Društvo

 

Brestovčani i ove godine plesali kvadril

 

PANČEVO, 31. maj 2018. (TV Pančevo) – Po ugledu na starije maturante i mali maturanti brestovačke škole već drugu godinu plešu kvadril. Uz raznovrstan program obeležili su završetak školske godine i osnovne škole.

 

Pomozimo Mirku

PANČEVO, 31. maj 2018. (TV Pančevo) –Našem sugrađaninu Mirku,koji je oboleo od leukemije, hitno je potrebna pomoć.

   

Edukacija najmlađih u Kačarevu i BNS-u

PANČEVO, 30. maj 2018. (TV Pančevo) – Ekipa Hitne pomoći posetila je vrtić „Snežana “ u Kačarevu i vrtić u Banatskom Novom Selu . Deci je prikazan kratak crtani film o radu hitne pomoći, a posle toga, imali su priliku da se druže sa lekarima, da im postavljaju pitanja, a glavna atrakcija je bio ulazak u sanitetsko vozilo.

   

Zaštita ratarskih useva na "Danima polja"

PANČEVO, 30. maj 2018. (TV Pančevo) – Na poljoprivrednim parcelama oglednog polja Instituta „Tamiš“ organizovan je Dan polja, za poljoprivrednike. U organizaciji kompanije „Bajer“ izvedeni su makroogledi i manifestacija, koja je okupila preko 200 poljoprivrednih proizvođača.

   

Vršac obeležio Dan Grada

PANČEVO, 29. maj 2018. (TV Pančevo) – Vršac je u utorak 29. maja proslavio Dan Grada i svoju slavu Svetog Teodora Vršačkog. Centralna manifestacija održana je u punoj kongresnoj dvorani Centra Milenijum. Dodeljena su priznanja Grada Vršca za 2018.godinu, dok je gradonačelnica Dragana Mitrović ukazala na realizovane projekte i investicije na teritoriji koju pokriva lokalna samouprava u ovom mestu.

   

„Čitam, pišem, ali ne uzdišem“

PANČEVO, 28. maj 2018. (TV Pančevo) – Edukativni centar „Korak po korak 2“ organizovao je tribinu u Gradskoj biblioteci pod nazivom „Čitam, pišem, ali ne uzdišem“ namenjenu nastavnicima osnovnih škola, kako bi saznali na koji način mogu pomoći učenicima koji imaju problema sa disleksijom i disgrafijom.