Društvo

 

Sve više virusnih infekcija

PANČEVO, 8. januar 2011. (TV Pančevo) – Promena vremenskih prilika loše utiče na hronične bolesnike i pojavu virusnih infekcija. Hitna pomoć u Pančevu je tokom prethodne noći imala više od 50 ambulantnih pregleda i 6 kućnih poseta, a samo za pre podne imali su 15 kućnih poseta.

 

Paljenje badnjaka

PANČEVO, 6. januar 2011. (TV Pančevo) – Nakon večernje službe, sveštenstvo pančevačkih pravoslavnih crkava – Uspenske i Svetog Save, sa vernicima je u portama crkava palilo badnjak. Uz želje da svega boljeg bude i uzobilju, svi zajedno ložili su hrastovinu koja po starim običajima predstavlja drvo koje je loženjem grejalo pećinu u kojoj se rodio Isus Hrist.

   

Paljenje badnjaka u Veslačkom klubu

PANČEVO, 6. januar 2011. (TV Pančevo) – Veslački klub Tamiš obeležio je Badnji dan tradicionalnim paljenjem Badnjaka. Posle veoma uspešne sezone, ovo je bila prilika da se okupe veslači, uprava i prijatelji kluba.

   

Paljenje badnjaka i koncert za Božić

PANČEVO, 4. januar 2011. (TV Pančevo) – Povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića, Crkvena opština Pančevo, u sredu 5. januara, organizuje Božićni koncert, koji će se održati u dvorani Kulturnog centra sa početkom u 19 časova.

   

Pomoć tražili zbog prejedanja i viška pića

PANČEVO, 3. januar 2011. (TV Pančevo) – I ove godine je Hitna pomoć u novogodišnjoj noći imala nešto više posla nego obično, ali sve je bilo u granicama proseka, kažu doktori. Najviše su pomoć tražili, ipak, hronični bolesnici kojima trenutne vremenske prilike ne prijaju.

   

Nove registarske oznake

PANČEVO, 31. decembar 2010. (TV Pančevo) – Pulicijska uprava u Pančevu je počela da izdaje nove registarske tablice, kao i saobraćajne i vozačke dozvola. Zahteve za dobijanjem novih dokumenata mogu da podnesu oni kojima je ostalo najduže mesec dana do isteka važenja starih dokumenta.