Keni propao pokušaj izazivanja incidenta na Skupštini

PANČEVO, 14. jul 2017. (TV Pančevo) – Radoslav Milojičić Kena, odbornik Demokratske stranke koji je proteklih sedmica na sve načine pokušavao da stvori lažnu sliku o postojanju nove većine, izblamirao se danas kada je hteo da izazove incident na samom početku sednice Skupštine Opštine Smederevska Palanka.

Mislio je Kena da je simpatičan, ali se pokazao krajnje nepristojno i bahato prema predsedavajućem Skupštine Opštine Smederevska Palanka, odbornicima, građanima... Bio je to samo jedan u nizu propalih Keninih pokušaja, jer su predstavnici vlasti odmereno i kulturno odgovarali na vređanja odbornika, sugrađana, medija i kršenja poslovnika. Opet su mu se priviđali džipovi i otmice, a istina je da uz njega danas nisu bili ni njegovi najbliži saradnici. I dalje Kena ne daje odgvore na ključna pitanja koja su vezana za rad lokalne samouprave u Smederevskoj Palanci dok je on bio na vlasti.

Egoista Kena to nije mogao da prežali. Povišenim tonom, ružnim rečima i brutalnim uvredama pokušao je drugima da inputira odgovornost za dug od 4 milijarde dinara, koji je direktna posledica njegove vlasti u Smederevskoj Palanci. Ni to mu nije uspelo, jer je čak i odbornik Rodoljub Stanimirović, koji je u početku bio na Keninoj strani, za govornicom priznao da je Kena jedini krivac za dubiozu ove podunavske opštine.

Zbog krajnje bezobraznog ponašanja, mimo svih moralnih normi i kodeksa, Keni su izrečene tri opomene, a potom i isključenje sa sednice. Za njim su skupštinsku salu napustili i ostali odbornici DS. Sednica se dalje odvija u najboljem redu i po utvrđenom dnevnom redu.

Izvor: ePodunavlje