Društvo

 

245 godina škole u Dolovu

PANČEVO, 21. mart 2017. (TV Pančevo) – Uz predstavu „Put oko sveta „Osnovna škole „Aksentije Maksimović“ iz Dolova proslavila je 245 godina postojanja. U predstavi su učestvovali svi učenici škole i kroz nju dočarali običaje raznih naroda sveta.

 

Grad sufinansira četvrti pokušaj vantelesne oplodnje

PANČEVO, 20. mart 2017. (TV Pančevo) – Od ove godine Grad Pančevo sufinansira četvrti pokušaj vantelesne oplodnje za sve žene koje u 2017. ne navršavaju više od 44 godine. Tu spadaju i žene koje žele da ostvare tu mogućnost treći put, odnosno one koje su imale dva bezuspešna pokušaja o trošku države, a koje imaju između 42 i 44 godine.

   

Najbolja vina iz podruma porodica Ćojbašić i Topić

PANČEVO, 20. mart 2017. (TV Pančevo) – Na dvanaestom „Vinofestu“ u Vršcu, vina iz podruma Ćojbašić iz Dolova i Topić iz Pančeva osvojila su zlatne medalje u konurenciji belih vina. Vina iz Dolova, Pančeva i Jabuke dobila su priznanja za kvalitet.

   

Preventivni pregled za zaposlene u RTV Pančevo

PANČEVO, 20. mart 2017. (TV Pančevo) – Preventivni centar Doma zdravlja organizovao je danas akciju za zaposlene u Regionalnoj Radio televiziji Pančevo. Dvadesetoro zaposlenih uradilo je osnovne laboratorijske analize i kod većine је otkriven povišen nivo masnoća u krvi. Žene su ovom prilikom dobile mogućnost da bez zakazivanja za vikend obave mamografju i ultrazvučni pregeld dojke.

   

"Prepoznaj u sebi" u "Spomenku"

PANČEVO, 19. mart 2017. (TV Pančevo) – Udruženje građana za brigu o deci i mladima “Prepoznaj u sebi“ doniralo je hranu Domu za decu bez roditeljskog staranja „Spomenak“. U Udruženju planiraju da ovaj projekat nastave kako bi hranu dobili svi kojima je potrebna, pa će u skorije vreme voće i povrće odneti i u Sigurnu kuću.

   

San - ključni faktor za ljudsko blagostanje

PANČEVO, 19. mart 2017. (TV Pančevo) – Poremećaj sna može se kod dece javiti u najranijem uzrastu. Nije mali broj roditelja koje pedijatri upute kod dečijeg psihologa u Domu zdravlja, kako bi rešili problem spavanja kod svog deteta.