Naslovna

 

Zlato za Andreu i u Berlinu

PANČEVO, 30. april 2017. (TV Pančevo) – Džudistkinja pančevačkog „Dinama“, Andrea Stojadinov, u kategoriji do 48 kilograma osvojila je još jednu zlatnu medalju na međunarodnom takmičenju. Na KUP-u Evrope za kadete, Andrea Stojadinov je u finalu savladala nemačku takmičarku Kiaru Sera i time potvrdila da je najbolja u Evropi i da zasluženo zauzima prvo mesto svetske džudo liste.
 

Vučić: građani mogu da budu mirni

  PANČEVO, 29. april 2017. (TV Pančevo) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je podignuta borbena gotovost gde je neophodno, ali da je Srbija stabilna i da građani mogu da budu mirni. Gostujući u Dnevniku RTS-a, Vučić je istakao da je situacija u Srbiji mirna i stabilna.

   

Tajni sastanci muževa Simonovićeve i Martinovićeve dokazuju tvrdnje RTV Pančevo

PANČEVO, 28. april 2017. (TV Pančevo) – Predsednica Višeg suda u Pančevu Stanka Simonović i bivša gradonačelnica i predsednica DS u Pančevu Vesna Martinović održavaju redovnu komunikaciju, a poruke jedna drugoj šalju preko muževa, što dokazuje tvrdnje RTV Pančevo da je Simonovićeva poslušnik DS i da je DS direktno uticala na njenu karijeru.