Ubedljiva pobeda Srpske napredne stranke na lokalnim izborima u Smederevskoj Palanci

PANČEVO, 25. mart 2018. (TV Pančevo) – Danas su održani izbori za odbornike novog sastava Skupštine opštine u Smederevskoj Palanci.

Očekivano, ubedljivu pobedu, uz ogromnu podršku naroda, osvojila je Srpska napredna stranka sa više od 66.5 odsto. Srpska napredna stranka je na politiku nasilja i mržnje odgovorila radom i projektima. Dokazala je Palančanima da zna kako se stvara bolja budućnost. Čak 37 odbornika garant su tome. Batinaši i kriminalci Vuka Pozderca Jeremića imaće minimalan broj odbornika (3) u Skupštini opštine Smederevska Palanka.

Tako su Šumadinci odgovorili na nasilje i laži Pozdercovih mudžahedina. Kaznila je Palanka i Radoslava Milojičića Kenu koji ju je zadužio za više od tri miljarde dinara, koji im je uskratio vodu, držao ih u mraku, uništio zdravstvo, školstvo i sport - ukratko, hteo je da likvidira budućnost njihove dece. Palančani su kivni, hoće Kenu da vide u zatvoru. Protiv njega je podneto više od 45 krivičnih prijava.

Nije mu pomogla ni televizija luksemburška televizija sa američkim kapitalom N1, koja je konstantno pokušavala da izmanipuliše javnost i zločinca predstavi kao žrtvu. Imaće 5 odbornika. Socijalistička partija Srbije imaće 4 odbornika.

Ostali su ispod cenzusa. Izlaznost na lokalnim izborima u Smederevskoj Palanci bila je 56.07 odsto. Glasalo je 23.515 od 41.937 građana Smederevske Palanke.

Čestitamo Smederevskoj Palanci na hrabrosti. Izabrala je bolje sutra!

Izvor: ePodunavlje