Društvo

 

Pančevci u Novoj godini: Najvažnije je zdravlje

PANČEVO, 1. januar 2018. (TV Pančevo) – Ekipa RTV Pančevo, zajedno sa našim sugrađanima, dočekala je Novu godinu. Prenosimo vam delić atmosfere sa pančevačkih ulica.

 

Kuda za doček Nove godine?

PANČEVO, 30. decembar 2017. (TV Pančevo) – Ekipa RTV Pančevo pitala je sugrađane kako će i gde dočekati novu 2018. godinu.

   

Bajkeri u Ulici čarolije

PANČEVO, 30. decembar 2017. (TV Pančevo) – Pančevački bajkeri i bajkerke, obučeni u odela Deda Mraza, posetili su Ulicu novogodišnje čarolije, gde su ih dočekali oduševljeni mališani.

   

Novogodišnja trpeza spremna

PANČEVO, 30. decembar 2017. (TV Pančevo) – Pretposlednji dan ove 2017. godine Pančevci koriste da obave završne pripreme za doček Nove 2018. Na Zelenoj pijaci u Pančevu, kupaca je danas bilo manje nego obično, a u torbama i kolicima je bilo samo onog što nedostaje da bi trpeza bila kompletna. Uglavnom su sve što treba pripremili ranije.

   

Skrining test i kod izabranog lekara

PANČEVO, 29. decembar 2017. (TV Pančevo) - Pored akcija Preventivnog centra koje organizuje Dom zdravlja, kao i Savetovališta za dijabet i izabrani lekar radi skrining test za dijabetes zajedno sa pacijentom. Zahvaljući podacima koje pacijent daje u razgovoru sa izabranim lekarom dobijaju se važne informacije o zdravstvenom stanju pacijenta.

   

Otvoren 7. Novogodišnji bazar

PANČEVO, 28. decembar 2017. (TV Pančevo) – Sedmi novogodišnji bazar otvoren je danas na platopu ispred Gradske uprave i trajaće do 30. decembra. Na Bazaru učestvuje mnoštvo izlagača, koji prodaju rukotvorine, slatkiše, vino i druge proizvode. Na 77 štandova predstavilo je svoje proizvode 150 izlagača.