Naslovna

 

Nigde vas neće dočekati kao u Srbiji: Vučić potvrdio da Makron pre leta dolazi u Srbiju

PANČEVO, 12. decembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Francuske Emanuel Makron dolazi u Srbiju pre leta sledeće godine, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić novinarima posle učešća na Samitu o klimatskim promenama.

 

Inspekcija i Komunalna policija u bivšoj "Direkciji"

PANČEVO, 12. decembar 2017. (TV Pančevo) – Sekretarijat za inspekcijske poslove i Komunalna policija premešteni su u Zmaj Jovinu 6. Promenjeni su brojevi telefona, a sve prijave i predmeti, nalaze se i dalje u zgradi Gradske uprave. Građani za neophodne prijave i informacije mogu doći kod komunalnog inspektora na šalteru broj 10 u Uslužnom centru, ali i u nove prostorije Sekretarijata za inspekcijske poslove.

   

Policija pronašla vandale koji su porušili spomenike na jevrejskom groblju! Pavlov i Kiš osudili ovaj vandalski čin

PANČEVO, 12. decembar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su dvojicu maloletnika osumnjičenih da su izvršili krivično delo povreda groba.

   

"Dinamo" i skopski "Metalurg" u 11. kolu

PANČEVO, 11. decembar 2017. (TV Pančevo) - Rukometaše "Dinama" očekuje put u Makedoniju, gde će se sastati sa ekipom "Metalurga" iz Skoplja u 11. kolu regionalne SEHA Gazprom lige. Utakmica se igra u utorak, 12. decembra, od 16:15 sati.