Društvo

 

Osnovci iz Ivanova proslavili Dan škole

PANČEVO, 17. mart 2017. (TV Pančevo) – Učenici i prosvetni radnici iz Osnovne škole ,,Moša Pijade,, u Ivanovu obeležili su Dan škole priredbom. U programu su učestvovali svi učenici, njih 65, iz škole, a učenicama koje su učestvovale na opštinskim takmičenjima uručene su nagrade – knjige.

 

Rok za prijavu penzionera na banjsko lečenje do 20. marta

PANČEVO, 16. mart 2017. (TV Pančevo) – Penzionerima koji žele da idu na besplatno banjsko lečenje, rok za prijavu produžen je do 20. marta. Na teritoriji Pančeva, Kovina, Kovačice, Alibunara i Opova 331 penzioner koji prima starosnu, invalidsku i porodičnu penziju i primanja manja od 23.799 dinara ispunjava uslov da ostvari to pravo.

   

Preventivni pregledi u Kačarevu

PANČEVO, 15. mart 2017. (TV Pančevo) – Preventivni centar Doma zdravlja organizovao je danas u MZ Kačarevo preventivne preglede. Pregledano je preko šezdesetoro pacijenta, a 30 je uradilo i test na karcinom debelog creva. Kačarevci su istakli da su im ovakvi pregeldi potrebni jer pružaju mogućnost da bez zakazivanja provere svoje zdravlje i ukolko nešto nije uredu upućuju ih kod lekara specijalista.

   

"Panonke" u renoviranim prostorijama

PANČEVO, 15. mart 2017. (TV Pančevo) – Članice Udruženja „Panonke“ od prošle godine rade i stvaraju u renoviranim prostorijama u Domu omladine. Novcem koje su dobile od grada, 165 hiljada dinara, „Panonke“ su opremile radionicu, što je prvi put za sedam godina, koliko se nalaze u Domu omladine. Njihovi proizvodi se mogu naći i u Turističkoj organizaciji Pančeva.

   

"Mikini dani" u Mikinoj školi

PANČEVO, 14. mart 2017. (TV Pančevo) – Osnovna škola „Miroslav Antić” svečanim programom obeležila je 30 godina postojanja u Kulturnom centru. Pred mnogobrojnom publikom deca svih razreda recitovala su, pevala i glumila u čast našem pesniku Miroslavu Miki Antiću.

   

Pomoć za "Spomenak"

PANČEVO, 14. mart 2017. (TV Pančevo) – Članovi Društva pčelara Pančeva, danas su posetili Dom ,,Spomenak,, čijim su štićenicima odneli više od 40 kilograma meda, kao humanitarnu pomoć. Pčelari već godinama pomažu ,,Spomenku,, a najavljuju da će tokom godine, organizovati i druge humanitarne akcije.