Vučić: Izvesno povećanje plata i penzija

PANČEVO, 17. februar 2018. (TV Pančevo) – Lider SNS i predsednik Srbije poručio je danas da će građani na beogradskim izborima moći da biraju između 24 liste, od kojih 23 samo čekaju da se ujedine protiv jedne liste, „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd“, jer znaju da će se, dok je te jedne liste, voditi računa o gradskoj kasi i javnim finansijama i nastaviti da se gradi.

Biće to, kaže, „festival demokratije“, sa 24 liste, od kojih 23 pokušavaju da stvari vrate unazad u prošlost i jednu koja je živela i radila sa građanima, koja ima novih ljudi koji mogu da poprave kvalitet gradske uprave…

„Svi hoće beogradske pare i svi čekaju da se ujedine protiv jedne liste“, rekao je i dodao: „I svi će se ujediniti, iste noći, ako budu imali samo jedan glas više od naše liste“, rekao je Vučić i pozvao građane da stoga dobro razmisle kome će dati svoj glas na izborima, koji će, kaže, odrediti budućnost Beograda.

Najavio je da je danas, na osnovu podataka u budžetu u prva dva meseca, mnogo jasnije da će i ove godine biti povećanja plata i penzija i da ćemo doći do toga, što je obećao, da će prosečna plata biti 500 evra u Srbiji, a u Beogradu značajno veća.