Društvo

 

Balkansko prvenstvo u fitnesu i bodibildingu u Kovinu

PANČEVO, 20. maj 2016. (TV Pančevo) – Sutra će u Kovinu biti održano Balkansko prvenstvu u fitnesu, bodibildingu i dečjem fitnesu. Povodom tog događaja u Turskoj ambasadi u Beogradu organizovan je prijem za organizatore takmičenja i za predstavnike Bodibilding Asocijacije Turske, čiji takmičari prvi put nastupaju na Balkanskom takmičenju u Srbiji.

 

Predavanje lekara najmlađim Novoseljanima

PANČEVO, 19. maj 2016. (TV Pančevo) – Praksu obilaska pančevačkih vrtića i približavanja lekarske profesije najmlađima, lekari Hitne pomoći nastavili su posetom vrtiću pri Osnovnoj školi „Žarko Zrenjanin” u Banatskom Novom Selu. Skoro kroz igru, mališani su saznali koliko je važna lekarska profesija i da onih koji mogu da im pomognu ne treba da se plaše.

   

Nestabilno vreme do kraja maja

PANČEVO, 18. maj 2016. (TV Pančevo) – Iako nas do kraja nedelje očekuje toplo vreme sa porastom temperature, do kraja maja, ali i početkom juna biće nestabilno vreme sa smenom kiše i sunca. Biće i kolebanja temperature, kažu u Republičkom hidrometeorološkom zavodu.
   

Maturantski ples za Ginisa

PANČEVO, 18. maj 2016. (TV Pančevo) – Pančevački maturanti i ove godine biće deo velikog Maturantskog plesa, manifestacije koja se održava u 17 evropskih zemalja. Tačno u podne, 20. maja, u više od 40 gradova u Srbiji, maturanti će sa evropskim kolegama pokušati da obore Ginisov rekord u sinhronizovanom plesu.
   

Nedelja zdravlja "Osmehni se zdravo"

PANČEVO, 17. maj 2016. (TV Pančevo) – Povodom obeležavanja Nedelje zdravlja usta pod sloganom „Osmehni se zdravo“, Stomatološka služba Doma zdravlja organizuje niz aktivnosti. Danas su Dečije odeljenje posetili i mališani koji su imali priliku da pogledaju izložbu crteža dece iz vrtića na temu zdravlja zuba kao i da od stomatologa saznaju zašto je važno prati zube još od malih nogu.

   

Pala cena jagoda

PANČEVO, 17. maj 2016. (TV Pančevo) – U mnogim krajevima Srbije, kiša, a ponegde i sneg, uništavaju rod malina i trešanja, i proizvođači poslednjih dana upozoravaju da će rod ovih voćki biti prepolovljen. Za maline na pančevačkoj Zelenoj pijaci još je rano, trešanja ima tek na ponekoj tezgi, ali je zato ponuda jagoda veoma dobra. Zbog kiše koja nije obišla ni ovaj kraj – kiselije su i kvarljivije, ali i jeftinije u odnosu na pijačni dan.