Naslovna

 

U Pančevu 11 hiljada hektara na licitacijama

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Pančevo je na vreme donelo Program uređenja državnog zemljišta. Sledi donošenje odluka i na klasičnoj licitaciji će se naći 11 hiljada hektara u pančevačkom ataru, za koje su najviše zainteresovani poljoprivrednici.

 

Vučić: Ponosan sam što je NCR u Srbiji

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Premijer Vučić prisustvovao je danas sastanku sa predstavnicima američke kompanije NCR na kome je potpisan ugovor po kome će NCR u Srbiji otvoriti još 1.500 radnih mesta u naredne tri godine. Vučić je rekao da NCR počinje da gradi kampus na Novom Breogradu koji bi trebalo da bude završen za 18 do 24 meseca.

   

SKANDAL NA KONFERENCIJI NATAŠE JEREMIĆ! Novinarima nisu dali da uđu

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) –Na konferenciji koju je održala Nataša Jeremić pojedinim medijskim kućama koje su želele da prisustvuju bio je zabranjen ulaz na konferenciju.

   

Andrea Stojadinov najbolja u kategoriji do 48 kilograma

PANČEVO, 20. mart 2017. (TV Pančevo) – Dzudistkinja pančevačkog „Dinama“ Andrea Stojadinov osvojila je zlatnu medalju na juniorskom Prvenstvu Srbije u kategoriji do 48 kilograma. Do zlatne medalje, Andrea Stojadinov stigla je kroz četiri borbe, koje je završavala za manje od minut, iponom.

Andrea je ove godine potvrdila i primat u svojoj kategoriji na domaćoj džudo sceni osvajanjem zlata na Prvenstvu države za kadete u februaru.

   

Zlato za Slavka Stanišića na Evropskom kupu u Francuskoj

PANČEVO, 20. mart 2017. (TV Pančevo) – Na Evropskom kupu Francuske u Bordou, džudista Slavko Stanišić, osvojio je zlatnu medalju u konkurenciji za veterane. U finalu Slavko Stanišić pobedio je francuza Pa Cea. Stanišić je posle Svetskog Kupa za veterane u Lilu obećao da će se sa ovog prvenstva vratiti sa zlatnom medaljom, što je i učinio. “Bio sam spreman i fizički i psihički za borbe, može se reći da sam ovakav ishod očekivao” rekao je Stanišić za Regionalnu RTV Pančevo.

   

Rekonstrukcija Ulice 7. jula

PANČEVO, 20. mart 2017. (TV Pančevo) – Tokom prošle nedelje započeti su radovi na rekonstrukciji Ulice 7. jula u Vojvici. Predviđeno je da ulica dobije savremeni asfalt, dve pešačke i bbiciklističke staze, savremenu javnu rasvetu, kao i 144 parking mesta. Vrednost radova je 122 miliona dinara, a finasirani su od strane Ministarstva privrede i Grada. Rok za završetak radova je 120 kalendarskih dana.