Društvo

 

Od novog gripa umrle 63 osobe

BEOGRAD, 08. januar 2010. (FoNet) - U periodu od 17. decembra prošle godine, kada je počela vakcinacija protiv novog gripa tipa A (H1N1) do četvrtka 7. januara na teritoriji Srbije vakcinisano je 104.265 osoba, a potvrđen je 661 slučaj obolevanja,

 

Božićna liturgija i u pančevačkim hramovima

PANČEVO, 7. januar 2010. (TV Pančevo) - Proslava Božića u Pančevu počela je služenjem Liturgija u Preobraženskom, Uspenskom i hramu Svetog Save na Misi. Veliki broj vernika prisustvovao je liturgijama, a oni koji su se pripremili postom, pričestili su se.

   

Badnjak i ispred hrama na Misi

PANČEVO, 6. januar 2010. (TV Pančevo) - Iako je padala jaka kiša, žitelji naselja "Misa" okupili su se u velikom broju ispred Hrama Svetog Save da proslave Badnje veče.

   

Paljenje badnjaka u centru Pančeva

PANČEVO, 6. januar 2010. (TV Pančevo) - Centralni dogadjaj Badnjeg dana u Pančevu je paljenje badnjaka. Organizovana povorka fijakera i konja odnela je badnjake u Uspensku i Preobražensku crkvu u Margiti. Badnjak, koji je osveštao protojerej Bogdan Samuilov, na trgu ispred Gradske skupštine upalili su gradonačelnica Vesna Martinović, predsednik gradske skupštine Tigran Kiš i član gradskog veća Novica Đorđević.

   

Čestitka gradonačelnice Pančeva

PANČEVO, 6. januar 2010. (TV Pančevo) - Gradonačelnica Vesna Martinović čestitala je praznik svim sugrađanima koji rođenje Hristovo slave po Julijanskom kalendaru.

   

59 umrlo od novog gripa

BEOGRAD, 05. januar 2010. (FoNet) - U Institutu za virusologiju, vakcine i serume Torlak do danas su potvrđena 653 slučaja obolevanja od novog gripa A (H1N1), registrovano je 59 smrtnih ishoda, a vakcinisano je 94.580 osoba na teritoriji Srbije, saopštio je Institut za javno zdravlje Milan Jovanović Batut.