Društvo

 

Za kupanje Kačarevačko jezero, Tamiš, Bela stena i gradski bazen

PANČEVO, 10. jul 2017. (TV Pančevo) - Prema poslednjim uzorcima kvaliteta vode za kupanje koje obavlja Zavod za javno zdravlje, kupanje se ne preporučuje na kupalištima u Glogonju, Omoljici, Banatskom Brestovcu i Ivanovu. Tokom vrelih dana možemo se rashladiti na pančevačkom bazenu, Kačarevačkom jezeru, Tamišu i po poslednjim analizama i na Beloj steni.

 

Kovinsko jezero idealno mesto za opuštanje

PANČEVO, 10. jul 2017. (TV Pančevo) - I ove sezone na kovinskom jezeru mnogi kupači su potražili spas od velikih vrućina. Posetioci ovog jezera ne kriju zadovoljstvo da vole da posećuju “Šljunkaru” i kako kažu odlučuju za ovo kupalište, zbog tople vode.

   

Vučić i Erdogan o "Turskom toku"

PANČEVO, 10. jul 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Istanbulu sa turskim predsednikom Redžepom Erdoganom, a prema ranijim najavama, očekuje se da će, pored turskih investicija u Srbiji, gasovod "Turski tok" biti u prvom planu.

   

Manifestacija "Duh mladosti" u Aviv parku

PANČEVO, 9. jul 2017. (TV Pančevo) – U Aviv parku održana je manifestacija „Duh mladosti“, na kojoj je prezentovano dualno obrazovanje. Organizator manifestacije je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. U Pančevu obrazovni profili dualnog obrazovanja biće u Mašinskoj školi.

   

Raznovrstan program u Vajfertovoj pivari

PANČEVO, 9. jul 2017. (TV Pančevo) – Tradicionalno, kao i svake godine, u bašti stare Vajfertove pivare Pančevci moći če da uživaju u bogatom letnjem programu. Sugrađani će svake srede moći da uživaju u klasičnoj muzici, a četvrtkom i nedeljom u bašti će nastupati tamburaši.

   

Opasne opekotine

PANČEVO, 9. jul 2017. (TV Pančevo) – Mala nepažnja dovoljna je da se čovek opeče. U toku prošle nedelje u ambulanti za plastičnu hirurgiju Opšte bolnice zadržana su dva pacijenta sa ozbiljnim opekotinama.