Društvo

 

Kraft pivare - zaštitni znak "Dana Vajferta"

PANČEVO, 9. jun 2018. (TV Pančevo) – Manifestaciju „Dani Vajferta“ u čast proslavljenog sugrađanina organizuje Turistička organizacija Pančevo uz podršku Grada. Prvi od ovogodišnja tri, umesto ranija dva dana manifestacije za koju je evidentno sve veće interesovanje, uz bogat i raznovrstan program, ipak je najviše bio u znaku kraft piva.

 

Legendarna "Crvena jabuka" na "Danima Vajferta"

PANČEVO, 9. jun 2018. (TV Pančevo) – Prve večeri trodnevne manifestacije "Dani Vajferta" u našem gradu najveću pažnju je privukao nastup legendarne "Crvene jabuke". Pančevci, ali i brojni gosti iz inostranstva, uživali su u seriji hitova koji su obeležili trideset godina dugu karijeru sarajevske pop grupe.

   

Dani Vajferta na Vajfertovom trgu do nedelje

PANČEVO, 8. jun 2018. (TV Pančevo) – Promocijom kraft pivara, starih zanata, gastronomskih specijaliteta, kultuno – umetničkim programom i promotivnom vožnjom katamaranom, ali i fijakerom, u Pančevu, počela je četvrta manifestacija “Dani Vajferta”. Spletom narodnih igara i pesama, muzički program na centralnoj bini na Trgu Vajfeta otvorili su članovi kulturno umetničkih društava “Čigra” iz Pančeva, KUD Mramorak i KUD Đetvan.

   

Gasni priključak za još 32 domaćinstva

PANČEVO, 8. jun 2018. (TV Pančevo) – Javni poziv za refundiranje dela sredstava utrošenih za kupovinu tipskog gasnog priključka i dalje je otvoren. Grad će pomoći novčanim sredstvima u iznosu od 47.500 dinara.

   

Od rotarijanaca Ginekologiji 4D ultrazvučni aparat

PANČEVO, 8. jun 2018. (TV Pančevo) – Zajedničkom akcijom Rotari kluba "Pančevo" i "Mihajlo Pupin" Pančevo najsavremeniji ultrazvučni aparat 4D stigao na Odeljenje ginekologije Opšte bolnice. Zahvaljujući ovom poklonu, trudnice koje imaju rizičnu trudnoću biće pregledane u bolnici, tako da više neće morati da plaćaju ultrazvučne preglede u privatnim klinikama, već će to ostvarivati o redovnom trošku zdravstvenog osiguranja.

   

Humani meštani Jabuke za porodicu Milošević

PANČEVO, 7. jun 2018. (TV Pančevo) – U Jabuci je održan humanitarni koncert "Za našu Marinu". Razlog organizovanja koncerta je da se pomogne porodici Milošević, kojoj je grom 5. maja udario u kuću i uništio komplet instalacije u kući, kao i svu tehniku. Porodici Milošević je potrebno oko 500.000 dinara da bi mogli da vrate svetlo u svoj dom.