Društvo

 

Pomoć porodici Ristić iz Omoljice

PANČEVO, 8. mart 2017. (TV Pančevo) – Predstavnici Udruženja „Srpska sparta“ i Mesne zajednice Omoljica, posetili su porodicu Ristić u Omoljici, i uručili joj humanitarnu pomoć u vidu kućne hemije. Ovoj porodici biće namenjen i deo prihoda koji bude prikupljen na MMA turniru, u Hali “Milenujum” u Vršcu 18. marta.

 

Martovsko ravnanje atarskih puteva

PANČEVO, 6. mart 2017. (TV Pančevo) – Svake godine u atarima sela se sprovode akcije ravnanja atarskih puteva. U akcijama učestvuju ratari iz brojnih sela, a najčešće akciju ravnanja atarskih puteva sprovode u Banatskom Novom Selu i selima kovačičke opštine. Tako će i ovih martovskih dana paori ući u njive i urediti atarske puteve.

   

Predstavom protiv nasilja

PANČEVO, 6. mart 2017. (TV Pančevo) – Predstava „Krivac je tamo negde“, odigrana je zbog velikog interesovanja u dva termina u dvoreni Apolo, Doma omladine. Predstava je autorski projekat Fondacije „Tijana Jurić“, sa ciljem da tinejdžerima ukaže na problem nasilja, ne bi li naučili kako da ga prepoznaju i da na njega adekvatno reaguju.

   

Banjsko lečenje za 12.000 penzionera

PANČEVO, 6. mart 2017. (TV Pančevo) – Narednih dana penzioneri koji ispunjavaju određene uslove mogu da se prijave PIO fondu kako bi iskoristili pravo na besplatnu rehabilitaciju tokom 2017. godine. Ove godine u jednoj od 25 srpskih banja otići će više od 12.000 penzionera.

   

Još jedan ultrazvučni aparat u Bolnici

PANČEVO, 6. mart 2017. (TV Pančevo) – Pre desetak dana u Opštu bolnicu stigao je ultrazvučni aparat koji će koristi kardiolozi. Aparat je donacija iz Norveške, i njegovim uvođenjem biće smanjena lista čekanja. Načelnica Internog odeljenja, doktorka Radmila Jeftović, rekla je za Regionalnu RTV Pančevo da će pacijenti biti pozivani da ranije dođu na ultrazvučni pregled srca.

   

Letovanje već u planu

PANČEVO, 5. mart 2017. (TV Pančevo) – Iako zima kalendarski još uvek traje, i tek nas je malo sunca ogrejalo, pripreme i planovi za letovanje su u toku. Pančevci na vreme razmišljaju gde bi mogli da odu ovog leta, pa su se mnogi već odlučili, a neki čak i otplatili, gde će uživati na leto.