Zobenica: Građani će 2. aprila jasno reći šta misle o Vuku Jeremiću

PANČEVO, 14. mart 2017. (TV Pančevo) – Poručujem belosvetskom prevarantu, Vuku Jeremiću, i svim njegovim poslušnicima da građani Srbije imaju poverenje jedino u Aleksandra Vučića, jer znaju da je upravo on spasao Srbiju od bankrota, do kojeg su je doveli Vuk Jeremić i njemu slični bahati i neodgovorni dosovski političari.

Građani Srbije ne veruju lažovu Vuku Jeremiću, koji je toliki patriota da govori da je zemlja koja ga je iznedrila, školovala i debelo finansirala - izvršila genocid, koji je učinio sve da oteža položaj našeg naroda na KiM, koji masno laže da je neko u Srbiji hteo da ga hapsi, kojem je Srbija rezervna opcija, u koju se vraća kad je izgubi na drugim pozicijama u svetu...

Građani Srbije odavno su na političko smetlište oterali dosovske lopove koji su ih opljačkali i unesrećili, pa će tako 2. aprila jasno reći šta misle i o Vuku Jeremiću, čoveku koji se bahatio i baškario po luksuznim hotelima, uživajući u predsedničkim apartmanima i penthausima na račun osiromašene Srbije i njenih građana.

Za razliku od Jeremića i tajkuna koji ga finansiraju, koji rade samo u svom interesu i za svoje džepove, Aleksandar Vučić se svakodnevno bori za Srbiju, i narod Srbije zna da je upravo on doveo investicije, otvorio nove fabrike i radna mesta, doneo stabilnost u region i, posle mnogo godina, vratio Srbiju na svetsku mapu, značajno joj podižući međunarodni ugled, navedeno je u saopštenju Damira Zobenice, člana predsedništva Srpske napredne stranke.