Društvo

 

Zdravstvena obuka samostalnih proizvođača hrane

PANČEVO, 2. januar 2015. (TV Pančevo) – Od maja do decembra pančevački Zavod za javno zdravlje u 37 domaćinstava sprovodio je projekat u okviru koga su proizvođače učili kako da u visokohigijenskim uslovima naprave ispravnu hranu. Projekat je realizovan uz pomoć Grada.

 

Nova apoteka u Žarka Zrenjanina

PANČEVO, 29. decembar 2014. (TV Pančevo) – Apotekarska ustanova Pančevo otvorila je novu apoteku u Ulici Žarka Zrenjanina broj 43. Direktorka Apotekarske ustanove Branka Milojević ističe da širenje apotekarske mreže doprinosi podizanju konkurentnosti Ustanove na tržištu. Građani i u ovoj apoteci mogu podizati lekove na recept.

   

Doktorka „zaboravila“ deo brusne ploče u obrazu pacijenta

PANČEVO, 27. decembar 2014. (TV Pančevo) – Dvadesetdvogodišnji Nemanja Zubović sigurno će pamtiti celog života dan kada ga je tokom posla povredila brusilica koja se otkačila, ne toliko zbog samog povređivanja, koliko zbog svega što je usledilo nakon ukazane lekarske pomoći.

   

Božićna čestitka „Zelenila“

PANČEVO, 25. decembar 2014. (TV Pančevo) – JKP „Zelenilo“ čestitalo je Božić svim vernicima koji ovaj praznik slave po gregorijanskom kalendaru, uz želju da im božićni dani podare radost i zadovoljstvo i podsete ih na važnost međusobnog uvažavanja i razumevanja, a da vreme koje je pred nama svim ljudima u Pančevu i okolini donese mnogo sreće i boljeg života.

   

Ruski ambasador i Zorana Mihajlović u Vasinoj školi

PANČEVO, 22. decembar 2014. (TV Pančevo) – U Osnovnoj školi „Vasa Živković“ dogodio se novi susret prijatelja. Uz učeničku priredbu, ljubaznu razmenu poklona, pred novogodišnje i božićne praznike učvršćeno je prijateljstvo škole i Ruskih železnica. A sve je počelo letos, kada su Ruske železnice, na čelu sa predsednikom Vladimirom Jakunjinom, odlučile da urede deo prostora jedne od najstarijih škola u Pančevu. Od tada saradnja među prijateljima se razvija pa su u goste stigli i potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović i ruski ambasador Aleksandar Čepurin.

   

4 nova doktora u pančevačkoj Bolnici

PANČEVO, 17. decembar 2014. (TV Pančevo) – Posle dugo vremena osvanuo je konkurs za primanje 4 lekara u pančevačkoj Bolnici. Iako je ovoj zdravstvenoj ustanovi potrebno mnogo više, ovo je ipak prvi korak. Direktor Bolnice Nebojša Tasić iznosi podatak da im je potreban 31 lekara i 60 medicinskih tehničara ili sestara, a da su Ministarstvu zdravlja tražili primanje 24 lekara.