Društvo

 

IN MEMORIAM: Preminuo general – major Enes Taso

PANČEVO, 12. avgust 2018. (TV Pančevo) – General – major Enes Taso, preminuo je jutros u 72 godini.

 

Millennium Team donirao školsku opremu deci iz Svratišta

PANČEVO, 12. avgust 2018. (TV Pančevo) – Kompanija Millennium Team obezbedio je školsku opremu deci iz Svratišta u Novom Beogradu. Donaciju je uručila Ana Stošić, rukovodilac za kvalitet i razvoj Milenijum tima.

   

Bal okupio penzionere iz Srbije

PANČEVO, 11. avgust 2018. (TV Pančevo) – U restoranu Čile organizovan je bal penzionera, a ideja je bila da se druže penzioneri iz nekoliko udruženja iz Srbije. Bal se tradicionalno organizuje već godinama i sve je posećeniji.

   

Roj meteora Perseida u noći između 12. i 13. avgusta

PANČEVO, 11. avgust 2018. (TV Pančevo) – Leto je godišnje doba u kom možemo uživati u suncu tokom dana, ali i u neobičnim astronomskim pojavama tokom noći. Pored pomračenja meseca ovog leta bićemo u prilici da vidimo roj meteora Perseida u noći između 12. i 13. avgusta.

   

Vožnje katamaranom redovnije u avgustu

PANČEVO, 10. avgust 2018. (TV Pančevo) – Turisti i Pančevci i ovog leta mogu da se voze po Tamišu katamaranom od srede do nedelje. Turistička organizacija Pančeva, potseća da i privatna lica i firme mogu pod povoljnim uslovima da iznajme katamaran.

   

Dosovci imenovali sudije i tužioce kao partijske nameštenike?!

PANČEVO, 10. avgust 2018. (TV Pančevo) – Odvajkada se u Srbiji posebno poštuju lekar, pop i sudija! Njima nije bilo ravnih. Njihova profesionalna etika nije se mogla ničim kupiti, niti ičim uceniti…