Društvo

 

Zdrava voda u severnim selima

PANČEVO, 4. januar 2018. (TV Pančevo) – Odlukom odbornika Skupštine grada, vodosnabdevanje Glogonja povereno je JKP-u „Vodovod i kanalizacija“. To znači da i stanovnici Glogonja sada za piće koriste ispravnu vodu iz gradskog vodovoda. Priključenjem Glogonja na gradski vodovod završen je projekat kojim su severna sela dobila zdravu vodu za piće.

 

Trpeza za Badnje veče

PANČEVO, 4. januar 2018. (TV Pančevo) – Hrišćani koji poštuju julijanski kalendar za nekoliko dana slave Rođenje Hristovo - Božić. Pripreme su uveliko u toku, kako za posnu tako i za mrsnu trpezu, a već danas mnogi su na Zelenoj pijaci u Pančevu kupovali badnjak. Bilo ih je i razlličitih veličina i cena, ali i sastava - pa ako ste u grupi onih koji uz badnjak kupuju i dren, onda to prodavcu treba posebno da naglasite.

   

Prvi radni dan u 2018. godini

PANČEVO, 3. januar 2018. (TV Pančevo) – Ekipa TV Pančevo pitala je sugrađane kako su proveli prvi radni dan.

   

Burna novogodišnja noć za Hitnu pomoć

PANČEVO, 2. januar 2018. (TV Pančevo) – Novogodišnja noć u Pančevu protekla je sa velikim brojem poziva i intervencija Hitne pomoći. U Hitnoj pomoći kažu da su imali desetak osoba na trežnjenju, a da su u prvom danu nove godine imali samo intervencija kod hroničnih bolesnika.

   

Lazar Trkulja prva beba u 2018.

PANČEVO, 2. januar 2018. (TV Pančevo) – Prva beba rođena u 2018. godini je dečak Lazar Trkulja, koja je rođen 1. januara, 15 minuta nakon ponoći. Lazar i njegova majka Ljiljana se osećaju dobro, a danas su ih je posetili gradonačelnik Saša Pavlov i Milenko Čučković, član Gradskog veća zadužen za socijalnu politiku, i uručili zlatni dukat, poklon Grada Pančeva, prvorođenoj bebi u Novoj godini.

   

Načelnica okruga u novogodišnjoj noći posetila vatrogasce

PANČEVO, 1. januar 2018. (TV Pančevo) – Načelnica južnobanatskog okruga Danijela Lončar posetila je u novogodišnjoj noći pančevačke vatrogasce spasioce. Ovo je druga godina zaredom kako se načelnica na ovaj način zahvalila vatrogascima na svemu što čine za građane.