Društvo

 

Grad Vršac obeležio završetak uspešne godine

PANČEVO, 28. decembar 2017. (TV Pančevo) - Grad Vršac poslovnu godinu završava sa više od 500 miliona dinara ulaganja kako u infrastrukturu, tako i u škole, bolnice i predškolske ustanove. Na novogodišnjem koktelu, kojim je proslavljen završetak uspešne godine, gradonačelnica Vršca, Dragana Mitrović, najavila je i ambiciozne planove za narednu, 2018. godinu.

 

Centar za socijalni rad ulepšao Božićne i novogodišnje praznike deci

PANČEVO, 28. decembar 2017. (TV Pančevo) - Poštujući višegodišnju tradiciju, pančevački Centar za socijalni rad organizovao je svečanost na kojoj je Deda Mraz deci koja su u hraniteljskim porodicama ili u Sigurnoj kući poklonio novogodišnje paketiće. Zahvaljujući brojnim sponzorima i dobrotvorima, 170 (sto sedamdesetoro) dece dobilo je poklone, uz želje da im Nova godina koju čekamo bude bolja i uspešnija i sa mnogo zdravlja i sreće.

   

"Novogodišnji vinski divani" u Orlovatu

PANČEVO, 27. decembar 2017. (TV Pančevo) – Na "Novogodišnjim vinskim divanima" najbolja crvena vina proizveo je Zoltan Bohocki iz Temerina, Branislav Prohaska iz Orlovata imao je najbolja bela i roze vina, dok je šiler vino najbolje proizveo Boško Kojčić iz Orlovata.

   

Ulica novogodišnje čarolije okupila veliki broj Pančevaca

PANČEVO, 27. decembar 2017. (TV Pančevo) – Trećeg dana manifestacije „Ulica novogodišnje čarolije“ pančevci su imali prilike da uživaju u nastupu članova Doma kulture iz Banatskog Novog Sela, ali i da razgledaju bogatu ponudu ukrasa i ostalih proizvoda.

   

Kompanija Srbija Kargo priredila prijem za novinare

PANČEVO, 27. decembar 2017. (TV Pančevo) – Kompanija Srbija Kargo priredila je u Upravnoj zgradi železnice novogodišnji koktel kako bi se zahvalila novinarima na uspešnoj saradnji u 2017. godini. Generalni direktor Dušan Garibović obraćajući se novinarima, govorio je o onome što su prošli, kao i planovima za 2018.

   

Novogodišnji paketići za najmlađe

PANČEVO, 27. decembar 2017. (TV Pančevo) – Najmlađi osnovci Isidorine i Đurine škole prisustvovali su izvođenju predstave i dodeli novogodišnjih paketića, koje je organizovala Mesna zajednica Tesla za mališane sa područja ovog dela grada.