SNS osvojila sve mandate u Skupštini MZ "Kotež"

PANČEVO, 5. jun 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka ostvarila je apsolutnu pobedu na izborima za članove Saveta Mesne zajednice „Kotež“ osvojivši 15 mandata. Osvojenim rezultatom naprednjaci su porazili političke protivnike koji su združeno vodili borbu protiv naprednjaka.

Srpska napredna stranka je postignutim rezultatom daleko iza sebe ostavila sve opozicione stranke združene u „Grupi Građana Kotež protiv diktature“ koju su činile 8 partija: DS, DSS, Dveri, LSV, SRS, Pokret Dosta je bilo, LDP, Nova stranka i SPS koja je nastupala sa samostalnom listom. Ova pobeda je još jedan dokaz da Srpska napredna stranka uživa poverenje građana, istakao je Željko Sušec, predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke.

- Ovom prilikom želeo bih da se zahvalim svim građanima Pančeva koji su ukazali poverenje SNS. Ovo je samo potvrda pobede Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke od 2. aprila. Oni koji su se udružili i koji su ispunjeni patološkom mržnjom prema Aleksandru Vučiću i SNS-u i ovaj put su dokazali da ne zaslužuju podršku naroda. Srpska napredna stranka je radila od 2013. godine u interesu građana MZ “Kotež”. Ti naši građani cene i poštuju. Ono što smo započeli moramo zajedno i da završimo. Imamo još dosta posla da uradimo zajedno i da radimo brže, jače i bolje, u interesu ne samo građana Pančeva, nego u interesu svih koji žive na teritoriji Republike Srbije, rekao je Željko Sušec, predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Pančevu.

Željko Sušec dodaje da je političke protivnike udružila samo mržnja prema Srpskoj naprednoj stranci i da nemaju nikakav plan i program koji bi ponudili građanima Pančeva.

- Videli smo to i u toku predizborne kampanje, da ovi ispunjeni patološkom mržnjom prema ALeksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci nemaju nikakav plan i program. Jednostavno, oni su i pred birače izlazili samo protiv Srpske napredne stranke, protiv tobože nekakve diktature, koja apsolutno nema nikakve veze sa diktaturom. Srpska napredna stranka je preuzela odgovornost za Grad Pančevo 2012. godine. 2016. godine je potvrda podrške građana na redovnim lokalnim izborima, skupštinsku većinu u Skupštini grada Pančeva čine odbornici Srpske napredne stranke, što samo govori da građani Pančeva veruju Srpskoj naprednoj stranci, zaključio je Sušec.

U novom sazivu Skupštine MZ “Kotež” biće Vasa Jackov, Marija i Miroslav Bošković, Slobodan Bitević, Jovana Naumović, Branislav Raketić, Marijana Banjai, Zoran Milović, Milan Stanković, Dragana Antonijević Đorđević, Suzana Popović, Dragana Raketić, Nemanja Kanjevac, Stanka Radnović i Vesna Furundžić.