Društvo

 

Delegacija ambasade SAD u Vršcu

PANČEVO, 16. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović sa saradnicima, ugostila je u svom kabinetu ambasadora Sjedinjenih američkih država u Srbiji, Njegovu Ekselenciju Kajl Skata, i predstavnike Ambasade SAD u Beogradu.

 

HAOS NA SUĐENJU U PANČEVU Brat ubijene žene pesnicom udario muža ubicu

PANČEVO, 16. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Sinišu Radovanovića (51) je na suđenju za ubistvo njegove nevenčane supruge Biljane Mijatović pesnicom je udario brat žrtve, B. M. (31).

   

Uprkos visokim kaznama pojedinci pale travu i strnjike

PANČEVO, 16. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Gradonačelnik Saša Pavlov apeluje na sve vlasnike i zakupce poljoprivrednog zemljišta da odmah prekinu sa uništavanjem strnjike i poljoprivrednih ostataka paljenjem, jer je navedena radnja protivzakonita i može da nanese veliku materijalnu štetu.

   

Zaposleni u Brankovoj proverili svoje zdravlje

PANČEVO, 16. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Ekipa Preventivnog centra Doma zdravlja danas je organizovala preventivne preglede za zaposlene u OŠ "Branko Radičević". Zaposleni su na brz i lak način imali priliku da izmeri težinu, visinu, krvni pritisak, trigliceride, holesterol, šećer u krvi, ali i da dobiju savete od lekara.

   

Interno odeljenje pančevačke Bolnice u fazi završetka radova

PANČEVO, 15. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Doktor Slobodan Ovuka, direktor Opšte bolnice Pančevo kaže daće prvi pacijenti ući na novo Interno odeljenje početkom decembra. Radovi na trećem i četvrtom spratu su skoro potpuno gotovi, problem je stvarao drugi sprat zbog Odeljenje hemodijalize gde pacijenti dolaze i pored radova. Kada se izmesti hemodijaliza, što je planirano za narednih desetak dana počeće radovi i na drugom spratu.

   

Preventivni pregledi u Vršcu

PANČEVO, 15. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Povodom svetskog dana hrane, Dom zdravlja Vršac i savet za zdravlje grada Vršca, orgzanizuju akciju zdravstvenih pregleda: merenje šećera u krvi, krvnog pritiska, težine, visine, obima struka, debljine kožnog nabora, Body mass index, kao i EKG pregled. Akcija će biti održana u Preventivnom centru Doma zdravlja, u suterenu zgrade od 08:00 do 12:00. Pozivamo sve zainteresovane građane da sutra posete Dom zdravlja u naznačenom periodu gde će pored pregleda moći da dobiju i odgovarajuće savete od lekara specijalista interne medicine, higijene i ishrane, oftamologa i neuropsihijatra.