Društvo

 

25 godina saradnje "Dajmonda" i "Azotare"

PANČEVO, 19. mart 2017. (TV Pančevo) – Firma „TMB Diamond“ obeležila je 25. godina uspešne saradnje sa „HIP Azotarom“. Četvrt veka uspešne saradnje ove dve firme proslavile su uz veliki broj zvanica, ali i uz puno emocija i sećanja koja su stala u tih 25 godina.

 

Pripreme za prijemni u OŠ "Bratstvo i jedinstvo"

PANČEVO, 19. mart 2017. (TV Pančevo) – Pripreme za prijemni ispit u Osnovnoj školi „Bratstvo i jedinstvo“ počele su oktobra prošle godine. Uz redovnu nastavu, učenici pohađaju jedan čas nedeljno dodatne nastave. Probni završni ispit je 7. i 8. aprila, a završni će biti 14, 15. i 16. juna.

   

U Pančevu bez obolelih od malih boginja

PANČEVO, 19. mart 2017. (TV Pančevo) – U Srbiji nema epidemije obolelih od malih boginja. U Pančevu, prema rečima doktorke Svetlane Jovanović kordinatorke za imunizaciju, u poslednja tri meseca nije bilo slučajeva malih boginja.

   

Mali karikaturisti ugostili Marka Somborca

PANČEVO, 18. mart 2017. (TV Pančevo) – Zimska škola karikature koju organizuje Nikola Dragaš počela je 14. januara i trajaće tri meseca. Četrdesetak dece pohađa školu i svake nedelje dobijaju novu temu na koju rade karikature.

   

Omoljčanima visok pritisak

PANČEVO, 18. mart 2017. (TV Pančevo) – Dom zdravlja Pančevo ove subote organizovao je preventivne preglede u Mesnoj zajednici u Omoljici u sklopu kojeg su meštani mogli da provere holesterol, trigliceride, bodi-mas indeks, pritisak. Preventivni pregled prošlo je 85 pacijenata, a najviše problema Omoljčani imaju sa krvnim pritiskom i šećerom.

   

Danica Zečević čeka stipendiju iz Kembridža

PANČEVO, 18. mart 2017. (TV Pančevo) – Pančevka Danica Zečević, pored mnogobrojnih nagrada na državnim takmičenjima i zlata na Matematičkoj olimpijadi, položila je prijemni na koledžu u Kembridžu. Sada očekuje odgovor da li će dobiti stipendiju. Ukoliko se to ne desi, upisaće se na teorijsku matematiku na Matematičkom fakultetu u Beogradu.