U Vrbasu napadnuti aktivisti SNS-a

PANČEVO, 23. april 2017. (TV Pančevo) – Danas su u Vrbasu fizički napadnuti aktivisti Srpske napredne stranke uz pretnje, psovke i otimanje stranačkog materijala. Sedmorica nepoznatih osoba je nakon psovki fizički napalo dvoje budućih kandidata Srpske napredne stranke za odbornike Skupštine Opštine Drago Bjelić i Jelena Antić koji su iznenađeni i uplašeni ovim postupkom. Ovaj vandalski čin je prijavljen policiji koja je sprovela mere iz svoje nadležnosti.

- Zgroženi napadom apelujemo političkim neistomišljenicima da niko nema prava da napada ljude i stvara im traume i da počnu da vode fer i poštenu kampanju i pomire se sa činjenicom da su građani ukazali apsolutno poverenje i podršku Srpskoj naprednoj stranci i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću - navodi se u saopštenju Srpske napredne stranke.

- Napadi motivisani mržnjom prema Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci nas neće sprečiti da nastavimo da se borimo za moderniju i bolju Srbiju u kojoj nema mesta za nasilje - piše u saopštenju Srpske napredne stranke.