Društvo

 

Investicije i novi projekti teme razgovora SAD-a i grada Vršca

PANČEVO, 17. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Delegacija Sjedinjenih Američkih država posetila je grad Vršac. Tom prilikom ambasador SAD-a Kajl Skot sa gradonačelnicom Draganom Mitović razgovarao je o potencijalima Vršca i kao i načinu da se privuče što više investitora.

 

Delegacija ambasade SAD u Vršcu

PANČEVO, 16. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović sa saradnicima, ugostila je u svom kabinetu ambasadora Sjedinjenih američkih država u Srbiji, Njegovu Ekselenciju Kajl Skata, i predstavnike Ambasade SAD u Beogradu.

   

HAOS NA SUĐENJU U PANČEVU Brat ubijene žene pesnicom udario muža ubicu

PANČEVO, 16. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Sinišu Radovanovića (51) je na suđenju za ubistvo njegove nevenčane supruge Biljane Mijatović pesnicom je udario brat žrtve, B. M. (31).

   

Preventivni pregledi u Vršcu

PANČEVO, 15. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Povodom svetskog dana hrane, Dom zdravlja Vršac i savet za zdravlje grada Vršca, orgzanizuju akciju zdravstvenih pregleda: merenje šećera u krvi, krvnog pritiska, težine, visine, obima struka, debljine kožnog nabora, Body mass index, kao i EKG pregled. Akcija će biti održana u Preventivnom centru Doma zdravlja, u suterenu zgrade od 08:00 do 12:00. Pozivamo sve zainteresovane građane da sutra posete Dom zdravlja u naznačenom periodu gde će pored pregleda moći da dobiju i odgovarajuće savete od lekara specijalista interne medicine, higijene i ishrane, oftamologa i neuropsihijatra.

   

Anestetičari iz Srbije, Češke, Slovačke i Amerike na Kongresu u Pančevu

PANČEVO, 12. oktobar 2018. (TV Pančevo) – U Pančevu se ovog vikenda održava osmi Nacionalni kongres Udruženja anestetičara Srbije. Glavni cilj ovog skupa je unapređenje obrazovanja anestetičara, a time i rad ovih zdravstvenih radnika. Na kongresu anastetičara iz Srbije učestvuju i anestetičari iz zemalja regiona, Češke, Slovačke i Sjedinjenih Američkih Država.

   

HUMANITARNA UTAKMICA U PANČEVU: "Dinamo" i "Zvezda" igrali za Stefana!

PANČEVO, 13. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Fudbaleri „Dinama 1945“ i šampiona Srbije „Crvene zvezde“ odigrali su humanitarnu utakmicu na Gradskom stadionu. Utakmica je nazvana „Igrajmo za Stefana“ a sav prihod od ulaznica namenjen je za lečenje mladog Stefana Čikića, koji se bori sa teškom bolešću.