Društvo

 

Božićna čestitka Pavlova i Kiša

PANČEVO, 25. decembar 2017. (TV Pančevo) – Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov i predsednik Skupštine grada Tigran KIš čestitali su svim građanima i građankama Pančeva Božić, koji praznik Hristovog rođenja slave po gregorijanskom kalendaru.

 

Otvorena "Ulica novogodišnje čarolije" u Pančevu

PANČEVO, 25. decembar 2017. (TV Pančevo) – U Pančevu, na Trgu Nikole Tesle, večeras je otvoren "Ulica čarolije", manifestacija tokom koje će u centru grada tokom čitavih dana biti promovisani stari zanati i domaća radinost, a večeeri će biti obojene različitom muzikom. Ulica čarolije otvorena je do 1. januara, a u noći dočeka Nove 2018. godine, na bini će nastupiti tamburaški orkestar "Čingrija" i pop bend "Laguna".

   

Sedam godina RAB-a u Srbiji

PANČEVO, 25. decembar 2017. (TV Pančevo) – U Hotelu "Zlatiborska noć" na Zlatiboru Udruženje radio stanica Srbije, RAB proslavilo je 7 godina postojanja. Ova godina bila je izuzetno uspšena za RAB, koji je sedmi rođendan dočekao sa 128 radio stanica i dve televizijske mreže.

   

Sušec čestitao Božić po gregorijanskom kalendaru

 

PANČEVO, 25. decembar 2017. (TV Pančevo) – "U ime Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Pančevu i u svoje lično ime zadovoljstvo mi je da svim građanima koji Božić slave po gregorijanskom kalendaru uputim srdačne čestitke. Želim da Božić proslavite u miru i dobrom zdravlju, sa svojim najbližima u ljubavi i slozi" poručio je poverenik Gradskog odbora SNS Željko Sušec

   

Doček Nove godine u Pančevu na Trgu Đorđa Vajferta

PANČEVO, 24. decembar 2017. (TV Pančevo) – Od 25. do 31. decembra u ulici Nikole Tesle, kao i na Trgu Đorđa Vajferta Pančevci i svi posetioci grada, imaće priliku da uživaju u Ulici novogodišnje čarolije. Posle 15 godina, 31. decembra biće organizovan i doček nove 2018. Organizator manifestacije je Turistička organizacija Pančeva uz podršku Grada Pančeva.

   

Tačka na porok!

PANČEVO, 23. decembar 2017. (TV Pančevo) – Udruženja "Izlazak" iz Srbije, "Proslavi oporavak" iz Bosne i Hercegovine i "Preporod" iz Crne Gore pokrenula su projekat čiji je cilj sveobuhvatna borba protiv bolesti zavisnosti. U okviru projekta "Biram oporavak" otvoreno je besplatno i anonimno savetovalište za problematiku zloupotrebe droga, gde svi zainteresovani mogu da dobiju sve potrebne informacije.