Društvo

 

Vučić: Ne zaboravite da ovde sem znanja stičete i prijatelje!

PANČEVO, 16. novembar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas će obići Tehničku školu "Mileta Nikolić" u Aranđelovcu. Vučić je razgovarao sa učenicima i nastavnim osobljem povodom slučaja vršnjačkog nasilja koje se dogodilo u ovoj školi.

 

Održano predavanje o šećernoj bolesti za građane Pančeva

PANČEVO, 15. novembar 2017. (TV Pančevo) - Borba protiv šećerne bolesti je stalan zadatak. U okviru realizacije tog zadatka Preventivni centar organizovao je predavanje o šećernoj bolesti za građane Pančeva. Poseta predavanja bila je odlična, a struka poručuje da su pravilna ishrana i fizička aktivnost najvažniji u borbi protiv dijabetesa.

   

Ulaz u bolnicu kroz podrum

PANČEVO, 15. novembar 2017. (TV Pančevo) - Zbog radova na rekonstrukciji internističkog bloka, pacijenti kroz podrum iz dvorišta ulaze u bolnicu. U isto vreme, ulaz u pirijemno - urgentnu službu, otvoren je sa bočne strane Specijalističkog centra, u koji je privremeno smeštena. Za vozila Hitne pomoći otvorena su vrata na ogradi Opšte bolnice, iz Ulice Miloša Trebinjca.

   

Preventivni pregledi u Domu "Zbrinjavanje"

PANČEVO, 13. novembar 2017. (TV Pančevo) – Pravilna ishrana je izuzetno važna u borbi protiv šećerne bolesti, istaknuto je na predavanju u Domu za lica sa oštećenim vidom, gde je organizovana akcija preventivnih pregleda za sve zaposlene. U okviru obeležavanja Svetskog dana borbe protiv šećerne bolesti, sutra i 15. novembra Dom zdravlja organizuje i druge aktivnosti.

   

Bundeve zamirisale Padinom

PANČEVO, 12. novembar 2017. (TV Pančevo) – Manifestacija "Njeno veličanstvo bundeva" održana je u Padini, u organizaciji Udruženja žena iz mesta. Manifestaciju su finansirali Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu i kovačička opština. Više od 250 učesnika iz brojnih sela družilo se po deveti put u Padini, gde je održana izložba slika na temu bundeve, a održan je bogat kulturno-zabavni program u okviru manifestacije.

   

Domaća zimnica po povoljnoj ceni

PANČEVO, 11. novembar 2017. (TV Pančevo) – I ove subote ponuda na pančevačkoj Zelenoj pijaci bila je dobra. Veliki izbor povrća, voća, ali i ostalih prozvoda. Kupovalo se sve, najviše kupus i južno voće. Domaćice koje nisu stigle da spreme zimnicu ovih dana već mogu da izaberu šta će kupiti svojim ukućanima, s obzirom da je i ponuda zimnice dobra.