Društvo

 

Pančevci veselo ušli u 2017.

PANČEVO, 1. januar 2017. (TV Pančevo) – U novogodišnjoj noći na ulicama grada nije bilo gužve, ali su restorani, kafići i splavovi bili puni. Dežurna ekipa Regionalne RTV Pančevo obišla je neka od mesta u gradu, kao i dežurne vatrogasce.

 

Pčelari očekuju medonosniju 2017.

PANČEVO, 31. decembar 2016. (TV Pančevo) - Mada je pčelarstvo razvijeno u pančevačkom ataru, godina koja je za nama nije bila po meri pčelarima. Pčelinje paše bile su slabije nego prethodnih godina. U 2016. bilo je problema što se falsifikovanog meda tiče, nije bilo dogovora između pčelara i voćara, bolesti pčela su veliki problem. Od 2017. godine pčelari očekuju više.

   

Željko Sušec: Zdravlje, ljubav i mir u 2017.

PANČEVO, 31. decembar 2016. (TV Pančevo) –Predsednik gradskog odbora Srpske napredne stranke Pančevo i narodni poslanik u Skupštini Srbije Željko Sušec čestitao je Novu 2017. godinu svim Pančevacima i građanima Južnog Banata.

   

Čestitka gradonačelnika Pavlova

PANČEVO, 31. decembar 2016. (TV Pančevo) – Gradonačelnik Saša Pavlov čestitao je novogodišnje i božićne praznike Pančevkama i Pančevcima sa željom da zajedničkom snagama uz veliku energiju, rad i odricanje ostvare sve što su planirali.

   

Paketići za male Kačarevce

PANČEVO, 30. decembar 2016. (TV Pančevo) –Udruženje Roma “Danica” podelilo je novogodišnje paketiće romskoj deci u Kačarevu. Njih dvadeset petoro dobilo je poklone za Novu godinu, koje su zajedno obezbedili Udruženje i UNUCEF. Svake godine ova organizacija posećuje romsku decu u različitim mestima pred novogodišnje praznike i obraduje ih poklonima ili predstavom.

   

Projekat "Smanji gas" za bezbednost u saobraćaju

PANČEVO, 30. decembar 2016. (TV Pančevo) – Gradski Komitet za bezbednost saobraćaja u saradnji sa Auto sportskim klubom Petro maks, sprovodi projekat pod imenom „Smanji gas“. Projekat je namenjen učenicima završne godine srednje škole, a oni koji budu učestvovali u projektu imaće mogućnost da uz stavljanje specijalnih naočara „vide“ i isprobaju, kako mozak reaguje pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci.