Društvo

 

Pronađene tablice nakon nevremena

PANČEVO, 22. jun 2018. (TV Pančevo) – Posle današnjeg nevremena, na potezu od Pančevačkog mosta do ulaska u Pančevo, pronađene su registarske tablice sa brojevima: PA087HV, PA108LU, BG1216HE, BG938PA, VP020RR. Vlasnici navedenih tablica mogu da se jave na broj telefona 064/ 140 14 28 da bi ih preuzeli.

 

Usvojen je nacrt o izmenama i dopunama odluke o postavljanju manjih montažnih, pokretnih i drugih objekata.

PANČEVO, 22. jun 2018. (TV Pančevo) – Na 177 sednici gradskog veća, usvojen je nacrt o izmenama i dopunama odluke o postavljanju manjih montažnih, pokretnih i frugih objekata na površinama javne namene kao i nacrt odluke o izmenama i dopunama plana detaljne regulacije infrastruktrukturnog kompleksa za obnovljive izvore energije na području „Bela Anta“ u Dolovu.

   

I Pančevci uz Srbiju

PANČEVO, 20. jun 2018. (TV Pančevo) – Ekipa RTV Pančeva pitala je sugrađane da li prate Svetsko prvenstvo u fudbalu, ko su njihovi favoriti i kakav plasman prognoziraju našoj reprezentaciji.

   

Završna priredba u Zmajevoj školi

PANČEVO, 18. jun 2018. (TV Pančevo) – Učenici osnovne škole Jovan Jovanović Zmaj uz saradnju sa nastavnicom muzčkog priredili su priredbu povodom završetka školske godine. Na priredbi su učestvovali đaci svih razreda a repartoar su kako kažu birali sami.

   

Savetovalište za dijabet u pančevačkom Domu zdravlja

PANČEVO, 18. jun 2018. (TV Pančevo) – U Domu zdravlja u Preventivnom centru radi Savetovalište za dijabet. Namenjeno je osobama koje već boluju od šećerne bolesti ali i onim pacijentima kod kojih se putem preventivnih pregleda po prvi put otkrije povišen nivo šećera . U Savetovalištu za dijabet lekari imaju više vremena da se posvete svakom pacijentu i mogu da ih upute na dodatne analize ukoliko je potrebno.

   

Počela mala matura testovima iz srpskog jezika

PANČEVO, 18. jun 2018. (TV Pančevo) – Testom iz srpskog jezika danas je počela mala matura u svim osnovnim školama u Srbiji. Prvog dana RTV Pančevo posetila je OŠ „Miroslav Antić“.