Naslovna

 

Vučić: Država će učiniti sve da rasvetli sudbinu nestalih

PANČEVO, 20. februar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predstavnicima hrvatskih udruženja nestalih lica.

 

"Dinamo" u Odžacima brani trofej

PANČEVO, 20. februar 2018. (TV Pančevo) – U Kupu Vojvodine, 21. februara u Odžacima sastaće se Rukometni klub "Dinamo" i "Vojvodina". Meč počinje u 18 i 30. "Dinamo" je aktuelni osvajač ovog kupa.

   

Memorandum o unapređenju energetske efikasnosti

PANČEVO, 20. februar 2018. (TV Pančevo) – Gradski većnici su na sednici usvojili Predlog zaključka povodom Memoranduma o razumevanju između Programa Ujedinjenih nacija za razvoj i Jedinice lokalne samouprave Pančevo u oblasti unepređenja energetske efikasnosti, kao i Nacrt odluke o angažovanju revizora za obavljanje eksterne revizije Završnog računa budžeta grada Pančeva za 2017. godinu.

   

MMA turnir u Pančevu u nedelju, 25. februara, u 19 časova

PANČEVO, 19. februar 2018. (TV Pančevo) – Hala sportova u Pančevu biće u subotu rezervisana za borilačke sportove. Udruženje sportista i ljubitelja sporta "Srpska Sparta" organizuje MMA turnir pod nazivom 12. Kombat čelendž. I ove godine turnir će biti humanitarnog karaktera, a prihodom od ulaznica pomoći će se legendi Pančeva Milošu Obrenoviću Dabi.

   

Napadnut direktor Mladosti Predrag Stojadinov

PANČEVO, 19. februar 2018. (TV Pančevo) –Kako regionalna RTV Pančevo saznaje direktor JKP-a „Mladost“ i funkcioner SNS-a u Pančevu Predrag Stojadinov napadnut je jutros oko 6 časova u blizini kuće.

   

Učenici Ekonomske: Kuvanje je umetnost

PANČEVO, 18. februar 2018. (TV Pančevo) – Ekipa RTV Pančevo posetila je Ekonomsko-trgovinsku školu „Paja Marganović“. U razgovoru sa učenicima ove škole oni su nam otkrili zašto su rešili da upišu smerove za kuvare, poslastičare i konobare.