Društvo

 

Nedelja zdravlja usta i zuba

PANČEVO, 20. maj 2017. (TV Pančevo) – Nedelja zdravlja usta i zuba u Srbiji se obeležava se od 17. do 23. maja. Cilj je da se već u ranom detenjstvu stvore navike redovnog odlaska kod stomatologa i na taj način se spreči nastanak oralnih bolesti.

 

"Dani Vojvodine" u Temišvaru

PANČEVO, 20. maj 2017. (TV Pančevo) – Na manifestaciji „Dani Vojvodine“ koja je bila organizovana u Temišvaru, predstavila se i Turistička organizacija Pančeva sa svojom turističkom ponudom. Predstavljena je gradska manifestacija „Dani Vajferta“ koja će se održati 9. i 10. juna u Pančevu. Manifestaciju su organizovali Turistička organizacija Vojvodine, Privredna komora Županije Timiš i Privredna komora Vojvodine.

   

Konkurs za samozapošljavanje i zapošljavanje do 28.maja

PANČEVO, 20. maj 2017. (TV Pančevo) – Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje raspisao je javne konkurse u cilju realizacije Pokrajinskog akcionog plana zapošljavanja za 2017. godinu.

   

Zorana Mihajlović: Zakon važi za sve

PANČEVO, 20. maj 2017. (TV Pančevo) – Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila je danas da to ministarstvo neće izdati građevinsku dozvolu za izgradnju gondole na Zlatiboru sve dok se ne dostavi neophodna dokumentacija. Svi moraju da prikupe i dostave dokumenta za građevinske dozvole, zakon važi za sve i za kuću i za gondolu, rekla je Mihajlović.

   

290 parova plesalo kadril u čast završetka srednje škole

PANČEVO, 19. maj 2017. (TV Pančevo) – U Pančevu je deseti put održan Pančevački maturantski ples. Maturanti i maturantkinje su prema uvežbanim koracima u parovima otplesali koreografiju u trajanju od 5 minuta i na taj način obeležili završetak srednje škole. Učestvovalo je 580 maturanata svih srednjih škola sa teritorije grada Pančeva.

   

Nagrade za đake škole "Sveti Sava"

PANČEVO, 19. maj 2017. (TV Pančevo) - Učenici Osnovne škole „Sveti Sava“ na takmičenjima iz fizike, matematike, kao i tehničkog i informatičkog obrazovanja zauzeli su prva mesta. Učenica Anja Šunjar iz šestog razreda osvojila prvu i drugu nagradu iz fizike i matematike na takmičenjima održanim u Šapcu i Beogradu, dok su u oblasti avio i papirnog modelarststva učenici petog razreda osvojili su treću i petu nagradu.