Društvo

 

Prvih 1000 emisija "Je l' rodilo"

PANČEVO, 23. februar 2017. (TV Pančevo) – Dragan Vujačić, autor i urednik emisije “Je l' rodilo“ proslavio je danas emitovanje 1000-te emisije na progarmu Regionalne radio televizije Pančevo. On je rekao da je osnova emisije uvek bio poljoprivrednik i da se trudio da uđe u skoro svaku kuću poljoprivrednika, ali i u sve institucije kako bi unapredio emisiju i gledaocima svoje emisije pružio odgovore na sva pitanja koja su ih interesovala.

 

Kožno odeljenje nalazi se na prvom spratu Specijalističkog centra

PANČEVO, 23. februar 2017. (TV Pančevo) – Od sredine februara Dermatovenerološka služba Opšte bolnice preseljena je iz ulice Miloša Obrenovića u Specijalistički centar. Kožno odeljenje nalazi se na prvom spratu Specijalističkog centra, gde se na šalteru primaju knjižice i mogu se dobiti sve informacije.

   

Tri nove mape na Sajmu turizma

PANČEVO, 22. februar 2017. (TV Pančevo) –Turistička organizacija Pančeva predstaviće se na Sajmu turizmu koji se od sutra održava u Beogradu. Na ovoj međunarodnoj ponudi turističkih potencijala Pančevo ima šta da ponudi. Danas su predstavnici Turističke organizacije predstavili novinarima tri nove mape, koje će pokazati posetiocima Sajma i Pančevcima.

   

Preventivni pregledi i u ambulanti "Donji grad"

PANČEVO, 22. februar 2017. (TV Pančevo) – Preventivni centar Doma zdravlja organizovao je akciju preventivnih pregleda u ambulanti Donji grad. Pored osnovnih laboratorijskih analiza skoro 40 sugrađana uradilo skrining pregled na karcinom debelog creva.

   

Dan maternjeg jezika u Ivanovu

PANČEVO, 21. februar 2017. (TV Pančevo) – U Domu kulture u Ivanovu, desetu godinu za redom, organizovano je obeležavanje Međunarodnog dana maternjeg jezika. Na više od deset jezika koji se govore na našoj teritoriji, deca su pevala i recitovala.

   

Humanitarnim koncertom do zdravog srca

PANČEVO, 21. februar 2017. (TV Pančevo) – Na humanitarnom koncertu koji je organizovalo Kulturno-umetničko društvo „Abrašević” prikupljeno je 163 140 dinara. Ova suma je dovoljna za kupovinu novog EKG aparata za službu Hitne medicinske pomoći, što je bio i cilj ovog koncerta.