Naslovna

 

Nova javna rasveta u delu Novoseljanskog puta

PANČEVO 17. avgust 2018. (TV Pančevo) - Grad Pančevo je u saradnji sa Javnim preduzećem „Putevi Srbije“ uradilo novu javnu rasvetu u delu Novoseljanskog puta, od semafora posle Nadvožnjaka do Nadela. Vrednost radova je oko 12 miliona dinara. Nova javna rasveta obezbediće bolju vidljivost a time i veću sigurnost na putu.

 

Koncert benda „Zemlja gruva“ u okviru „Kulturnog leta“

PANČEVO 17. avgust 2018. (TV Pančevo) - Ispred platoa Kulturnog centra naši sugrađani imali su priliku da uživaju u muzici benda „Zemlja gruva“. Koncert je organizovan u okviru „Kulturnog leta“.

   

VUČIĆ O KiM: Ja znam kolika je cena koja se u Srbiji plaća za ovo što radim, ali nastaviću da se borim!

PANČEVO, 17. avgust 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je spreman i da zna kolika se cena plaća za hrabrost u Srbiji, za predlaganje onoga što srpske uši ne vole da čuju, ali da je odlučan da uđe u istoriju kao neko ko je bar pokušao da reši pitanje Kosova i Metohije.

   

Preventivni pregledi i vežbe prve pomoći u Omoljici

PANČEVO, 16. avgust 2018. (TV Pančevo) – U organizaciji MZ Omoljica u toku je tradicionalna manifestacija "Porodični dani". Tokom prethodne dve nedelje organizovana su sportska i kulturna dešavanja. Danas je Preventivni centar Doma zdravlja, Služba hitne medicinske pomoći u saradnji sa Opštom bolnicom Pančevo organizovala preventivne preglede i pokazne vežbe u pružanju prve pomoći.

   

U planu izgradnja višespratnice u Ulici Svetozara Miletića

PANČEVO, 16. avgust 2018. (TV Pančevo) – Kako saznaje RTV Pančevo, u Ulici Svetozara Miletića biće izgrađena višespratnica sa 10 stanova. Informaciju je potvrdio Mišo Marković, član Gradskog veća zadužen za stambeno–komunalne poslove i saobraćaj.

   

Škoda od kompanije "Sunoko" kovačičkom Centru za socijalni rad

PANČEVO, 15. avgust 2018. (TV Pančevo) – Kompanija "Sunoko" donirala je automobil škoda fabia Centru za socijalni rad u Kovačici kako bi se olakšao prevoz korisnika dnevnog boravka. Donaciju je uručio direktor kompanije Ljubiša Radenković.