Društvo

 

Dodela diploma "Džon Nezbit" univerziteta u Vršcu

PANČEVO, 18. maj 2017. (TV Pančevo) – Fakultet poslovnih studija “Džon Nezbit” u Vršcu iza sebe ima 12 generacija studenata. Na ovogodišnjoj svečanosti dodele diploma 49 ekonomista ponosno je uzelo svoje diplome u ruke i sa tim diplomama zakoračilo u jednu novu etapu života. Dekan ovog fakulteta, Milan Milanović kaže da je ovo najbolja generacija studenata koju pamti ovaj fakultet u Vršcu.

 

Maturantski ples 19. maja

PANČEVO, 17. maj 2017. (TV Pančevo) – Maturantski ples mladih Pančevaca održava se 19. maja na platou ispred Skupštine Grada Pančeva, tačno u podne. Ppripreme su u završnoj fazi, a kako teku u Srednjoj medicinskoj školi "Stevica Jovanović” pogledajte u prilogu koji sledi.

   

Podrška LGBT osobama

PANČEVO, 17. maj 2017. (TV Pančevo) – U Pančevu je predstavljen projekat „Lokalne mreže za prevenciju diskriminacije i podršku LGBT osobama“. Osim što je cilj ovog projekta poboljšanje položaja LGBT populacije, trebalo bi i da podigne svest o tome na koji način i gde oštećeni građani mogu da potraže svoja prava, kojoj službi da se obrate i na koji način da dobiju najadekvatniju zaštitu.

   

"Mesec matematike" u Zmajevoj školi

PANČEVO, 17. maj 2017. (TV Pančevo) – Osnovna škola “Jovan Jovanović Zmaj” bila je domaćin ovogodišnjeg Meseca matematike. Manifestaciju je otvorila većnica za obrazovanje Tanja Božić, a gost je bio uvaženi profesor matematike i filozofije Krištof Fenjesi iz Mađarske. Cilj manifestacije je približavnje matematike deci.

   

Škola "Mara Mandić" proslavila 50. rođendan

PANČEVO, 17. maj 2017. (TV Pančevo) – Škola za osnovno i srednje obrazovanje „Mara Mandić“ proslavila je 50 godina postojanja. Uz kulturno – umetnički program KUD-a „Jedinstvo“ i učenika škole obeležen je ovaj datum.

   

"Bakice" predstavile najlepše rumunske nošnje

PANČEVO, 16. maj 2017. (TV Pančevo) – U Uzdinu je održana manifestacija „Lepa je rumunska nošnja“ u organizaciji Udruženja žena „Bakice“. Učestvovale su žene iz Torka, Banatskog Novog Sela, Alibunara, Vladimirovca i drugih mesta, a izložba je privukla veliku pažnju posetilaca.