Društvo

 

Rekonstrukcija pančevačkog pristana

PANČEVO, 11. jul 2018. (TV Pančevo) – Radovi na gradskom pristanu, koji su otpočeli u maju ove godine bliže se kaju. Kompletna rekonstrukcija obuhvata postavljanje rasvete, video nadzora, ugrađivanje ojačanih mostova za prilaz, kao i farbanje zaštitne ograde.

 

Dualno obrazovanje u Mašinskoj školi Pančevo

PANČEVO, 10. jul 2018. (TV Pančevo) – Mašinska škola Pančevo već nekoliko godina ima smerove koji su vezani za dualno obrazovanje. Prema rečima Nenada Dojčinovića, direktora škole i u budućoj ZF fabrici koja će početi sa radom u našem gradu biće posla za decu koja završe ovu školu.

   

Najlepša bašta i balkon za 2018

PANČEVO, 10. jul 2018. (TV Pančevo) – U akciji „Zelenila“ za najlepšu baštu ove godine proglašena je bašta Gorana Stankića koji godina uređuje svoje ogromno dvorište. Ove godine komisija je epitet najlepši balkon dodelila Višnji Veličković.

   

Nema mesta destrukciji

PANČEVO, 9. jul 2018. (TV Pančevo) – Komentarišući kritike opozicije u vezi sa regulisanjem prostora Hipodroma Pančevo, šef odborničke grupe SNS Željko Sušec rekao je da vladajuća stranka prihvata svaku konstruktivnu kritiku, ali da destrukciju ne može da razume.

   

"Radioaktivna Melodija Pančeva"

PANČEVO, 9. jul 2018. (TV Pančevo) – Članovi benda RAMPA gostovali su na radiju Pančevo u emisiji “All i need is rock and roll” autora Branislava Đekovića Đeke. U emisiji se diskutovalo o daljim planovima benda, ali i o njihovom muzičkom ukusu.

   

Sakupljeno 64 000 u akciji za Aleksu

PANČEVO, 8. jul 2018. (TV Pančevo) – Humanitarna akcija za Aleksu Kneževića u organizaciji JKP "Zelenilo" održana je na Robnoj pijaci "Aerodrom", kao i na Zelenoj pijaci. Na buvljaku je prikupljeno 42.865 dinara, dok je na Zelenoj pijaci prethodnog dana donirano 21.030 dinara.