SNS u Pančevu proslavila slavu

PANČEVO, 27. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka u Pančevu je sečenjem slavskog kolača obeležila slavu Svetu Petku. Domaćin slave bio je Dejan Simeunović. On je, obraćajući se prisutnima, poručio da će SNS u narednom periodu biti još veća i jača, kao i da će raditi pre svega u interesu građana Pančeva i Srbije.

Proslavi slave Sveta Petka u Pančevu, među mnogobrojnim članovima i gostima, bili su koordinator SNS-a za Južni Banat Branko Malović, zatim Darko Jovanović, predstavnici Srpske napredne stranke iz Beograda, narodni poslanik i poverenik SNS-a u Pančevu Željko Sušec, gradonačelnik Saša Pavlov, pokrajinski poslanici i predstavnici stranke na lokalnom nivou. Nakon lomljenja slavskog kolača, okupljenima se obratio Dejan Simeunović. On je istakao da mu je velika čast što mu je ukazano poverenje da ove godine on bude domaćin slave Gradskog odbora SNS-a u Pančevu.

- Imao sam jednostavan zadatak, zato što je na čelu države, na čelu SNS-a, veliki domaćin, čiji cilj sam pratio. Želeo bih svima vama da zahvalim - svim našim simpatizerima, članovima, prijateljima, funkcionerima koji su došli u ovom broju da uveličaju naše slavlje. Posebno bih želeo da zahvalim našem koordinatoru Branku Maloviću, i njegovim saradnicima, što je pored obaveza i na današnji dan, i poziva mnogih gradskih i opštinskih odbora, odlučio da bude sa nama, da bude deo Pančeva. Domaćin za sledeću godinu biće moja draga prijateljica i koleginica Maja Vitman. Svima vama želim mnogo sreće i zdravlja u životu - rekao je, obraćajući se prisutnima, Dejan Simeunović, domaćin slave SNS-a u Pančevu.

- Trudimo se i dajemo sve od sebe svako na svom planu. Ono što su naše mogućnosti možemo da učinimo, ono što nije, ni Bog ne traži. Zato vam želim povodom ove slave i vaših budućih koraka u našem društvu, našoj državi i otadžbini, da uvek od sebe pružamo najbolje što možemo. A hvala Bogu, to svi radimo i trudimo se. Da imamo uspeha ne samo na poslovnom već i ličnom planu. Da uvek budemo jedno da zajedničkim snagama učinimo dobro i najbolje za svoj narod - istakao je jerej Velimir Birmanac.

Sledeće godine domaćin slave biće Maja Vitman, gradska menadžerka.