Društvo

 

Praznik Svetog velikomučenika Dimitrija

PANČEVO, 29. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Rumunska pravoslavna crkva u Pančevu proslavila je svog zaštitnika - Svetog velikomučenika Dimitrija. Ovim povodom služena je svečana liturgija, kojoj je prisustvovao veliki broj vernika, kao i tri sveštenika iz Rumunije.

 

Najbolji kupus u Glogonju

PANČEVO, 29. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Danas je u Glogonju bilo kupusa ko drva pred zimu. Na Kupusijadi se predstavilo više od 20 proizvođača, a najteže glavice kupusa proizveli su Dragan Lazarević i Milan Rajkovski, dok je kupus obima od skoro jednog metra proizveo Marinel Muculj. Dolovke su proizvele najbolju pitu od kupusa.

   

Asocijacija za mlade: "Bezbednost je vrednost"

PANČEVO, 29. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Asocijacija za mlade Pančevo organizovala je predavanje za gimnazijalce o bezbednosti u saobraćaju - "Bezbednost je vrednost". U planu je da se obiđe što više škola, kako bi mladi saznali više o ovoj temi.

   

Stota "Seoska razglednica"

PANČEVO, 28. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Stoto izdanje emisije „Seoska razglednica“ urednika Dragana Vujačića na programu je Reginalne RTV Pančevo je danas, 28. oktobra. Emisija se bavi životom i radom na selu, a gledaoci je već skoro dvadeset godina prate na našem kanalu.

   

Pregledi mamografom - akcija Doma zdravlja

PANČEVO, 27. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Poslednja četiri dana u Službi za radiolološku dijagnostiku Doma zdravlja, po preporuci Ministarstva zdravlja Republike Srbije, organizovana je akcija skrining pregleda na karcinom dojke. Žene od 50. do 65. godine života još danas do 19 časova mogu bez zakazivanja i uputa da obave mamografiju.

   

Oktobar - mesec posvećen starim osobama

PANČEVO, 26.oktobar 2017. (TV Pančevo) - Oktobar je mesec kojim se obeležava ne samo Međunarodni dan starih, već je to i mesec solidarnosti sa starim osobama. Cilj de se posveti veća pažnja starim ljudima i iskaže zahvalnost za doprinos koji su stariji građani dali i daju društvu.