Društvo

 

Radovi na internom bloku punom parom. Skener od sledeće nedelje

PANČEVO, 29. jun 2018. (TV Pančevo) – Od sledeće nedelje u pančevačkoj bolnici počeće ponovo sa radom skenera za hitne slučajeva, najavio je danas direktor Bolnice dr Slobodan Ovuka. Radovi na rekonstrukciji internsičkog blika napreduju ustaljenom dinamikom, a ovih dana rađeno je ukopavanje temelja, kako se više ne bi pojavljivao problem sa podzemnim vodama.

 

Zalihe krvi stabilne ali na minimumu

PANČEVO, 28. jun 2018. (TV Pančevo) – U Službi Transfuzije Opšte bolnice trenutno su zalihe krvi stabilne ali na minimumu. Opreacije u Opštoj bolnice se rade uobičajenim kontinutitetom ali tokom letnjeg perioda krvi uvek nedostaje jer je letnji raspust u toku i sezona je godišnjih odmora.

   

JKP ZELENILO: Prva klupa za dojenje u Narodnoj bašti

PANČEVO, 27. jun 2018. (TV Pančevo) – Prvu klupu za dojenje u Pančevu, JKP Zelenilo Pančevo postaviće u ponedeljak, 2. jula, u parku Narodna bašta, u okviru akcije kompanije Keprom, koja je inicijator i pokrovitelj ovog projekta.

   

Bez muke do zaposlenja posle Mašinske škole

PANČEVO, 27. jun 2018. (TV Pančevo) – Osmaci su završili polaganje male mature i sada im predstoji upis u željene srednje škole. Mašinska škola Pančevo ove godine upisaće oko 300 srednjoškolaca i nudi veliki izbor smerova koji omogućavaju stručno usavršavanje i dobijanje posla po završetku školovanja.

   

Prijave za "Najlepšu baštu i balkon u Pančevu" do 1. jula

PANČEVO, 26. jun 2018. (TV Pančevo) – JKP "Zelenilo" i ove godine organizuje akciju Najlepša bašta i balkon u Pančevu, a zainteresovani građani mogu da se prijave za ovo takmičenje, mejlom, telefonom, poštom ili preko fejsbuka. Rok za prijavljivanje je do 1. jula, a u Zelenilu ističu da zainteresovani ne treba da šalju fotografije svojih bašta i balkona na njihove adrese.

   

Obeležen "Dan Dunava" 12. put u Pančevu

PANČEVO, 26. jun 2018. (TV Pančevo) – Gradsku manifestaciju "Dan Dunava" Pančevo ove godine obeležava dvanaesti put, a pod sloganom "Aktvini za reke". Organizovan je bogat ekološki i sportsko-rekrativni i kulturni program. Likovni radovi inspirisani Dunavom, Tamišem, rekama i prirodom izloženi su u holu Gradske Uprave.