Društvo

 

Doček nove generacije u "Zmajevoj" školi

PANČEVO, 3. septembar 2018. (TV Pančevo) – Učenici drugog razreda OŠ Jovan Jovanović Zmaj organizovali su priredbu za đake prvake u Kulturnom centru. Posle dvanaest godina ove školske godine u Zmajevoj školi upisano jedno odeljenje više.

 

Dunjin prvi dan u školi

PANČEVO, 3. septembar 2018. (TV Pančevo) – Za Dunju Dragaš 3. septembar je poseban dan jer je tada krenula u prvi razred Osnovne škole "Đura Jakšić". Novi drugari, ali i oni stari bili su ushićeni što će naučiti nešto novo i što i oni napokon imaju učiteljicu. Prvi dan bio je rezervisan za upoznavanje, a već od sutra počinju da uče slova, brojeve i još mnogo toga.

   

Zimski red vožnje od 1. septembra

PANČEVO, 2. septembar 2018. (TV Pančevo) – Od 1. septembra, JKP „Auto-transport Pančevo” ponovo uvodi zimski red vožnje, što znači da će na ulicama grada biti veći broj vozila ovog preduzeća, radnim danima oko 50. Zimski red vožnje znači i da se ponovo uvode polasci koji su bili ukinuti na međumesnim i prigradskim polascima .

   

Dunja Dragaš sigurnim koracima u školsku klupu

PANČEVO, 2. septembar 2018. (TV Pančevo) – I ove godine ekipa regionalne Radio-televizije Pančevo prati đaka prvaka kroz školsku godinu. Ovoga puta to je mala Dunja Dragaš, ćerka poznatog karikaturiste Nikole Dragaša i mama Sanje.

   

Projektna nastava u prvom i petom razredu

PANČEVO, 1. septembar 2018. (TV Pančevo) – Početak školske godine bio je povod da posetimo najveću južnobanatsku školu. Sa direktorkom OŠ "Miroslav Antić", ali i većnicom za obrazovanje razgovarali smo o novinama kako u školi, tako i u obrazovanju.

   

Sudbonosno "da" na Štrudlijadi u Dolovu

PANČEVO, 1. septembar 2018. (TV Pančevo) – U Dolovu je danas održana tradicionalna 19. štrudlijada. Prvi put je organizovano kolektivno venčanje za pet parova. Za pripremu venčanja i celokupnu organizaciju pobrinuli su se predstavnici MZ Dolovo i mnogobrojni sponzori.