Društvo

 

Udruženje "Stari Ras" i SPC u akciji dobrovoljnog davanja krvi

PANČEVO, 11. jun 2016. (TV Pančevo) –Zavičajno udruženje ,,Stari Ras,, nastavlja sa brojnim aktivnostima. Zajedno sa Srpskom pravoslavnom crkvom i Zavodom za transfuziju krvi, članovi Udruženja organizovali su akciju dobrovoljnog davanja krvi.
 

Druženje mališana sa vatrogascima

PANČEVO, 11. jun 2016. (TV Pančevo) – Vatrogasno spasilačka jedinica iz Pančeva i Aviv park organizovali su druženje sa pančevačkim mališanima, čiji je cilj edukacija dece i odraslih. U okviru druženja organizovano je više sadržaja, a nekoliko stotina mališana i njihovih roditelja je sa oduševljenjem učestvovalo na skupu.
   

Gradonačelnik Pančeva otvorio „Dane Vajferta”

PANČEVO, 10. jun 2016. (TV Pančevo) – “Dani Vajferta” su od izuzetnog značaja za Pančevo, rekao je prilikom svečanog otvaranja manifestacije gradonačelnik Pančeva, Saša Pavlov. Osim za turizam, rekao je Pavlov, manifestacija je važna i za razvoj pančevačke privrede.

   

Tribina o zaštiti imovine u Gornjem gradu

PANČEVO, 10. jun 2016. (TV Pančevo) – Još jedna tribina Policijske uprave Pančevo u okviru projekta „Građani, oprez, čuvajte svoju imovinu“, održana je u Mesnoj zajednici Gornji grad. Građani ove mesne zajednice su informisani o tome na koji način mogu da zaštite svoju imovinu, kako bi bezbrižno otpočeli sezonu godišnjih odmora.

   

Mladi ne žele da se bave starim zanatima

PANČEVO, 10. jun 2016. (TV Pančevo) – Pančevo je bio grad starih zanata, a najveći procvat, zanatstvo je doživelo u 18. i 19. veku. Za njihov postepen nestanak vezuje se pojava industrijalizacije. Danas je malo onih koji se njima bave. Opstao je poneki obućar, voskar, oštrač i časovničar.

   

Rotari klubovi donirali krevete pančevačkoj Bolnici

PANČEVO, 9. jun 2016. (TV Pančevo) – Interno odeljenje i odeljenje hirurgije Opšte bolnice Pančevo dobili su 20 bolničkih kreveta. Reč je o zajedničkoj donaciji Rotari klubova „Beograd Metropoliten i „Pančevo Mihajlo Pupin“ u saradnji sa partnerskim humanitarnim organizacijama iz Norveške. Pored pomoći pančevačkoj bolnici, cilj je i da se skrene pažnja javnosti na uslove u lokalnom zdravstvu.