Društvo

 

Konkurs zatvoren, komisija na terenu

PANČEVO, 14. jul 2017. (TV Pančevo) – Prijave za akciju u kojoj se bira najlepša bašta i najlepši balkon koju organizuje JKP „Zelenilo“ završene su 10. jula. Trenutno komisija obilazi sve prijavljene kako bi izabrala najlepše u obe konkurencije. Najlepša bašta i balkon biće proglašeni u sredu u 12 sati u Kafe galeriji u Narodnoj bašti. Tom prilikom biće otvorena i izložba forografija svih bašti i balkona koje su sugrađani prijavili za učešće u ovoj akciji.

 

Filmska kolonija iznedrila nove filmove

PANČEVO, 13. jul 2017. (TV Pančevo) – Regionalni centar za talente „Mihajlo Pupin“ već 17-tu godinu organizuje Filmsku koloniju u Deliblatskoj peščari. Polaznici grupe za film i ove godine imali su prilike da tokom sedam dana upoznaju osnove izrade filma i da, uz stručnu pomoć, naprave kratke filmove.

   

Vode ima, apel za štednju

PANČEVO, 13. jul 2017. (TV Pančevo) – Na teritoriji grada potrošnja vode u toplim danima uvećana je 40 odsto. Bez obzira na to, pančevački “Vodovod” uspeva da podmiri potrebe grada i sela koja su priključena na gradski vodovod.

   

Trio Alegra svake srede u bašti Stare pivare

PANČEVO, 13. jul 2017. (TV Pančevo) – Svake srede tokom leta u u bašti Stare pivare, publika će moći da uživa u večerima popularne klasične muzike u izvođenju gudačkog trija Alegra. Ovaj trio čine naše sugrađanke, koje raznolikim repertoarom i žanrovima, žele da premoste jaz između klasičnih instrumenata i muzike koju „svi” vole.

   

"Kod Vajferta" petkom u 20:30

 

PANČEVO, 13. jul 2017. (TV Pančevo) – Vrelo leto pančevačke televizije osveženo je novom emisijom koja počinje u petak, 14. jula u 20 časova i 30 minuta. „Kod Vajferta“ vas čekaju stara ali i nova lica TV Pančevo koja će vas povesti na večernje putovanje sa zanimljivim gostima i neobičnim prilozima.

   

Međunarodni moto skup u petak i subotu

PANČEVO, 13. jul 2017. (TV Pančevo) – Predstojećeg vikenda, pančevački Moto klub “Kojoti” biće domaćin 18. Međunarodni moto skupa. Prve večeri, u petak, na gradskom keju će nastupiti Trouble Heart, Fat Walk i “Smak” tribute band Najda. U subotu 15. jula sviraće Blues Delivers, Atomsko Skrovište i ProRock. Ulaz u moto-kamp je 200 dinara.