Društvo

 

Premijerka Ana Brnabić ponovo posetila Vršac i manifestaciju "Grožđebal"

PANČEVO, 17. septembar 2018. (TV Pančevo) – Premijerka Ana Brnabić zatvorila je "61. Dane berbe grožđa" u Vršcu. Ovu posetu iskoristila je kako bi razgovarala sa gradonačelnicom, Draganom Mitrović, o budućim projektima.

 

Novo prodajno mesto Gloden Beauty u Beogradu

PANČEVO, 15. septembar 2018. (TV Pančevo) – Kvalitetna a pristupačna kozmetika brenda Golden Beauty od ovog vikenda može se kupiti i u beogradskom Tržnom centru u Rajićevoj, gde je otvoreno novo prodajno mesto.

   

General Veličković više neće biti komandant Specijalne brigade

PANČEVO, 15. septembar 2018. (TV Pančevo) – Brigadnom generalu Zoranu Veličkoviću, dosadašnjem komandantu Specijalne brigade Kopnene vojske, na lični zahtev, prestaje profesionalna vojna služba, a na mesto komandanta Specijalne brigade biće postavljen brigadni general Miroslav Talijan.

   

Ambasadori Poljske i Slovačke na fudbalskom terenu

PANČEVO, 15. septembar 2018. (TV Pančevo) – Fudbalski turnir "Diplomats 4 Children", u kome su učestvovali timovi sastavljeni od ambasadora, diplomata, predstavnika ambasada u Srbiji i drugih institucija održan je na igralištima za mali fudbal na Adi Ciganliji, u organizaciji ambasade Poljske i Slovačke.

   

Otvoreni 61. "Dani berbe grožđa" u Vršcu

PANČEVO, 14. septembar 2018. (TV Pančevo) – U Vršcu su zvanično otvoreni 61. „Dani berbe grožđa“. Ovu čuvenu gradsku manifestaciju su otvorili pokrajinski sekretar za poljoprivredu Vuk Radojević i gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović.

   

UEM COMNET: Zaštititi medije od vandala

PANČEVO, 14. septembar 2018. (TV Pančevo) – Udruženje elektronskih medija COMNET najoštrije osuđuje pretnje novinarima Tv Rubin iz Kikinde i uništavanje njihove opreme i traži od nadležnih da pronađu i kazne počinioce.