Društvo

 

U Idvoru održana druga Bostanijada

PANČEVO, 02. avgust 2010. (TV Pančevo) - Na Bostanijadi koja je održana u Idvoru, najtežu lubenicu proizveo je Jovan Lukin, a težila je blizu 23 kilograma, dok je najtežu dinju proizveo Branislav Cvejin.

 

Završeni "Žetelački dani" u Vojlovici

PANČEVO, 01. avgust 2010. (TV Pančevo) - Sinoć su završeni 16. po redu „Žetelački dani“ u Vojlovici svečanim balom. U prostorijama slovačkog Kulturno-prosvetnog društva „Đetvan“ i mađarskog KUD „Tamaši Aron“ posetioci su plesali do ranih jutarnjih časova.

   

Za dečji pasoš potreban zahtev oba roditelja

PANČEVO, 01. avgust 2010. (TV Pančevo) - Procedura za izdavanje pasoša za decu ista je kao i za odrasle, a ista je i cena takse koja se plaća. Jedino što se razlikuje je rok važenja putnih isprava.

   

Defile žetelaca kroz Vojlovicu

PANČEVO, 31. jul 2010. (TV Pančevo) - Ovogodišnji, 16. po redu vojlovački „Žetelački dani“ su ušli u završnu fazu. Posle brojnih poljoprivrednih i kulturnih događanja, uz učešće žena, žetelaca, kulturnih poslenika i brojnih gostiju u Vojlovici je održan i defile žetelaca

   

Ženske rukotvorine na Žetelačkim danima

PANČEVO, 30. jul 2010. (TV Pančevo) - U okviru 16. Žetelačkih dana u Vojlovici je u petak bio na programu kulturni dan. Od 17 časova u Spomen domu u Vojlovici otvoren je niz izložbi ručnih radova, peciva, rukotvorina, kao i izložba slika Gorana Nikolića i izložba slika i predmeta „Vojlovica kroz vreme“.

   

MZ Starčevo obeležila slavu Ognjenu Mariju

PANČEVO, 30. jul 2010. (TV Pančevo) - Mesna zajednica Starčevo obeležila je svoju slavu, Ognjenu Mariju. Ovaj dan je predah u radovima na uređenju infrastrukture u ovom naseljenom mestu. Trenutno je prioritet završetak kanalizacione mreže i kolektora za prečišćavanje otpadnih voda, a u septembru se očekuje početak izgradnje vrtića.