Društvo

 

Nov Pravilnik za parking-karte osoba sa invaliditetom

PANČEVO 26. jul 2018. (TV Pančevo) - U Pančevu je donet nov Pravilnik o izdavanju dnevnih parking-karata za osobe sa invaliditetom u skladu sa izmenama na republičkom nivou i odlukama Grada. O kakvim izmenama je reč, RTV Pančevo pitala je Mišu Markovića, člana Gradskog veća za stambeno-komunalne poslove i saobraćaj.

 

Slava u Kovinu: "Piloti", "Kovinski bećari", Ulica kišobrana...

PANČEVO 26. jul 2018. (TV Pančevo) - Opština Kovin ove godine tri dana organizuje Dane kovinske slave. Manifestacija je počela izložbom "Ikone banatske eparhije". Na dan slave Sabora Svetog arhangela Gavrila otvorena je renovirana Ulica kišobrana, a biće održani i koncerti grupe Piloti i u petak tamburaša.

   

Zapadni ambasadori „porodili plagijat“ od pravog Društva sudija Srbije!?

PANČEVO, 26. jul 2018. (TV Pančevo) – Dajemo na znanje srpskoj javnosti ( a ona neka širi dalje, pogotovo na Zapad) da je prvo Društvo sudija Srbije osnovano daleke 1990/91.godine…

   

Kabasti otpad problem na Beloj steni

PANČEVO, 25. jul 2018. (TV Pančevo) – JKP "Higijena" i ove godine odnosi smeće sa popularnog izletišta Bele stene. Smeće se odnosi dva puta nedeljno, kako bi sve bilo čisto vikendom, kada ima najviše posetilaca. Ove godine pojavio se problem odnošenja kabastog otpada.

   

Upravnik iz redova stanara, profesionalni ili prinudni upravnik?

PANČEVO, 25. jul 2018. (TV Pančevo) – Zakon o stanovanju propisuje da sve zgrade imaju upravnike, bilo da su izabrani iz redova stanara ili angažovane profesionalce, koje plaćaju stanari. Ukoliko to stanari ne urade, lokalna samouprava može imenovati prinudnog upravnika.

   

Nova stomatološka stolica i oprema u Domu zdravlja

PANČEVO, 25. jul 2018. (TV Pančevo) – Uskoro na Stomatološko odeljenje Doma zdravlja stiže nova oprema i stomatološka stolica. Zahvaljujući ulaganju lokalne samouprave, oprema se obnavlja i pacijenti dobijaju kvalitetnu zdravstvenu uslugu.