Naslovna

 

Uhapšene 53 osobe zbog zloupotrebe položaja

PANČEVO, 1. mart 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u opsežnoj akciji sprovednoj u više gradova Srbije usmerenoj na sprečavanju i suzbijanju finansijskog kriminala i korupcije, posebno vezano za zloupotrebe u državnim organima, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima i poreskom policijom uhapsili su 53 osobe i podneli krivične prijave u redovnom postupku protiv 25 lica.

 

Vučić: Evropski put ostaje prioritet

PANČEVO, 1. mart 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas članovima Radne grupe Saveta EU za proširenje i predstavnicima Saveta EU i Evropske komisije da je uveren da će Srbija i kada on za mesec, dva ili tri napusti vladu, ostati čvrsto na evropskom putu.

   

OIK proglasila listu SNS-a za lokalne izbore u Kovinu

PANČEVO, 1. mart 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka predala je sinoć Opštinskoj izbornoj komisiji listu kandidata za odbornike u Skupštini Opštine Kovin, pod nazivom „Aleksandar Vučić - brže, jače, bolje“. Listu je svojim potpisom podržalo više od 1500 građana. Prva na listi je predsednik Opštinskog Odbora SNS-a i aktuelni predsednik Opštine Sanja Petrović. Opštinska izborna komisija danas je prihvatila i proglasila listu kandidata SNS-a za odbornike u lokalnom parlamentu.

   

Nova vozila na metan u "Higijeni"

PANČEVO, 28. februar 2017. (TV Pančevo) – Vozni park JKP „Higijena“ od nedavno je bogatiji za dva autosmećara. Za ova Mercedesova vozila starosti 6 meseci iz budžeta je izdvojeno 13 ipo miliona dinara. Gradonačelnik Saša Pavlov smatra da će ovim umnogome biti olakšan rad Higijene, odnosno da će građani Pančeva, Starčeva i Dolova u narednom periodu dobiti kvalitetniju uslugu.

   

Ipsos: Vučiću u prvom krugu 52,3 odsto glasova

PANČEVO, 28. februar 2017. (TV Pančevo) – Predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić najverovatnije bi pobedio u prvom krugu, kada bi izbori bili održani u sledeću nedelju, dok bi se za drugo mesto vodila žestoka borba između Saše Jankovića i Vuka Jeremića, pokazuju poslednja istraživanja „Ipsos stratedžik marketinga“ .

   

Prolećno čišćenje grada

PANČEVO, 27. februar 2017. (TV Pančevo) – Čim su spoljne temperature počele da budu iznad nule, JKP „Zelenilo“ krenulo je sa intezivnim uređenjen zelenih površina u gradu. Prvo je sve očišćeno od zaostalog lišća, a započelo se sa orezivanjem visoke vegetacije i šiblja. U narednom periodu grad će biti ukrašen elementima bicikala i biciklizma, kako bi se dala jasna ekološka poruka i promovisao zdrav način života, kaže Danilo Bjelica, direktor „Zelenila“.