Društvo

 

Obavezni redovni ginekološki pregledi

PANČEVO, 24. april 2017. (TV Pančevo) – Preventivni ginekološki pregled može da zakaže i izabrani lekar. Važno je da žene budu informisane i svesne koliko je značajno odlaziti na redovne preglede kod ginekologa.

 

"Škola bez nasilja" u Brankovoj

PANČEVO, 24. april 2017. (TV Pančevo) – Osnovna škola „Branko Radičević“ je od 2005. godine deo projekta Škola bez nasilja. Osim tima koji je formiran da bi se sprečilo nasilje, škola svakodnevno sprovodi aktivnosti, čiji je cilj da do nasilja ne dođe.

   

Sahranjena Violeta Blaga

 

PANČEVO, 24. april 2017. (TV Pančevo) - Danas je na pančevačkom Novom groblju sahranjena pesnikinja Violeta Blaga. Komemoracija povodom njene smrti održana je u Apolu. U prisustvu porodice od Violete su se oprostili prijatelji i poštovaoci Violetinog rada.

   

Pančevci na Republičkom takmičenju iz fizike briljirali

PANČEVO, 23. april 2017. (TV Pančevo) – U Šapcu na 39. Republičkom takmičenju iz fizike osamnaestoro dece iz pančevačkih škola osvojilo je tri prva mesta, sedam drugih i četiri treća, dvoje učenika dobilo je pohvale.

   

"Čepom do osmeha" za Nikolu Vukelića

PANČEVO, 23. april 2017. (TV Pančevo) – Mesna zajednica “Centar” bila je domaćin svečanosti na kojoj je Nikoli Vukeliću iz Pančeva uručen električni aspirator, kupljen sredstvima prikupljenim reciklažom plastičnih čepova. Nikola je 16 dete kome je Udruženje “Čepom do osmeha” pomoglo, a treće dete sa teritorije Pančeva.

   

Dan planete u stripu pančevačkih gimnazijalaca

PANČEVO, 22. april 2017. (TV Pančevo) – U Gimnaziji „Uroš Predić“ su izložbom stripova, koje su radili učenici, obeležili Dan planete Zemlje. Posle toga je bila organizovana i Eko karaoke žurka, a novac od ulaznica je namenjen maturantima ove škole.