Vlahović krši zakon, a krivi politiku

PANČEVO, 16. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Željko Vlahović potpredsednik "Swissliona", posle lošeg odabira izvođača i pokušaja izgradnje kapitalnog pogona bez građevinske dozvole, namerno se konfrontira sa lokalnom samoupravom i lažno proizvodi sukobe, kako bi u njih uvukao Rodoljuba Draškovića, vlasnika ove konditorske kompanije.

Vlahović, bivši viši istaknuti funkcioner ugašenog Pokreta VRER, izgleda ne može da se pomiri sa činjenicom da je njegova politička opcija mrtva, da su se razbežali na više strana i da se sada, kada je Srpska napredna stranka na vlasti - mora raditi po zakonu!

Šta je sprečavalo Vlahovića i izvođače radova koje je sam izabrao da legalno izvade građevinske dozvole? Zašto su počeli da grade bez odgovarajuće dokumentacije? Zašto su za to krivi svi sem njega i njegovih kompanjona? I zašto vrši konstantan pritisak na lokalnu samoupravu da im dozvole radnje koje nisu po zakonu?

Neka se zapitaju, i Vlahović i njegovi politički saborci, da li je Pokret VRER, baš zbog takvog bahatog ponašanja, karakterističnog za novopečene tajkune, izgubio izbore i nestao sa vršačke političke scene.

Izvor: eVrsac.rs