Društvo

 

Mobilnom aplikacijom do izabranog lekara

PANČEVO, 5. jun 2018. (TV Pančevo) – Krajem prošlog meseca Ministarstvo zdravlja Republike Srbije uvelo je aplikaciju „izabrani lekar“ i omogućilo još jednu mogućnost pacijentima da putem aplikacije na mobilnom telefonu zakazu pregled kod svog izabranog lekara, ginekologa i pedijatra.

 

"Život je lep" - himna Gerontološkog

PANČEVO, 3. jun 2018. (TV Pančevo) – U prisustvu korisnika i prijatelja, u Gerontološkom centru Pančevo održana je manifestacija "Život je lep", na kojoj je promovisana istoimena himna ustanove.

   

Ženska ekipa "Mikine" najbolja u futsalu

PANČEVO, 2. jun 2018. (TV Pančevo) – Učenici OŠ "Miroslav Mika Antić" su ove školske godine napravili velike rezultate. Ženska ekipa odbranila je titulu prvaka države u futsalu, dok su atletičari osvojili drugo mesto na olimpijadi osnovnih i srednjih škola Vojvodine "Sošov".

   

Udružili se rivali: "Želja" i "Dinamo" za Čikića

PANČEVO, 1. jun 2018. (TV Pančevo) – Dva najuspešnija pančevačka kluba, "Železničar" i "Dinamo 1945", odigrala su humanitarnu prijateljsku utakmicu na Sportskom centru "Mladost". Prikupljanje sredstava za pomoć dvadesetčetvorogodišnjem Stefanu Čikiću koji je oboleo od leukemije, kao i poziv davaocima A krvne grupe bili su glavni ciljevi ovog događaja.

   

Od rotarijanaca Bolnici 4D ultrazvučni aparat

PANČEVO, 1. jun 2018. (TV Pančevo) – I pančevačka Bolnica, odnosno Ginekološko odeljenje, osavremenjeno je. Ona je zahvaljujući zajedeničkoj akciji Rotari kluba Pančevo i "Mihajlo Pupin" dobila 4D ultrazvučni aparat.

   

Parastos poginulim oficirima - Veličkoviću, Pejčiću, Trifunoviću

PANČEVO, 1. jun 2018. (TV Pančevo) – U Omoljici je danas služen parastos poginulima u NATO bombardovanju 1999. godine. Na tom mestu, pre 19 godina, poginuli su general Ljubiša Veličković, pukovnik Božidar Pejčić i major Svetomir Trifunović. Prethodno su na spomen-obeležje u centru Omoljice položeni venci, u znaku sećanja na poginule u ratovima od 1991. do 1999. godine.