Društvo

 

"Grejanje" izlazi u susret redovnim platišama

PANČEVO, 27. avgust 2018. (TV Pančevo) – U Javno komunalnom preduzeću „Grejanje“ najavljuju da će početkom grejne sezone ponovo početi da radi druga smena u šalter sali. Zdenka Jokić, vd direktora “Grejanja” kaže da je naplata u ovom preduzeću visoka i da žele da izađu u susret svim redovnim platišama.

 

Testiranje za upis u školu veći stres za roditelje nego za prvaka

PANČEVO, 25. avgust 2018. (TV Pančevo) – Pri testiranju prvaka za polazak u prvi razred obraća se pažnja na intelektualnu, emocionalnu i socijalnu spremnost deteta. Pred polazak u školu vrlo je važno znati da svako dete ima svoj tempo učenja, kao i da ga ne treba forsirati, jer se time mogu postići samo kontraproduktivni rezultati.

   

Ministri pravde Srbije i BiH posetili novoizgrađeni KPZ u Pančevu

PANČEVO, 24. avgust 2018. (TV Pančevo) – Ministarka pravde Nela Kuburović, zajedno sa ministrom pravde BiH Josipom Grubešom, posetilaje danas novoizgrađeni Kazneno- popravni zavod (KPZ) u Pančevu, koji će početi sa radom do kraja godine.

   

Preminuo Tihomir Bata Knežević

PANČEVO, 24. avgust 2018. (TV Pančevo) – Javni tužilac u Vršcu, Tihomir Bata Knežević preminuo je iznenada u Herceg Novom, gde je bio na godišnjem odmoru.

   

Najsavremenije sanitetsko vozilo u Hitnoj pomoći

PANČEVO, 24. avgust 2018. (TV Pančevo) - Koliko je bilo potrebno novo sanitetsko vozilo koje je pre mesec dana stiglo u Službu hitne pomoći, govori podatak da godišnje svako sanitetsko vozilo pređe skoro 700 hiljada kilometara. Vrednost novog saniteta je 5,5 miliona dinara, a novac je obezbeđen iz gradskog budžeta.

   

Elektronski recepti smanjili gužve

PANČEVO, 23. avgust 2018. (TV Pančevo) – Tokom letnjeg perioda u ambulantama u gradu i naseljenim mestima uglavnom nema gužve. U zdravstvenu stanicu Gornji grad pacijenti najčešće dolaze zbog saveta pred godišnji odmor, ali ima i onih koji pomoć potraže zbog uboda komaraca.