Društvo

 

Učenici iz Slovenije na vožnji katamaranom

PANČEVO, 14. jun 2018. (TV Pančevo) – Gosti iz OŠ Videm iz Ptuja - Slovenija su zajedno sa učenicima iz OŠ "Olga Petrov" iz Banatskog Brestovca dana bili u obilazak grada Pančeva. Pored znamenitosti zgrada i spomenika kulture, učenici su imali prilike da se voze i katamaranom.

 

Konkurs za prijem 120 čuvara u novom zatvoru u Pančevu

PANČEVO, 14. jun 2018. (TV Pančevo) – Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je konkurs za prijem u radni odnos 120 zatvorskih stražara – pripravnika u novom Kazneno-popravnom zavodu u Pančevu, čije otvaranje je planirano do kraja godine, saopštilo je danas Ministarstvo pravde.

   

Deca iz Ptuja na Pančevačkom karnevalu

PANČEVO, 14. jun 2018. (TV Pančevo) – Učenici dve Osnovne škole iz Ptuja u poseti su Pančevu, na poziv škola "Sveti Sava" i "Olga Petrov" iz Banatskog Brestovca. Danas su posetili Gradsku upravu, gde su razgovarali sa Tatjanom Božić, gradskom većnicom za obrazovanje.

   

Sećanje na Tibora Cernu, junaka sa Košara

PANČEVO, 14. jun 2018. (TV Pančevo) – Na spomenik heroju sa Košara, Tiboru Cerni, položeni su venci u znak sećanja na junaka iz Debeljače, koji je poginuo uz reči: „Za ovu zemlju vredi umreti“.

   

Radost davanja na Svetski dan dobrovoljnog davanja krvi

PANČEVO, 14. jun 2018. (TV Pančevo) – RTV Pančevo je zajedno sa Službom za transfuziju krvi, Crvenim krstom i Kulturnim centrom organizovala akciju dobrovoljnog davanja krvi „Radost davanja“. Više desetina Pančevaca odazvalo se pozivu i dalo krv kako bi pomogli našim sugrađanima koji se leče u Pančevu ali i u Beogradu.

   

Pronađen maloletnik iz Pančeva

PANČEVO, 14. jun 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu pronašli su šesnaestogodišnjaka čiji je nestanak prijavljen 12. juna ove godine u Pančevu.