Naslovna

 

Voskresenski na čelu bolnice "dr Slavoljub Bakalović" u Vršcu i naredne četiri godine

PANČEVO, 20. jul 2018. (TV Pančevo) – Upravni odbor Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti "Dr Slavoljub Bakalović" u Vršcu, uputiće predlog Pokrajinskom sekretarijatu za zdravstvo da dr Tatijana Voskresenski funkciju direktora obavlja i u naredne četiri godine, saznaje RTV Pančevo. Sednica Upravnog odbora zakazana je za ponedeljak, kada će i zvanično biti upućen predlog Vladi AP Vojvodine, odnosno Pokrajinskom sekretarijatu.

 

Nova droga 800 puta jača od marihuane

PANČEVO, 19. jul 2018. (TV Pančevo) – Narkomanija je bolest zavisnosti i svaka vrsta droge, kad god da se pojavi na tržištu izazivaju zavisnost. Dr Ljilja Lazić, direktorka ZZJZ je gostujući na RTV Pančevo pričala o novim drogama koje su se pojavile u poslednjih nekoliko nedelja na tržištu, kao i o njihovoj štetnosti za organizam.

   

Pavlov : Opozicija zloupotrebljava situaciju u Azotari zbog sakupljanja jeftinih političkih poena

PANČEVO, 19. jul 2018. (TV Pančevo) – Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov u izjavi koju je dostavio regionalnoj RTV Pančevo saopštio je da lokalna opozicija nema političku odgovornost već koristi teške situacije zbog političkog oglašavanja i sakupljanja jeftinih političkih poena. Pavlov je ocenio da je sadašnja vlast sušta suprotnost takvima, jer uvek teži da odgovorno nalazi najbolja rešenja za godinama generisane probleme.

   

Obilaznica oko Beograda važna za Pančevce

PANČEVO, 18. jul 2018. (TV Pančevo) – Izgradnjom obilaznice oko Beograda, deonicom od Ostružnice do Bubanj Potoka, biće obuhvaćeno i Pančevo. Početak radova se očekuje uskoro, a nakon završetka ove deonice krenuće se sa izgradnjom one koja je bitna za Pančevce.

   

Još jedna osoba uhapšena zbog pucnjave koja se dogodila u aprilu ispred vrtića „Kefalica“. Dao pištolj osumnjičenom za pokušaj ubistva Vladimira J?

PANČEVO, 18. jul 2018. (TV Pančevo) – Klupko oko slučaja Vladimira J. koji je ranjen ispred vrtića „Kefalica“ u aprilu se polako odmotava. Prema saznanjima naše redakcije juče u Pančevu je policija uhapsila još jednu osobu koja se dovodi u vezu sa ovim slučajem.

   

Svakoga dana bogatiji za pet stanovnika

PANČEVO, 17. jul 2018. (TV Pančevo) – U porodilištu Opšte bolnice svake godine rodi se oko 1700 beba, što je blagi porast u odnosu na prethodne godine. U toku jednog dana rodi se 4 do 5 beba. Tako je bilo i u poslednja 24 sata, kada je naš grad postao bogatija za pet stanovnika.