Naslovna

 

Vučić u Moškvi: Da poboljšamo ekonomsku saradnju

PANČEVO, 26. mart 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas kada je doputovao u Moskvu, gde će se sutra sastati sa predsednikom Ruske Federacije Vladamirom Putinom, da će se njihov bilateralni sastanak bazirati pre svega na ekonomskim odnosima.

 

Više od 180 slobodnih radnih mesta na Sajmu zapošljavanja

PANČEVO, 26. mart 2017. (TV Pančevo) – Gradsko veće donelo je odluku da se Sajam zapošljavanja održi 29. marta od 11 do 14 časova u Ulici vojvode Živojina Mišića. Na sajmu će grad predstaviti sve mere zapošljavanja, a najavljeno je da će biti prisutno 34 poslodavaca, koji će ponuditi 182 radna mesta.

   

"Za bolju Srbiju" - 650 intelektualaca uz Vučića

PANČEVO, 26. mart 2017. (TV Pančevo) – Oko 650 intelektualaca, umetnika, sportista i javnih ličnosti potpisalo je Proglas podrške predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću, navodeći da svojim imenom, znanjem i rezultatima stoje uz njegovu kandidaturu, spremni da se sa njim bore za bolju Srbiju.

   

Do kraja godine asfalt u Ohridskoj i Borskoj

PANČEVO, 25. mart 2017. (TV Pančevo) – Do kraja godine stanovnici Kudeljarskog nasipa koji žive u delu Ohridske i Borske ulice mogu da očekuju da će dobiti asfalt. Ovo je reztultat razgovora koji je gradonačelnik Saša Pavlov vodio sa stanovnicima ovog dela grada.

   

18 godina od ekološke katastrofe u Pančevu

PANČEVO, 24. mart 2017. (TV Pančevo) – Pančevo i Pančevci imaju, nažalost, mnogo toga da se sećaju iz 78 dana bombardovanja. Mnogi nisu verovlai da je to moguće čak ni tog 24. marta, pre 18 godina. Nismo mogli ni slutiti da nas čeka pravi ekogenocid, kada je Pančevo u pitanju.

   

Vučića u Beogradu podržalo više od 45.000 pristalica

PANČEVO, 24. mart 2017. (TV Pančevo) – Na mitingu Srpske napredne stranke u beogradskoj Areni bilo je više od 45.000 pristalica. Na skupu su pored premijera Aleksandra Vučića govorili, predsednik Srbije i osnivač SNS Tomislav Nikolić, bivši kancelar Nemačke Gerhard Šreder, ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto, kao i lider SPS-a i šef srpske diplomatije Ivica Dačić. Okupljenima se obratio i potpredsednik Državne Dume Ruske Federacije Petar Tolstoj i glumac Lazar Ristovski.