Društvo

 

Stomatološki pregledi u Nedelji oralnog zdravlja

PANČEVO, 16. maj 2017. (TV Pančevo) – Povodom obeležavanja Nedelje zdravlja usta Stomatološka služba Doma zdravlja organizuje niz aktivnosti. Danas su Dečije odeljenje posetili i mališani koji su od stomatologa saznaju zašto je važno prati zube još od malih nogu, a imali priliku da pogledaju i izložbu crteža dece iz vrtića na temu zdravlja zuba.

 

Pančevački poljoprivrednici na Sajmu u Novom Sadu

PANČEVO, 16. maj 2017. (TV Pančevo) – Pančevački poljoprivrednici organizovano su posetili 84. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu.

   

Vučić:Puna podrška Si Ðinpinga za avioliniju Beograd – Kina

PANČEVO, 16. maj 2017. (TV Pančevo) – Vučić posetu Kini završava bilateralnim susretima sa premijerom Li Kećangom i predsednikom Kine Si Đinpingom. Premijer Srbije je kineskog kolegu zamolio za pomoć za RTB Bor. Puna podrška Si Ðinpinga za avioliniju Beograd – Kina.

   

Premijeri Srbije i Kine: Uspešna saradnja se nastavlja

PANČEVO, 16. maj 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Pekingu sa premijerom Narodne Republike Kine Li Kećangom.

   

O porodičnim vrednostima sa đacima Stevičine škole

PANČEVO, 15. maj 2017. (TV Pančevo) – Povodom Međunarodnog dana porodice, Dom zdravlja Pančevo u Osnovnoj školi Stevica Jovanović, organizovao je predavanja o značaju porodice. Predavanja su bila namenjena učenicima drugog razreda. U isto vreme organizovano je i prikupljanje pomoći u garderobi za porodicu iz Gornjeg grada, sa sedmoro dece.

   

Škola "Vasa Pelagić" u Kovinu proslavila 54. rođendan

PANČEVO, 15. maj 2017. (TV Pančevo) – Srednja stručna škola „Vasa Pelagić“ iz Kovina proslavila je 54 godine postojanja. Uz kulturno – umetnički program, škola je predstavila i obrazovne profile koji će biti u ponudi sledeće školske godine, od kojih će dva biti po dualnom sistemu obrazovanja.