Društvo

 

Vojkanov med za "Srce" u Jabuci

PANČEVO, 3. januar 2017. (TV Pančevo) – Početak ove godine obeležila je donatorska akcija pčelara Vojkana Milutinovića, koji je Domu „Srce u Jabuci“ poklonio 20 kilograma meda. Vojkan ne misli da stane na ovom, već će uskoro odneti jednu količinu meda i Domu slepih u Pančevu.

 

Zimska služba raščistila sneg

PANČEVO, 3. januar 2017. (TV Pančevo) – Zimska služba nalazi se u II stepenu dežurtstva. To znači da su na posipanju soli angažovana tri kamiona, dva u gradu i jedan na opštinskim putevima. Sve ulice prvog prioriteta su posute solju i na njima nema snega koji se zadržava. Ekipe Zimske službe, trenutno posipaju i ulice drugog i trećeg prioriteta.

   

Od 4. januara ponovo kod svog izabranog lekara

PANČEVO, 2. januar 2017. (TV Pančevo) - Završeno je renoviranje Zdravstvene stanice „Centar”. Pacijenti koji su zbog rekonstrukcije zdravstvene usluge dobijali u Železničkoj ambulanti, od srede 4. januara ponovo će ići kod svog izabranog lekara u ambulantu “Centar”.

   

Mladi u dilemi: selo ili grad?

PANČEVO, 2. januar 2017. (TV Pančevo) – Mladi ljudi uglavnom hoće da se bave poljoprivrednom proizvodnjom. Međutim, ima i onih kojima je ovaj posao stran, pa se lakše opredeljuju za posao u gradu i nisku platu. Ratari sa više zemlje, lakše ostaju na poljoprivrednom nebu, bez obzira na to što imaju više posla od malih paora.

   

Zlatnik za prvorođenu bebu Doroteu

PANČEVO, 2. januar 2017. (TV Pančevo) – Dorotea Ignjatović prva je pančevačka beba u 2017. godini. Majka Jelena rodila je Doroteu 1. januara u poslepodnevnim satima, a danas u porodilištu ih je obišao gradonačelnik Saša Pavlov i član Gradskog veća Milenko Čučković. Pored uobičajene podrške, prva novorođena Pančevka u ovoj godini dobila je od Grada Pančeva simbolični zlatnik.

   

Prvi januar u Pančevu

PANČEVO, 1. januar 2017. (TV Pančevo) – U novogodišnjoj noći služba Hitne medicinske pomoći imala je puno posla. Ekipa Regionalne radio televizije Pančevo razgovarala je sa sugrađanima kako su proveli novogodišnji noć, i zabeležila kako grad izgleda posle najluđe noći.