Društvo

 

240 godina pančevačke apoteke

PANČEVO, 27. septembar 2010. (TV Pančevo) - 1. oktobra pre 240 godina u Pančevu je otvorena prva apoteka. Tim povodom u svim apotekarskim ustanovama biće organizovan niz akcija, pacijenti će dobijati savete od farmaceuta.

 

U Vojlovici obeležen Kirvaj

U Vojlovici se od subote mnogobrojnim manifestacijama proslavlja mesna slava Kirvaj. Ove godine obeležava se i 108 godina od posvećenja Reformatske crkve u Vojlovici, zajedno sa slovačkom Evangeličkom crkvom. Danas je u KUD-u „Tamaši Aron“ održan svečani ručak, a slavlje će biti nastavljeno i u ponedeljak.

   

Samo 15 profesionalnih vozača na takmičenju

PANČEVO, 25. septembar 2010. (TV Pančevo) - Na tradicionalnom takmičenju profesionalnih vozača koje je održano u Pančevu 15 vozača pokazalo je svoje teorijsko i praktično znanje o saobraćaju. Prvo mesto u B kategoriji osvojio je Slobodan Knežević vozač Hitne pomoći, u C kategoriji prvi je bio Drago Zec vozač „Vojvodinaputa“, dok je u D kategoriji prvoplasirani bio Marko Birčanin iz „ATP-a“.

   

Povodom Svetskog dana srca pregledano više od 100 sugrađana

PANČEVO, 24. septembar 2010. (TV Pančevo) - Centar za prevenciju Doma zdravlja Pančevo u saradnji sa službama Opšte medicine i Hitne medicinske pomoći, obeležio je 24 septembar, Svetski dan srca.

   

Bezbedan pristup internetu

PANČEVO, 24. septembar 2010. (TV Pančevo) - U Osnovnoj školi „Goce Delčev“ u Jabuci danas je organizovana prezentacije projekta „Klikni bezbedno“ koju Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo organizuje u okviru kampanje promovisanja bezbednog korišćenja interneta.

   

Humanitarni koncert za Zvezdanu i Maju

PANČEVO, 21. septembar 2010. (TV Pančevo) - Pančevački „Public humiliation bend“ i Kulturni Centar Pančeva organizuju humanitarni koncert za pomoć teško obolelim devojčicama iz Pančeva, Zvezdani Jurici i Maji Grozdanovski. Koncert će biti održan u sredu 29. septembra u 20 časova u dvorani Kulturnog centa. Cena ulaznice biće 300 dinara.