Društvo

 

Počela nagradna igra "Uzmi račun i pobedi"

PANČEVO, 1. februar 2017. (TV Pančevo) – Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi", počinje zvanično danas , jer od danas građani mogu besplatno da šalju koverte sa najmanje 10 fiskalnih računa ili slipova izdatih u 2017. godini sa iznosima od najmanje 100 dinara.

 

Promocija 19. Vinarijade 8. februara u Pančevu

PANČEVO, 31. januar 2017. (TV Pančevo) – Vinarijada u Dolovu počinje u utorak, 7. februara, predavanjima stručnjaka iz oblasti vinogradarstva. Dan kasnije 8. februara, vinari iz Dolova predstaviće se u Pančevu gde će ljubitelji vina degustirati ,,božje piće,,, koga će biti i za prodaju. Najviše aktivnosti biće u narednu subotu 11. februara.

   

Nacionalni dan bez duvanskog dima

PANČEVO, 31. januar 2017. (TV Pančevo) – Nacionalni dan bez duvanskog dima obeležava se 31. januara, ove godine pod sloganom „Odrasli puše i mene guše”. Ova poruka ima za cilj da naglasi koliko je osim pušača i pasivno pušenje štetno.

   

Vaučeri za kulturu punoletnim Pančevcima

PANČEVO, 30. januar 2017. (TV Pančevo) – Od ove godine Grad Pančevo poklanja vaučere u vrednosti od tri hiljade dinara mladima koji postaju punoletni. Cilj je približavanje kulturnih sadržaja mladima kao i kulturno opismenjavanje. Akcija je krenula sa prvim danima ovog meseca, a sve dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti u Kancelariji za mlade u Gradskoj upravi.

   

Respiratorne infekcije najčešće bolesti Pančevaca

PANČEVO, 30. januar 2017. (TV Pančevo) – Prema desetogodišnjim podacima pančevačkog Zavoda za javno zdravlje, deca u Južnobanatskom okrugu i Pančevu najviše obolevaju od bolesti respiratornog sistema. Problem postoji i kod odraslih, jer bolest često pređe iz akutne u hroničnu fazu, pa su bolesti pluća na prvom mestu u našem okrugu.

   

Osnovana humanitarna organizacija u Banatskom Novom Selu

PANČEVO, 30. januar 2017. (TV Pančevo) – U Banatskom Novom Selu formirana je humanitarna organizacija čiji je cilj da pomogne siromašnima u ovom selu. Na osnivačkoj Skupštini, meštani su nedvosmisleno ukazali da će pomoći porodici Krajnjan, koja živi u jednoj prostoriji, bez struje i bez prihoda.