Društvo

 

Podeljeno 80 paketa hrane

PANČEVO, 20. jul 2017. (TV Pančevo) - Povereništvo za izbeglice Grada Pančeva, podelilo je 80 paketa hrane, koji su dobijeni od Komeserijata za izbeglice. Pakete su dobili lica koja imaju status izbeglih i raseljenih lica, a nezaposleni su ili se nalaze u teškoj materijalnoj situaciji. Prema podacima gradskog povereništva za izbegle u Pančevu ima oko 700 lica koja imaju status izbeglice i još oko 1600 interno raseljenih lica.

 

Pančevci će letovati i u Turskoj, Egiptu i Tunisu

PANČEVO, 20. jul 2017. (TV Pančevo) - Pančevci će i ove godine najviše letovati u Grčkoj. U turističkim agencijama kažu da, pored Grčke, ove godine se vratilo interesovanje i za Tursku, Egipat i Tunis. Ono što Pančevce takođe zanima ovog leta su takozvane “last minute“ ponude.

   

Najveći broj obolelih od kardiovaskularnih i malignih oboljenja

PANČEVO, 20. jul 2017. (TV Pančevo) - Zavod za javno zdravlje Pančevo svake godine radi analizu zdravstvenog stanja stanovništva sa teritorije Južnobanatskog okruga i utvrđuje od kojih bolesti najčešće obolevaju i umiru u Okrugu i Pančevu. I dalje najviše oboljevamo od kardiovaskularnih i malignih bolesti, ali povećan je broj osoba koji boluju od bolesti koštano mišićnog sistema.

   

Ne kupati se na neuređenim kupalištima

PANČEVO, 19. jul 2017. (TV Pančevo) - Na pančevačkom otvorenom bazenu svakodnevno o bezbednosti kupača brine više spasilaca. Apel na kupače je da se ne kupaju na neuređenim kupalištima i da u alkoholisanom stanju i nepripremljeni ne ulaze u vodu, kako se ne bi desile nepredviđene situacije.

   

Pripreme za Kinu učenika Mikine škole

PANČEVO, 19. jul 2017. (TV Pančevo) - Ni dalek put u Kinu, koji je traje skoro 20 sati nisu omeli profesora fizičkog Dragana Radosavljevića da ode u i vidi kakvi su uslovi za petočlanu ekipu iz škole Miroslava Antić koja će boraviti tamo. Osnovci iz ove pančevačke škole u novembru će otići u Kinu sa ciljem da reazmene iskustava i da se druže sa svojim vršnjacima.

   

Na relaksaciju u Kovačicu

PANČEVO, 18. jul 2017. (TV Pančevo) – Sezona kupanja u Turističkom naselju Relax u Kovačici počela je 15. juna i trajaće do 1. septembra. Cena ulaznice radnim danima je 300 dinara, a za decu 180. Vikendom je 500 dinara, a uz ulaznicu posetioci dobijaju piće gratis.