Društvo

 

Promocija časopisa „Helsinške povelje“

PANČEVO, 2. decembar 2010. (TV Pančevo) – U holu Gradske uprave održana je promocija časopisa Helsinška povelja koju je organizovala Građanska akcija Pančevo. Na promociji su govorili stručni saradnici ovog časopisa kao i glavna urednica.

 

Tribina o borbi protiv HIV-a

PANČEVO, 2. decembar 2010. (TV Pančevo) – Povodom svetskog dana borbe protiv HIV-a i AIDS-a, 1. decembra, organizacije PaO2 i Kompas organizovale su tribinu pod nazivom „HIV – AIDS: Šta činimo da sprečimo da se neko zarazi, a šta činimo da pomognemo zaraženima?“. Na tribini su govorili pored predstavnika ovih organizacija, i lekari, ali i inspektori kriminalističke policije.

   

Kamp za talente u Idvoru

PANČEVO, 2. decembar 2010. (TV Pančevo) – U Idvoru je danas potpisan Protokol o saradnji između Reginalnog centra za telente „Mihajlo Pupin“, Mesne zajednice Idvor i opštine Kovačica, čiji je cilj osnivanje kampa za darovitu decu u rodnom mestu Mihajla Pupina. Prva deca će otići u kamp na leto i moraće da plate ekonomsku cenu kampa.

   

Sa HIV-om se živi

PANČEVO, 1. decembar 2010. (TV Pančevo) – Udruženje „Kompas“ povodom 1. decembra Svetskog dana borbe protiv AIDS-a , organizovalo je promotivni štand na Korzou. Na štandu je deljen promotivni materijal o hivu i sidi, kao i prezervativi.

   

Besplatno testiranje na HIV do 3. decembra

PANČEVO, 30. novembar 2010. (TV Pančevo) – Prvog decembra obeležava se svetski dan borbe protiv AIDS-a, a tim povodom u Zavodu za javno zdravlje organizuje se akcija besplatnog testiranja na HIV. Ove godine akcija se organizuje pod sloganom „Volim druge, volim sebe“. Svi koji žele da se testiraju na HIV virus mogu to da urade do 3. decembra.

   

Prekid programa

Zbog radova u režiji TV Pančevo, emitovanje televizijskog programa biće prekinuto noćas u jedan sat posle ponoći. Program počinje u 7 h, sa emitovanjem Jutarnjeg programa.