Naslovna

 

Počela rekonstrukcija Hale sportova

PANČEVO, 18. maj 2018. (TV Pančevo) – Gradska menadžerka Maja Vitman obišla je početak radova na rekonstrukciji Sportske hale u Pančevu. Rekonstrukcija Hale sportova je deo međunarodnog Projekta “Energetska efikasnost –preduslov za bolju životnu sredinu u prekograničnom regionu Rumunija - Srbija" vrednog 1.353.000 evra.

 

Blistavi "Brankovi" umovi

PANČEVO, 17. maj 2018. (TV Pančevo) – Školska godina biće završena za mesec dana, a osnovci u pančevačkoj obrazovnoj ustanovi „Branko Radičević“ već su obogatili školsku kolekciju desetinama nagrada, medalja, priznanja iz različitih predmeta i sportova.

   

70 intervencija Hitne pomoći u toku noći

PANČEVO, 17. maj 2018. (TV Pančevo) – U Službi hitne pomoći noćas je bio povećan broj ambulantnih poseta oko 70 sugrađana potražilo pomoć lekara zbog visokog krvnog pritiska, kod dece uporna visoka temperatura i ubodi krpelja.

   

Obdukcija potvrdila ubistvo i samoubistvo

PANČEVO, 16. maj 2018. (TV Pančevo) – Jučerašnji tragični događaji najpre u Idvoru, a zatim i u susednom Uzdinu još su pod istragom. Ono što je iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu potvrđeno jeste da je obdukcijom utvrđeno da se radi o ubistvu i samoubistvu.

   

Sušec postavio poslaničko pitanje: KADA ĆE MARINIKA TEPIĆ ODGOVARATI ZA NENAMENSKO TROŠENJE SREDSTAVA?

PANČEVO, 15. maj 2018. (TV Pančevo) – Narodni poslanik Srpske napredne stranke Željko Sušec postavio je na sednici republičkog parlamenta poslaničko pitanje ministarki pravde Neli Kuburović koje glasi: „Šta se događa sa krivičnim prijavama koje su podnete protiv poslanice Marinike Tepić zbog nenamenskog trošenja sredstava iz budžeta APV u vreme dok je Tepićeva bila na čelu Pokrajinskog sekretarijata za sport?“ Takođe, Sušec je postavio pitanje i BIA: Da li ova bezbednosna služba ima saznanja da Tepićeva ima kontakte sa stranim službama i agentima koji rade na rušenju ustavnog poretka Republike Srbije?

   

Gradsko veće: Ista cena vode za građane i privredu

PANČEVO, 15. maj 2018. (TV Pančevo) – Gradsko veće se saglasilo da cena vode za građane i privredu bude jedinstvena, što je obaveza koja je preuzeta i investicionim aranžmanom sa KFW-om. Pančevu je na Konkursu za finansiranje ili sufinansiranje projekata iz oblasti kulturnog nasleđa u Republici Srbiji za 2018. godinu odobreno skoro 22 miliona dinara, saopštio je na sednici Gradskog veća Nemanja Rotar, gradski većnik za kulturu i omladinu.