Smederevo, Smederevska Palanka, i Velika Plana.

   

Zimska služba spremna za nove padavine

PANČEVO, 17. januar 2017. (TV Pančevo) – Zimska služba u Pančevu je u trećem stepenu dežurstva, što podrazumeva da su na terenu dva teretna vozila za grad i dva teretna vozila za opštinske puteve, kao i jedno poluteretno vozilo koje vrši redovan obilazak puteva i prati situaciju na terenu.

   

Otvoren prvi "Festival klasičara"

PANČEVO, 16. januar 2017. (TV Pančevo) – Prvi festival klasične muzike pod nazivom „Festival klasičara“, otvoren je u dvorani „Apolo“ Doma omladine Pančevo. Prve večeri, publici su se predstavili Kamerni orkestar „Kamerata“ i Ambijentalni bend „Projekat“. Naredna tri dana, Pančevci će moći da uživaju u koncertu kompozitora, talenata i studenata.