Društvo

 

Uskršnji paketići najmlađim Jabučanima

PANČEVO, 28. april 2016. (TV Pančevo) – Predškolsku ustanovu u Jabuci su posetili prestavnci makedonske ambasade, Makedonskog nacionalnog saveta i udruženja Ilindena iz Jabuke i tom prilokom podelili su uskršnje paketiće budućim džacima prvacima.

 

Lekar u Putnikovu dva puta nedeljno

PANČEVO, 28. april 2016. (TV Pančevo) – Selo Putnikovo najmanje je u kovačičkoj opštini i jedno je od najmanjih u Vojvodini. Sa samo blizu 180 stanovnika udaljeno tri kilometra od Uzdina, Putnikovo je nedavno dobilo ambulantu, posle više godina. Sada meštani ovog sela, koje ima samo sedam učenika u Osnovnoj školi od prvog do četvrtog razreda, ne moraju za zdravstvene usluge u Uzdin.

   

ATP: Red vožnje za uskršnje praznike

PANČEVO, 28. april 2016. (TV Pančevo) – Javno komunalno preduzeće Autotransport Pančevo za predstojeće praznike saobraćaće u petak, 29. aprila, po nedeljnom redu vožnje. U subotu, 30. aprila, autobusi će ići po subotnjem redu vožnje, a za preostale dane praznika, za prvi, drugi i treći maj, red vožnje će biti po nedeljnom i prazničnom redu vožnje.

   

Dežurstva Doma zdravlja tokom praznika

PANČEVO, 28. april 2016. (TV Pančevo) – Za vreme predstojećih praznika, dežurne službe Doma zdravlja Pančevo će raditi po sledećem radnom vremenu:

   

Vaskršnji bazar na Korzou

PANČEVO, 27. april 2016. (TV Pančevo) – Na pančevačkom korzou 15. Udruženja žena prikazalo je svoja ostvarenja na ovogodišnjem Vaskršnjem bazaru. Bazar su organizovali Udruženje žena “Pančevke” i Grad Pančevo.

   

Četiri i po decenije RTV Kovačica

PANČEVO, 27. april 2016. (TV Pančevo) – Radio-televizija Kovačica jedna je od manjih medijskih kuća prepoznatljivih u okruženju. Mali broj zaposlenih koji prave više od dve trećine programa, slušanost i gledanost, programi na više jezika, to je Radio-televizija Kovačica. Ove godine ova informativna kuća slavi dva značajna jubileja.