Društvo

 

Sveti Trifun u Jabuci i Dolovu

PANČEVO, 14. februar 2017. (TV Pančevo) – Vinogradari i vinari iz dolovačkog udruženja ,,Sveti Trifun,, i jabučkog udruženja ,,Grozd,, posetili su, vinograde gde su simbolično orezali vinovu lozu. Svečanostima u vinogradima nastavljena je jedna lepa tradicija, koja traje.

 

"Mađarski minuti" po 700-ti put na RTV Pančevo

PANČEVO, 14. februar 2017. (TV Pančevo) – Emisija na mađarskom jeziku “Mađarski minuti” na Regionalnoj radio-televiziji Pančevo u četvrtak 16. februara biće emitovana 700-ti put. Emisija na mađarskom jeziku na Televiziji Pančevo prvi put je emitovana u decembru 1999. godine.

   

Novi Zakon o stanovanju i održavanju grada

PANČEVO, 13. februar 2017. (TV Pančevo) – JP Gradska stambena agencija počela je sa prezentacijama novog Zakona o stanovanju i održavanju grada. O novim zakonskim normama, ali i pravima i obavezama vlasnika stanova, Agencija je najpre upoznala žitelje Mesne zajednice „Centar“.

   

Mladi žele da se bave poljoprivredom

PANČEVO, 13. februar 2017. (TV Pančevo) – Uspešno bavljenje poljoprivrednom proizvodnjom danas zahteva kontinuirano učenje i primenjivanje novih saznanja u ovoj oblasti, poruka je koju stručnjaci upućuju paorima. Mladi se u sve većem broju izjašnjavaju da žele da se bave poljoprivredom, ali da su potrebni i odgovarajući uslovi za to.

   

Danas je Svetski dan radija

PANČEVO, 13.februar 2017. (TV Pančevo) –Današnji dan širom planete obeležava se kao Svetski dan radija. Ovaj praznik proglasio je UNESKO u cilju promovisanja ovog medija i mogućnosti koje pruža. Ovo je šesti put kako se obeležava Svetski dan radija kako u svetu tako i kod nas.

   

Pančevci noćas u hitnoj zbog hipertenzije

PANČEVO, 13. februar 2017. (TV Pančevo) – Protekle noći u ambulanti Hitne medicinske pomoći više od pedeset pacijenata potražilo je pomoć lekara zbog povišenog krvnog pritiska. I dalje vlada stomačni virus, pa su se sporadično javljali sugrađani koji se osećaju loše zbog dehidratacije.