Društvo

 

Putno zdravstveno osiguranje preko RFZO-a

PANČEVO, 23. jul 2018. (TV Pančevo) – U sezoni godišnjih odmora, putno zdravstveno osiguranje može se nabaviti preko dobrovoljnog osiguranja, u svim filijalama i ispostavama Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja. Direktor Filijale RFZO za Južnobanatski okrug u Pančevu, Drago Terzić, rekao je za RTV Pančevo da ova institucija troškove lečenja osiguranika van Srbije refundira u kratkom roku, odnosno za dve nedelje nakon dostavljanja dokumentacije.

 

Mladića ujela zmija

PANČEVO, 23. jul 2018. (TV Pančevo) – Nedavno je naš sugrađanin potražio pomoć lekara zbog ujeda zmije. Pružena mu je lekarska pomoć i prevežen je na Infektivnu kliniku u Beogradu sa koje je ubrzo pušten. Kako nezvanično saznajemo nije se radilo o ujedu otrovne zmije jer na svu sreću njih nema na ovom terenu.

   

Najlepše uređen zajednički prostor

PANČEVO, 23. jul 2018. (TV Pančevo) – JKP" Zelenilo" je i ove godine organizovao konkurs za najlepše uređene bašte, balkone,dvorišta i zajednički prostor. Dušica Dečermić je i ove godine osvojila nagradu ali za najlepši uređen zajednički prostor.

   

Hobotnice za prevremeno rođene bebe

PANČEVO, 22. jul 2018. (TV Pančevo) – Grupa žena okupljena na Fejsbuk strani „Hobotnice čudesnice“ već više od godinu dana izrađuju hobotnice od pamučnog konca, koje koriste prevremeno rođene bebe. Zasada su ostvarile sradnju sa insitutitma u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Prištini, kao i sa Opštom bolnicom Pančevo, gde se hobotnice koriste u inkubatorima.

   

Motori na obali Tamiša

PANČEVO, 22. jul 2018. (TV Pančevo) – Posle defilea više od 800 vozača ulicama Pančeva, međunarodni moto skup u organizaciji Moto kluba „Kojot“ uz podršku Turističke organizacije Pančevo, završen je muzičkim programom na obali Tamiša.

   

Beti Đorđević na letnjoj sceni Doma omladine

PANČEVO, 21. jul 2018. (TV Pančevo) – Jugoslovenska džez i sol pevačica održala je koncert u punoj bašti Doma omladine Pančevo. “Bela žena sa glasom crnkinje”, kako je nazivaju oduševila je pančevačku publiku svojim sjajnim nastupom.