Društvo

 

Modernizovana Specijalna brigada

BEOGRAD, 04. februar 2010. (FoNet) - Specijalna brigada Vojske Srbije tokom prošle godine je nabavila savremeno naoružanje i opremu stranih proizvođača, džipove "Lendrover", čime je donekle rešen problem zastarelog voznog parka.

 

TV Pančevo i PpresC najboljim đacima

PANČEVO, 02. februar 2010. (TV Pančevo) - Učenice pančevačke Gimnazije "Uroš Predić" i učenik OŠ "Žarko Zrenjanin" iz Kačareva, dobili su danas novac koji je prikupljen u novogodišnjoj akciji "Trka Deda Mrazeva", koju su zajednički organizovali Televizija Pančevo i Pančevački Press centar.

   

U Srbiji 81 osoba umrla od novog gripa

BEOGRAD, 01. februar 2010. (FoNet) - U Srbiji je do nedelje, 31. januara, potvrđeno 695 slučajeva obolevanja od gripa izazvanog novim tipom virusa A (H1N1), dok je 81 osoba umrla, saopštila je Nacionalna referentna laboratorija za respiratorne viruse Instituta za virusologiju, vakcine i serume Torlak.

   

Završen prvi Šunka Fest u Omoljici

OMOLJICA, 31. januar 2010. (TV Pančevo) - Omoljčanin Sava Lazarov je pobednik prvog Šunka festa održanog tokom vikenda u Omoljici. Novu privredno - zabavnu manifestaciju posetilo više od 1.000 ljudi, a prema prvim izjavama zadovoljni su i prodavci i kupci, a najviše organizatori.
   

Prvih 5 godina PEK "SOKO"

PANČEVO, 30. januar 2010, (TV Pančevo) - Planinarsko-ekološki klub "SOKO" proslavio je 5 godina od osnivanja. Oni su sinoć u Domu vojske, u okviru obeležavanja ovog jubileja, predstavili prvi broj časopisa pod nazivom „Soha nebeska“ i prikazali film sa najzanimljivijih akcija.

   

Sveti Sava obeležen u školama

PANČEVO, 27. januar 2010. (TV Pančevo) - Školsku slavu Sveti Sava svečano su obeležile osnovne i srednje škole u Pančevu. U skoro svim školama organizovane su svečanosti, dok je OŠ "Sveti Sava" čitavu sedmicu posvetila srpskom prosvetitelju nizom aktivnosti, jer je 27. januar zvanično i slava ove škole.