Društvo

 

Grad brine o beskućnicima

PANČEVO, 16. januar 2017. (TV Pančevo) – Grad u saradnji sa javno-komunalnim preduzećima i drugim službama u zimskim danima brine o starijim sugrađanima i beskućnicima. U toku ledenog talasa, četvoro naših sugrađana, koji nisu mogli da se brinu o sebi, smešteno je u Gerontološki centar.

 

Klub za stara i odrasla lica muzikom i u Novu godinu

PANČEVO, 15. januar 2017. (TV Pančevo) – U sva tri kluba za stara i odrasla lica u Pančevu već godinama se naši stariji sugrađani okupljaju i druže. Takođe mnogi su aktivni i u raznim sekcijama, a i ovu godinu započeli su uz muziku i druženje u klubu u Josifa Marinkovića.

   

Aktivna udruženja kovačičkih žena

PANČEVO, 15. januar 2017. (TV Pančevo) – Udruženja žena iz opštine Kovačica su sve organizovanija. Tokom protekle godine, organizovale su brojne aktivnosti u selima kovačičke opštine. U udruženjima žena uglavnom rade starije žene, ali ima primera, kao u Samošu, da mlade žene organizuju rad udruženja.

   

Pančevci veselo za Srpsku Novu godinu

PANČEVO, 14. januar 2017. (TV Pančevo) – Pančevci veselo dočekali Novu godinu po julijanskom kalendaru. Sudeći prema anketi koju je uradila Televizija Pančevo, Novu godinu dočekali u dobrom raspoloženju, sa društvom u Pančevačkim klubovima.

   

Prošla godina najuspešnija za RCT "Mihajlo Pupin"

PANČEVO, 14. januar 2017. (TV Pančevo) – Godina koja je za nama je bila uspešna za Regionalni centar za talente, kada su u pitanju rezultati i aktivnosti koje su realizovali. Četrdesetak učenika je osvojilo nagrade na međunarodnim i državnim takmičenjima, a među njima se izdvajaju Danica Zečević koja je osvojila prvo mesto na takmičenju iz matematike za srednjoškolske i treće mesto na Svetskoj matematičkoj olimpijadi koje je osvojio Ognjen Tošić.

   

Ambulanta "Centar" počela da radi

PANČEVO, 13. januar 2017. (TV Pančevo) – Zdravstvena stanica “Centar” je posle renoviranja ponovo počela da radi. Pacijenti nisu krli zadovoljstvo što je posle više decenija ambulananta dobila sanitarni čvor za pacijente i čekaonicu. Ovu zdravstvenu stanicu danas je obišla i direktorka Doma zdravlja Danijela Ristovski Kornic.