Protivzakonita kampanja DS-a i Jankovića

PANČEVO, 5.jul 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka užasnuta je skandaloznom, sramotnom, protivustavnom i protivzakonitom kampanjom koju političari iz Demokratske stranke i iz štaba bivšeg lažnog zaštitnika građana, Saše Jankovića, vode protiv određenih medija u Srbiji.

Isti oni iz dosovskog šinjela koji su sprovodili hajku i harangu nad urednicima i novinarima do 2012. godine, linčovali one koji nisu bili na njihovim platnim spiskovima, vršili otvorenu cenzuru, pravili nezabeležene pritiske na slobodu medija i izražavanja, u skaradnim tajkunsko-kriminalno-partijskim kombinacijama kupovali medije, obmanjivali celokupnu javnost i uništavali živote svima koji im stanu na put, danas su se drznuli i da otvoreno traže ukidanje frekvencije onim medijima koji nisu pod njihovim lopovskim šapama i gde se može čuti i drugo mišljenje, a ne samo pregršt laži, halucinacija i ogoljena patološka mržnja prema Aleksandru Vučiću.

I dok 35 dana traje najodvratnija i monstruozna kampanja protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića u reketaškim tabloidima višemilionskog poreskog dužnika i megalomanskog političara Aleksandra Rodića, i dok 35 dana ćute udruženja novinara, izuzev predsednika Izvršnog odbora UNS-a koji glasno psuje sve po spisku Aleksandru Vučiću, lopine i lažovi iz dosovskih garnitura videli su priliku da ponovo guše slobodu medija, gase frekvencije, i rade šta im padne na pamet, kao u njihova dobra vremena, a najgora vremena za građane Srbije.

Srpska napredna stranka poziva nadležne institucije i strukovna udruženja da osude skandalozne pritiske na medije i pretnje urednicima, a građanima Srbije poručujemo da nećemo dozvoliti nikakvim Jankovićima, Rodićima, Jeremićima, Kenama, Pajtićima i njima sličnim da guše slobodu medija i ponovo uništavaju Srbiju.