Društvo

 

Prvi maj u Narodnoj bašti

PANČEVO, 01. maj 2018. (TV Pančevo) –Veliki broj Pančevaca ali i posetilaca grada na Tamišu proveo je prvomajsko popodne u Narodnoj bašti.

 

Gde će Pančevci provesti praznike?

PANČEVO, 30. april 2018. (TV Pančevo) - Ekipa RTV Pančevo pitala je sugrađane gde će provesti praznike.

   

Pančevo na pokrajinskom konkursu za dobijanje sredstava u cilju uređivanja kanalske mreže

PANČEVO, 30. april 2018. (TV Pančevo) - Na 165. sednici Gradskog veća usvojen je predlog zaključka u vezi sa učešćem Grada Pančeva na konkursu za dodelu podsticajnih sredstava za realizaciju radova na uređenju kanalske mreže u funkciji odvodnjavanja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji AP Vojvodine.

   

Sajam obrazovanja u Tehničkoj školi

PANČEVO, 29. april 2018. (TV Pančevo) – U Tehničkoj školi "23. maj" i ove godine organizovan je Sajam obrazovanja, namenjen učenicima koji završavaju osnovnu školu. Sve srednje škole na štandovina predstavile su makete i reklamni materijal, želeći na taj način što bolje da predstave smerove u svojim školama. Budući srednjoškolci su mogli da na jednom mestu upoznaju šta nude sve pančevačke srednje škole i odluče u koju školu će se upisati.

   

Laptopovi od Rotari kluba Pančevo školi "Bratstvo jedinstvo"

PANČEVO, 28. april 2018. (TV Pančevo) – Rotari klub Pančevo je nevladina organizacija humanitarnog karaktera, koja svojim donacijama pomaže gradu. Ovoga puta klub je pomogao Osnovnoj školi “Bratstvo jedinstvo” donacijom dva laptopa, koje su dobile učiteljice prvog i četvrtog razreda ove škole.

   

“Vakcinacija je individualno pravo, a kolektivna odgovornost”

PANČEVO, 28. april 2018. (TV Pančevo) – Evropska nedelja imunizacije obeležava se od 24. do 30. aprila sa ciljem podsticanja svesti o potrebi zaštite svakog deteta od bolesti koje se mogu sprečiti vakcinacijom. Imunizacija je jedna od najuspešnijih javno zdravstvenih inicijativa. Njome se preveniraju bolesti, komplikacije i smrtni ishodi od vakcinama preventabilnih bolesti, kao što su: difterija, hepatitis B, morbile, zauške, veliki kašalj, zapaljenje pluća i dečija paraliza.