Naslovna

 

Fudbal, odbojka, basket na renoviranim terenima na Kotežu

PANČEVO, 22. septembar 2018. (TV Pančevo) – Mesna zajednica "Kotež" organizovala je turnire u malom fudbalu, odbojci na pesku i basketu. Povod za održavanje turnira je završetak radova na renoviranju ovih terena.

 

Uhapšen razbojnik nakon pljačke kioska u Pančevu

PANČEVO, 22. septembar 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su A.K. (1983) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela razbojništva na području grada Pančeva, saopšteno je iz Policijske uprave u Pančevu.

   

Akcija davanja krvi u Gimnaziji, pridružili se i bivši učenici

PANČEVO, 21. septembar 2018. (TV Pančevo) – Zavod za transfuziju krvi iz Novog Sada u saradnji sa Crvenim krstom Pančevo organizovao je akciju dobrovoljnog davanja krvi za učenike Gimnazije "Uroš Predić". Odziv gimnazijalaca bio je dobar, a motiv im je bio, kako su istakli, da budu humani i pomognu nekom.

   

Šumski put kod Glogonja za lakši rad i bogatiju turističku ponudu

PANČEVO, 21. septembar 2018. (TV Pančevo) – Na području Mesne zajednice Glogonj, Javno preduzeće "Vojvodinašume" je uz finansijsku podršku Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu izgradilo šumski put u dužini od 2 kilometra i 600 metara. Put neće biti značajan samo za ovo preduzeće već i za stanovnike Glogonja, jer će moći da unaprede lovni i ribolovni turizam, a olakšaće i rad povrtarima.

   

Redovna kontrola pritiska čuva srce

PANČEVO, 20. septembar 2018. (TV Pančevo) – Povećan broj pacijenata koji i pored uzimanja redovne terapije ne mogu da regulišu visok krvni pritisak i traže pomoć lekara u Službi hitne pomoći.

   

Pripadnici 51. mehanizovane oživeli sećanja na nekadašnje službovanje

PANČEVO, 20. septembar 2018. (TV Pančevo) – Pedeset prva mehanizovana brigada danas je u Domu vojske u Pančevu obeležila 50 godina od osnivanja. Svečanosti su prisustvovali nekadašnji pripadnici ove jedinice, koja je ugašena krajem devedesetih godina. Ovom prilikom otkriven je spomenik svim žrtvama palim u ratovima.