Društvo

 

Učenici Mikine škole briljirali na državnom takmičenju iz tehničkog i informatike

PANČEVO, 24. maj 2017. (TV Pančevo) – Ilija Stražmešterov i Milica Ristenovski iz Osnovne škole „Miroslav Antić“ učestvovali su na državnom takmičenju iz tehničkog i informatičkog obrazovanja. Ilija je osvojio prvo mesto, a Milica drugo. Mikina škola je u poslednjih osam godina osvojila 20 medalja iz ovog predmeta.
 

Visok krvni pritisak - glavni uzrok posete lekaru

PANČEVO, 23. maj 2017. (TV Pančevo) – U ambulanti Gornji grad poslednje nedelje pacijenti su se najviše žalili na povišene vrednosti krvnog pritiska, bilo je i alergijskih reakcija i ujeda krpelja. Ono što je alarmantono je da su se na hipertenziju žalile mlađe osobe.

   

Ovčarstvo u Dolovu

 

PANČEVO, 23. maj 2017. (TV Pančevo) – Čobanski život nije lak. Međutim, čobani iz Dolova, svakodnevno izlaze na pašnjake gde čuvaju ovce. Radoje Šurjanac je s palicom i svojim stadom. Nije mu teško da ide za stadom i čuva ovce.

   

Novi serijal na RTV Pančevo: Kako šefovi Azotare izvlače novac iz ove firme

PANČEVO, 23. maj 2017. (TV Pančevo) – Regionalna RTV „Pančevo“ u narednom periodu pravi serijal „Kako šefovi Azotare izvlače novac iz ovog preduzeća“. U prethodnom periodu skandalozne stvari događaju se u najvećem proizvođaču veštačkog đubriva u našoj zemlji. Od toga da se radnici svakodnevno mobinguju do odvajanja Luke u specijalno preduzeće, čime se novac direktno otima iz ove fabrike. Inače, zamenik direktora Azotare Miljan Đurović je i šef Specijalne luke, novog privrednog subjekta.

   

Vučić uputio telegram saučešća Terezi Mej

PANČEVO, 23. maj 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća premijerki Velike Britanije Terezi Mej, povodom terorističkog napada u Mančesteru.

   

U Hitnu pomoć zbog ujeda ose i pčele

PANČEVO, 22. maj 2017. (TV Pančevo) - Povećan broj ambulantnih poseta bio prošle noći u Službi hitne medicinske pomoći. Preko 50 sugrađana potražilo je lekarsku pomoć najviše zbog polenskih aleregija. Međutim poslednjih dana lekari pružaju pomoć pacijentima zbog burnih alergijskih reakcija na ujed zolja i pčela.