Naslovna

 

Vučić uputio telegram Orbanu povodom stradanja učenika

PANČEVO, 21. januar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća predsedniku Vlade Mađarske Viktoru Orbanu, u kome se kaže:„U ime Vlade Srbije i lično ime želim da izrazim najdublje saučešće povodom strašne tragedije i saobraćajne nesreće u kojoj je stradao veliki broj dece.Želim da Vam kažem da svi građani Srbije saučestvuju u velikom bolu i molim Vas ‎da naše iskreno saučešće prenesete i porodicama stradalih u velikoj nesreći, koja se dogodila u Italiji“, navodi se u telegramu premijera Vučića.

 

Vučić sa Hanom i Kurcom

PANČEVO, 20. januar 2017. (TV Pančevo) – Svakih nekoliko meseci će se otvarati nova poglavlja u pregovorima sa Srbijom, rekao je komesar EU Johanes Han koji se u Davosu sastao sa premijerom Srbije. Aleksandar Vučić se sastao i sa šefom austrijske diplomatije Sebastijanom Kurcom.

   

Mirović i Pavlov dogovorili - obnova Bolnice počinje u prvoj polovini godine

 

PANČEVO, 19. januar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović primio je danas, delegaciju Grada Pančeva, na čelu sa gradonačelnikom Sašom Pavlovim. Tema sastanka bila je pokretanje procedure za obnovu i rekonstrukciju Opšte bolnice u Pančevu. Najavljeno je da će radovi početi u prvoj polovini godine.

   

SNS Branka Malovića postavio i za koordinatora Podunavskog okruga

PANČEVO, 19. januar 2017. (TV Pančevo) – Branko Malović, koordinator Srpske napredne stranke za Južni Banat, od danas je, u ime SNS, zvanično zadužen i za Podunavski okrug, kojem pripadaju Smederevo, Smederevska Palanka, i Velika Plana.

   

Zimska služba spremna za nove padavine

PANČEVO, 17. januar 2017. (TV Pančevo) – Zimska služba u Pančevu je u trećem stepenu dežurstva, što podrazumeva da su na terenu dva teretna vozila za grad i dva teretna vozila za opštinske puteve, kao i jedno poluteretno vozilo koje vrši redovan obilazak puteva i prati situaciju na terenu.

   

Otvoren prvi "Festival klasičara"

PANČEVO, 16. januar 2017. (TV Pančevo) – Prvi festival klasične muzike pod nazivom „Festival klasičara“, otvoren je u dvorani „Apolo“ Doma omladine Pančevo. Prve večeri, publici su se predstavili Kamerni orkestar „Kamerata“ i Ambijentalni bend „Projekat“. Naredna tri dana, Pančevci će moći da uživaju u koncertu kompozitora, talenata i studenata.