Društvo

 

Studio B, RTV Pančevo i Novosadska TV najoštrije osudili brutalni napad na novinarke Pinka

PANČEVO, 16. septembar 2017. (TV Pančevo) –Studio B, regionalna RTV Pančevo i Novosadska televizija najoštrije osuđuju divljački napad na novinarke Televizije Pink Gordanu Uzelac i Maru Dragović tokom protesta Dveri ispred zgrade te televizije.

 

Premijerka Ana Brnabić otvorila Dane berbe grožđa u Vršcu

 

PANČEVO, 16. septembar 2017. (TV Pančevo) – U Vršcu je sinoć počeo 60. jubilarni Grožđebal koji je svečano otvorila predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić. Ona je ključeve grada Vršca predala popularnom Vinku Loziću koji će suvereno vladati Vršcem i diktirati tempo veselja vinopija do nedelje 17. septembra.

   

Počeo Festival zimnice

PANČEVO, 15. septembar 2017. (TV Pančevo) - Manifestacija „Dunav se uliva u Tamiš“ održava se šesti put i traje dva dana od 11:00 do 18:00 sati. Najavljeno je da će izlagati 13 različitih udruženja, a organizator je Kulturno umetničko društvo „Petefi Šandor“ iz Pančeva.

   

Zatvoreni bazen od sutra počinje sa radom

PANČEVO, 15. septembar 2017. (TV Pančevo) - Od sutra počinje sa radom zatvoreni plivački bazen. Korisnici će moći svakog dana osim ponedeljka od 11 do 18 sati da koriste bazen, dok će vikendom biti otvoren od 11 do 16 sati. Cena karte ostala je 150 dinara. Za decu od 5 do 10 godina cena je 105 dinara, a deca do pet godina ne plaćaju kartu.

   

Fabrika "In pak" u Alibunaru

PANČEVO, 14. septembar 2017. (TV Pančevo) – Fabrika "In pak" u Alibunaru prva je u Srbiji, koja će uz pomoć sredstava Evropske unije, od jestivog ulja praviti gorivo. Za projekat FerOil Evropska unija izdvojila je 160 hiljada evra, a cilj je korišćenje obnovljivih resursa i zapošljavanje marginalizovanih društvenih grupa.

   

Evropska nedelja mobilnosti od 16. do 22. septembra

PANČEVO, 14. septembar 2017. (TV Pančevo) – Grad Pančevo će i ove godine biti deo Evropske nedelje mobilnosti u okviru koje će od 16. do 22. septembra biti organizovan raznovrstan program. Ovogodišnja tema koja okuplja ušesnike jeste “Čista, deljiva i pametna mobilnost”. Pančevo se prijavilo evropskoj Kancelariji za obeležavanje Evropske nedelje mobilnosti i postalo deo mreže od 2.060 gradova iz celog sveta, od kojih su iz Srbije, pored Pančeva i Kruševac, Niš, Srbobran i Svilajnac.