Društvo

 

Apel vatrogasaca da se ne pali vatra na otvorenom

PANČEVO, 17. jul 2017. (TV Pančevo) - Meteorolozi i ove nedelje najavljuju izuzetno visoke spoljne temperature. Trava i rastinje su veoma suvi, započela je žetva u atarima, pa postoji opasnost od nastajanja požara. Zbog toga vatrogasci apeluju da se posebna pažnja obrati da do požara ne dođe. Poljoprovrednici treba redovno da održavaju svoje mašine, i ne pale polja nakon žetve, dok oni koji spas od vrućina traže na izletištima, nakon roštiljanja treba dobro da ugase ostatke ćumura i odlože ih na za to predviđena mesta.

 

Povoljno i kvalitetno na pančevačkoj Stomatologiji

PANČEVO, 16. jul 2017. (TV Pančevo) – Povoljne cene i kvalitetna usluga razlog su velikih gužvi na Stomatološkom odeljenju Doma zdravlja. Načelnik ove službe, doktor Tihomir Mrenović, naglašava da, iako pacijenti malo duže čekaju, veliki broj njih ima pravo na besplatne stomatološke usluge, i to treba da iskoriste, dok ostali osiguranici zube popravljaju po povoljnim cenama.

   

Prvi upravnici zgrada pred ispitom za licencu

PANČEVO, 16. jul 2017. (TV Pančevo) – U Privrednoj komori Srbije prošao je prvi ciklus obuke budućih profesionalnih upravnika zgrada. Kada dobiju licencu, postaće deo registra upravnika, i žitelji zgrada u kojima nema dogovora o predsedniku skupštine stanara moći će da ih izaberu da za novac upravljaju njihovom zgradom.

   

Najbolje riblje čorbe zamirisale pančevačkim kejom

PANČEVO, 16. jul 2017. (TV Pančevo) – Tradicionalno takmičenje u kuvanju riblje čorbe u organizaciji Udruženja sportskih ribolovaca i nautičara "Tamiš" održano je na pančevačkom keju. Učestvovalo su 24 ekipe iz Pančeva i okoline. Prva mesta osvojili su Branko Marinković, kao i ekipe "Boža i kumovi" i "Vatrogasci".

   

Drugi dan moto skupa

PANČEVO, 15. jul 2017. (TV Pančevo) – U organizaciji Moto-kluba „Kojoti” iz našeg grada sinoć je na keju na Tamišu počeo 18. Moto-skup. Kao i prethodnih godina, veliki broj motorista iz zemlje i inostranstva boravi u Pančevu ovog vikenda. Drugi dan moto skupa počeo je kuvanjem čuvenog bajkerskog pasulja, a od 17 časova kroz naš grad motoristi su prodefilovali na svojim dvotočkašima. Ljubitelji dobre rok muzike drugog dana moto skupa uživali su u muzici „Blues Delivers“, „Atomskog skrovišta“ i „ProRocka“.

   

Rok koncert otvorio 18. Moto skup

PANČEVO, 14. jul 2017. (TV Pančevo) – Tradicionalni „Bajk vikend“, u organizaciji pančevačkog Moto-kluba „Kojoti“, počeo je koncertom rok bendova na tamiškom keju. Drugog dana predviđen je defile dvotočkaša ulicama Pančeva, nakon čega će posetioci na keju moći da pogledaju „bajkerske igrice“. U večernjem delu programa, nastupiće bendovi „Blues Delivers“, „Atomsko skrovište“ i „ProRock“.