Katasrofalna situacija u DS-u kulminirala je ostavkom predsednika GO Dušana Dude Stojića

 

PANČEVO, 30. jun 2017. (TV Pančevo) – Pored konstantnog osipanja članstva ovo predstavlja veliki udarac na stranku koja nije uspela da pronađe rešenje kako da izađe iz krize i da se sa margine ponovo vrati u centar političkih zbivanja u Pančevu.

Kako nezvanično saznajemo Stojić je podneo ostavku jer je u poslednje vreme potpuno skrajnut u stranci uprkos obećanjima da će dobiti veća ovlašćenja od svog predhodnika.

Dokaz tome je i to što prilikom izbora ljudi za stranačke funkcije nije prošao nijedan njegov kandidat već je pobedila „struja“ Gorana Srećkovića.

Time je na neki način zatvoren krug urušavanja stranke. Da podsetimo veliki broj članststva i funkcionera napusto je stranku kada je dr. Stojić imenovan za predsednika GO.

On je na toj funkciji zamenio Predraga Bogatinčevića, naime oni su tada tvrdil da je Dušan Duda Stojić izabran bez kvoruma mimo statuta stranke.

A sada odlaskom Stojića, kako saznajemo članstvo počinje da se dodatno osipa, takođe napuštanje stranke najavljuju neki od bitnih funkcionera.

 

Izvor: Južni Banat