Društvo

 

Bajkeri u Pančevu otvorili moto sezonu: bezbednost u saobraćaju imperativ

PANČEVO, 14. april 2018. (TV Pančevo) – Simbolično u 5 minuta do podne, pančevački bajkeri otvorili su ovogodišnju moto sezonu i poslali jasnu poruku da je bezbednost u saobraćaju imperativ za sve učesnike.

 

Sajam zapošljavanja 18. aprila u Pančevu

PANČEVO, 13. april 2018. (TV Pančevo) –U Pančevu će 18. aprila od 11h do 13h biti održan Sajam zapošljavanja – najavio je Milenko Čučković, član Gradskog veća za područje rada, zapošljavanja i socijalne politike

   

Projektom "Uz malu pomoć prijatelja" obezbeđena oprema

 

PANČEVO, 13. april 2018. (TV Pančevo) – Projektom Grada Pančeva „Uz malu pomoć prijatelja“, koji finansira Evropska unija, školama učesnicima projekta i Domu za decu bez roditeljskog staranja „Spomenak“ isporučena je pomoć u opremi, koja uključuje didaktičke materijale.

   

Povećan broj pacijenata u ZS Gornji Grad

PANČEVO, 13. april 2018. (TV Pančevo) – Nagle promene vremena loše utiču na hronične bolesnike ali i na potpuno zdarve osobe. Poslednjih dana u Zdravstvenoj stanici Gornji grad povećan broj pacijenta zbog visokih vrednosti krvnog pritiska.Zbog tegoba su se javljaji i pacijenti koji imaju alergije ali i zbog ujeda insekata.

   

Novo zakazivanje ubrzava preglede

PANČEVO, 12. april 2018. (TV Pančevo) – Zahvaljući novom načinu zakazivanja pregelda kod lekara subspecijaliste u Opštoj bolnici pacijenti kod kardiologa, endokrinologa, i drugih specijalnosti omogućio je da pacijenti čekaju nešto više od mesec dana. Novi način zakazivanja pacijentima je olakšao da se više za svaki uput za zakazivanje u bolnici ne vraćaju kod svog izabranog lekara već sve završavaju sa lekarom internistom.

   

"Veče posvećeno Nebojši Glogovcu" u Kulturnom centru Pančeva

PANČEVO, 12. april 2018. (TV Pančevo) – U Kulturnom centru Pančeva održano je "Veče posvećeno Nebojši Glogovcu". U programu su učestvovali prijatelji i saradnici Neboljše Glogovca i prikazani su inserti iz ostvarenja koje je ostvario na televiziji, filmu i u pozorištu.