Društvo

 

Predavanje i preventivni pregledi u "Spomenku"

PANČEVO, 11. mart 2017. (TV Pančevo) - Dom zdravlja Pančevo u saradnji sa Domom za decu “Spomenak”organizova je akciju preventivnih pregleda za zaposlene u ovoj ustanovi. Pored toga, dr Slađana Vukmirović Staletović korisnicima ovog doma održala je predavanje na temu reproduktivnog zdravlja.

 

Prijava za upis u prvi razred u aprilu

PANČEVO, 11. mart 2017. (TV Pančevo) – Prijavljivanje dece za upis u prvi razred osnovne škole u gradu i naseljenim mestima počinje u aprilu. Roditelji, odnosno staratelji moraju da upišu decu rođenu od 1. marta 2010. godine do kraja februara 2011.

   

DDOR Novi Sad: Osigurajte svoje useve na vreme

PANČEVO, 11. mart 2017. (TV Pančevo) - U cilju predstavljanja mogućnosti za konkretno podizanje udela osigurane poljoprivredne proizvodnje u agraru i povećanja svesti o neophodnosti osiguranja, kompanija „DDOR Novi Sad“ i Zadružni savez Vojvodine potpisali su protokol o saradnji, koji je uspešno realizovan serijom radnih skupova sa poljoprivrednicima. Ovakav jedan skup održan je u Kovačici, gde su svim prisutnim gostima predstavljene prednosti osiguranja poljorpivredne proizvodnje u agraru.

   

"Svetionik" u akciji

PANČEVO, 10. mart 2017. (TV Pančevo) – Predstavnici Humanitarne organizacije „Svetionik“ poklonili su dva aparata za merenje krvnog pritiska zaposlenima u Ambulanti Gornji grad.

   

Lekari na selu spremni za sve situacije

PANČEVO, 9. mart 2017. (TV Pančevo) –Četiri lekara i medicinsko osoblje brinu o zdravlju više od 6.500 pacijenata koliko se njih leči u Zdravstvenoj stanici u Jabuci. Pored pregleda u ordinaciji, posao lekara na selu je da svakodnevno pruža pomoć i na terenu.

   

Uspešan vinar iz Šušare

PANČEVO, 8. mart 2017. (TV Pančevo) – U Deliblatskoj peščari nema mnogo vinograda. U selu Šušari Ferenc Pajor ima vinograd, koji već godinama obrađuje. Proizvodi kvalitetna vina i osvaja nagrade na vinarijadama. Šansa za mlade je bavljenje vinogradarstvom, koju valja iskoristiti, poručuje Ferenc.