Društvo

 

Počela nova školska godina

PANČEVO, 01. septembar 2010. (TV Pančevo) - U Srbiji je danas počela nova školska godina za oko 900 hiljada učenika osnovnih i srednjih škola, a na teritoriji grada Pančeva u školu je pošlo ukupno 15 i po hiljada učenika. Polazak je posebno značajan za 1.300 prvaka, koji su danas prvi put upoznali svoje učitelje i drugare.

 

Priredba za prvake i u Brankovoj školi

PANČEVO, 31. avgust 2010. (TV Pančevo) - Osnovna škola “Branko Radičević” organizovala je prijem đaka prvaka. To je 92. generacija đaka prvaka u ovoj školi, a ove godine u školske klupe po prvi put selo je 84 mališana.

   

Ronilac harpunom ranio Pančevku

PANČEVO, 31. avgust 2010. (TV Pančevo) - Maja Georgi iz Pančeva stara 28 godina, teško je povređena na plaži u Budvi kada ju je lokalni ronilac slučajno pogodio harpunom.

   

Osakaćene mačke se oporavljaju

PANČEVO, 30. avgust 2010. (TV Pančevo) - Dve unakažene mačke kojima su tokom vikenda odsečene šape u naselju „Strelište“, dobro su i oporavljaju se, rekla je za televiziju Pančevo veterinarka Gordana Blitva.

   

Vlada Milutinov višestruki pobednik "Paprikijade"

PANČEVO, 29. avgust 2010. (TV Pančevo) - U Banatskom Brestovcu održana je osma po redu "Paprikijada" – smotra paprike, na kojoj su učestvovali proizvođači iz ovog sela.

   

Dve mačke osakaćene na Strelištu

PANČEVO, 28. avgust 2010. (TV Pančevo) - U trenutku dok je jedan broj Pančevaca bio šokiran prvim slučajem sakaćenja mačke na Strelištu, pronađena je i druga povređena mačka takođe u ovom naselju. Mačke su sa teškim povredama odvezene kod veterinara gde im se ukazuje pomoć. Upozoravamo osetljive osobe da su scene iz priloga uznemirujuće.