Društvo

 

Dan grada Pančeva

PANČEVO, 8. novembar 2017. (TV Pančevo) – Dan grada Pančeva 8.novembar obeležava se u sećanje na ulazak srpske vojske pod vođstvom kapetana Petra Aračića i oslobadjanja Pančeva 1918.godine od austrouugarske vlasti.

 

"Pozorišni vremeplov" u Domu omladine

PANČEVO, 6. novembar 2017. (TV Pančevo) – Pod pokroviteljstvom Ministarstva informisanja i kulture, u Domu omladine od 1. do 5. novembra organiozovana je radionica za decu "Pozorišni vremeplov", koja pruža deci saznanja o pozorištu i kako nastaje pozorišna predstava za najmlađe.

   

Organska proizvodnja velika šansa za zapošljavanje

PANČEVO, 5. novembar 2017. (TV Pančevo) – U Crepaji živi i radi najveći južnobanatski proizvođač organske hrane Zoran Atanacković. Ovu godinu je kao i prethodne dobro završio, uz dosta rada i truda. Ukazuje na brojne probleme, ali i na činjenicu da je organska proizvodnja velika šansa agrara Srbije.

   

Rukopoložen sveštenik Zoltan Silađi

PANČEVO, 4. novembar 2017. (TV Pančevo) – U Reformatskoj crkvi u Vojlovici rukopoložen je mladi sveštenik Zoltan Silađi.

   

Paketi za polaznike "Druge šanse"

PANČEVO, 4. novembar 2017. (TV Pančevo) – „Druga šansa“ – naziv je programa obrazovanja za sve one koji nisu uspeli da završe osnovnu školu. U Pančevu već duži niz godina, ovu nastavu organizuje škola „Đura Jakšić“. Zahvaljujući donaciji Zmajeve škole, polaznici su dobili pakete sa hranom i proizvodima za ličnu higijenu.

   

Pančevačka bolnica uz privatne klinike smanjuje listu čekanja za operaciju katarakte

PANČEVO, 3. novembar 2017. (TV Pančevo) – Sve je manje pacijenata koji čekaju na operaciju katarakte u pančevačkoj Očnoj bolnici. Razlog je što pacijenti pored Očne bolnice u Pančevu operaciju katarakte sada obavljaju i u privatnim klinikama u Beogradu o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje.