Društvo

 

Tamiš pogodan za vodene sportove

PANČEVO, 25. april 2018. (TV Pančevo) – Turistička organizacija grada Pančeva ugostila je „Dragon project“,promotere vodenih sportova iz Beograda, da bi testirali uslove reke Tamiš.

 

Bojović parama Energoprojekta kupuje njihova zavisna društva!?

PANČEVO, 25. april 2018. (TV Pančevo) –Tajkun ne odustaje od pokušaja da prevarama izigra državu!?

   

Vučić sa Mišelom o Evropskom putu Srbije

PANČEVO, 24. april 2018. (TV Pančevo) –Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da mu je premijer Belgije Šarl Mišel izneo i neke nove predloge koji se tiču evropskog puta Srbije.

   

Nargile štetne po zdravlje

PANČEVO, 24. april 2018. (TV Pančevo) –Mladi u Srbiji masovno posećuju barve u kojima se puše nargile bez dovoljno informacija o njihovoj štetnosti po zdravlje. Prema istraživanju Zavoda za Javno zdravlje „Batut“ nergilu je konzumiralo preko devet procenata mladih između 12-15 godina. Zavod za Javno zdravlja Pančevo u saradnji sa kolegama iz „Batuta“ organizovao tribinu u Gradskoj upravi pod nazivom „Da li znate koliko su nargile štetne.

   

12.Tortijada u Crepaji humanitarnog karaktera

PANČEVO, 24. april 2018. (TV Pančevo) –Održana 12. Tortijada u Crepaji, u organizaciji Udruženja žena "Vidovdan". Humanitarni karakter manifestacije i ove godine u prvom planu .

   

Drugi "Prolećni bazar" u Ambasadi Rumunije u Beogradu

PANČEVO, 24. april 2018. (TV Pančevo) –Ambasada Rumunije u Beogradu je 21. aprila organizovala drugi "Prolećni bazar". Rumunsku umetnost i zanate zajednice Rumuna u Republici Srbiji, lokalnu tradiciju i običaje, nošnju, rukovorine i tradicionalne kolače predstavile su žene iz Banatskog Novog Sela, Uzdina, Torka, Ovče, Alibunara, i Golupca.