Društvo

 

Najbolja vina iz podruma porodica Ćojbašić i Topić

PANČEVO, 20. mart 2017. (TV Pančevo) – Na dvanaestom „Vinofestu“ u Vršcu, vina iz podruma Ćojbašić iz Dolova i Topić iz Pančeva osvojila su zlatne medalje u konurenciji belih vina. Vina iz Dolova, Pančeva i Jabuke dobila su priznanja za kvalitet.

 

Preventivni pregled za zaposlene u RTV Pančevo

PANČEVO, 20. mart 2017. (TV Pančevo) – Preventivni centar Doma zdravlja organizovao je danas akciju za zaposlene u Regionalnoj Radio televiziji Pančevo. Dvadesetoro zaposlenih uradilo je osnovne laboratorijske analize i kod većine је otkriven povišen nivo masnoća u krvi. Žene su ovom prilikom dobile mogućnost da bez zakazivanja za vikend obave mamografju i ultrazvučni pregeld dojke.

   

"Prepoznaj u sebi" u "Spomenku"

PANČEVO, 19. mart 2017. (TV Pančevo) – Udruženje građana za brigu o deci i mladima “Prepoznaj u sebi“ doniralo je hranu Domu za decu bez roditeljskog staranja „Spomenak“. U Udruženju planiraju da ovaj projekat nastave kako bi hranu dobili svi kojima je potrebna, pa će u skorije vreme voće i povrće odneti i u Sigurnu kuću.

   

San - ključni faktor za ljudsko blagostanje

PANČEVO, 19. mart 2017. (TV Pančevo) – Poremećaj sna može se kod dece javiti u najranijem uzrastu. Nije mali broj roditelja koje pedijatri upute kod dečijeg psihologa u Domu zdravlja, kako bi rešili problem spavanja kod svog deteta.

   

25 godina saradnje "Dajmonda" i "Azotare"

PANČEVO, 19. mart 2017. (TV Pančevo) – Firma „TMB Diamond“ obeležila je 25. godina uspešne saradnje sa „HIP Azotarom“. Četvrt veka uspešne saradnje ove dve firme proslavile su uz veliki broj zvanica, ali i uz puno emocija i sećanja koja su stala u tih 25 godina.

   

Pripreme za prijemni u OŠ "Bratstvo i jedinstvo"

PANČEVO, 19. mart 2017. (TV Pančevo) – Pripreme za prijemni ispit u Osnovnoj školi „Bratstvo i jedinstvo“ počele su oktobra prošle godine. Uz redovnu nastavu, učenici pohađaju jedan čas nedeljno dodatne nastave. Probni završni ispit je 7. i 8. aprila, a završni će biti 14, 15. i 16. juna.