Društvo

 

Završena akcija odnošenja kabastog otpada

PANČEVO 7. maj 2018. (TV Pančevo) - Krajem aprila završena još jedna akcija JKP „Higijene“ odnošenja kabastog otpada . Sugrađani su od 2 do 27 aprila ispred svojih kuća određenim danima iznosili kabasti otpad koji su radnici Radne jedinice „Čistači“ odnositi .U toku ove akcije prikupljeno na teritoriji Pančeva, Starčeva i Dolova hiljadu kubika kabastog otpada.

 

Terapija u dogovoru s alergologom

PANČEVO, 6. maj 2018. (TV Pančevo) – Sa dolaskom lepog vremena i visokih temperatura ranije su počele alegije na polen i cvetanje drugih biljaka. Zato su pacijenti koji pate od alergija potražili pomoć lekara.

   

Gradski štab za krizne situacije: Moguće vremenske nepogode

PANČEVO, 5. maj 2018. (TV Pančevo) – Jaka kiša praćena gradom pogodila je centar Beograda oko 15 i 20, a nepogoda je trajala oko 10 minuta. U nedelju se u celoj Srbiji, kao i na širem području Beograda, očekuju lokalne vremenske nepogode. Narandžasti meteoalarm izdat je za područje Vojvodine, Beograda, Zapadne Srbije, Jugozapadne Srbije i Kosova i Metohije.

   

Prerada nafte i gasa - novi smer u Tehničkoj školi

PANČEVO, 5. maj 2018. (TV Pančevo) – Ove godine će u Tehničkoj školi "23. maj" biti odobren novi smer. Kako kaže Tatjana Božić, gradska većnica za obrazovanje, reč je o smeru prerada nafte i gasa. I druge škole sa teritorije grada Pančeva su podnele zahteve za otvaranje novih smerova, ali će se tačni rezultati znati za nekoliko dana.

   

Komemorativni skup povodom smrti Saše Večanskog

PANČEVO, 4. maj 2018. (TV Pančevo) – Komemorativni skup povodom iznenadne smrti Saše Večanskog održan je u čitaonici Gradske biblioteke Pančevo.

   

Obeleženo 115 godina od smrti Goce Delčeva

 

PANČEVO, 04. maj 2018. (TV Pančevo) – Polaganjem venaca na spomenik Goce Delčevu, ispred osnovne škole u Jabuci, obeleženo je 115 godina od smrti ovog makedonskog narodnog učitelja i revolucionara. Vence su položili predstavnici makedonske ambasade u Srbiji, organizacije i udruženja Makedonaca u Srbiji kao i predstavnici grada Pančeva i MZ Jabuka..