Naslovna

 

Predsednik Vučić danas obišao fabriku "Leoni"u Nišu

PANČEVO, 25. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Vučić danas obišao fabriku "Leoni"u Nišu, a ispred novoizgrađenih pogona dočekalo ga je više od 10.000 okupljenih građana koji su došli da ga pozdrave i daju mu podršku za, kako kažu, politiku koju vodi i zbog onoga što je učinio do sada i što radi za grad Niš.

 

Želimo da budemo prva sledeća zemlja članica EU

PANČEVO, 25. april 2018. (TV Pančevo) –Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je Rumuniji, Bugarskoj i Grčkoj na snažnoj podršci našoj zemlji na njenom evropskom putu, i poručio da Srbija želi da bude prva sledeća zemlja članica EU.

   

12.Tortijada u Crepaji humanitarnog karaktera

PANČEVO, 24. april 2018. (TV Pančevo) –Održana 12. Tortijada u Crepaji, u organizaciji Udruženja žena "Vidovdan". Humanitarni karakter manifestacije i ove godine u prvom planu .

   

Vučić: Mišel doneo nove predloge

PANČEVO, 24. april 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da mu je premijer Belgije Šarl Mišel izneo i neke nove predloge koji se tiču evropskog puta Srbije

   

Podrška nemačkog "Helpa" u pokretanju sopstvenog biznisa

PANČEVO, 23. april 2018. (TV Pančevo) – U Maloj sali Gradske uprave održano je predavanje Projekta „Smanjenje siromaštva kroz mogućnosti zapošljavanjau cilju pristupanja Srbije Evropskoj uniji“. Ovaj projekat, koji realizuje nemačka organizacija „Help“ u saradnji sa Gradom, ima za cilj pružanje podrške osnivanju mikro i malih biznisa.

   

Dan Vojske u Pančevu: Sa Specijalnom brigadom u centru grada

PANČEVO, 23. april 2018. (TV Pančevo) – Danas je Dan Vojske Srbije, koji se slavi u znak sećanja na dan kada je 1815. godine, na praznik Cveti, podignut Drugi srpski ustanak. Povodom 23. aprila, Dana Vojske Srbije, prvi put proslava je organizovana u centru grada, na kojoj su Pančevci mogli da vide pripadnike, vozila i naoružanje Specijalne brigade.