Nastavak širenja mržnje prema SNS-u

PANČEVO, 18. septembar 2017. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka oštro je kritikovala Demokratsku stranku zbog stavova u vezi besplatnih preventivnih lekarskih pregleda za građane.

SNS je ocenila da saopštenje kojim DS kritikuje besplatne preventivne preglede građana "najbolje pokazuje njihov odnos prema zdravlju građana, zdravstvenim radnicima i njihovu politiku".

Ta stranka je pozvala DS da pre nego što se oglasi sledećim saopštenjima odgovori građanima "gde su nestali milioni evra iz donacija iz budžeta Srbije za unapređenje zdravstvenog sistema".

SNS je navela da i ovom prilikom pruža "bezrezervnu podršku svim zdravstvenim radnicima".

Pozvala je nadležne u Ministarstvu zdravlja da organizuju što više besplatnih pregleda i sličnih akcija kojima se unapređeje zdravlje svih građana.

Staklo na prostorijama Opštinskog odbora Srpske napredne stranke na Zvezdari razbijeno je jutros, saopštio je Gradski odbor SNS.

"Ovaj incident predstavlja nastavak širenja mržnje prema Srpskoj naprednoj stranci i predsedniku Aleksandru Vučiću. Ovo je nastavak politike onih koji bi Srbiju da vrate u prošlost, koji bi da vešaju o bandere, da ubijaju političke neistomišljenike, da izazivaju nemire i da vrate nasilje na političku scenu", navodi se u saopštenju.

Kako kažu, vandali, koji svojim kukavičkim napadima pokušavaju da zastraše građane, neće zaustaviti razvoj Beograda i Srbije, niti mogu da zaustave bržu i jaču borbu SNS za modernu i uređenu Srbiju, u kojoj se nasilje neće tolerisati.

Gradski odbor Beograda Srpske napredne stranke pozvao je nadležne državne organe da počinioce privedu pravdi.