Sukobi u "Dosta je bilo - Pančevo"

PANČEVO, 10. novembar 2017. (TV Pančevo) – Gradski odbor „Dosta je bilo – Pančevo“ je na sednici održanoj 03.10.2017 većinom glasova članova odbora doneo odluku da od Glavnog odbora DJB traži raspuštanje odbora i formiranje novog odbora koji će bez opstrukcija nastaviti da vodi lokalnu politiku DJB u Pančevu. Nakon razmatranja zahteva, Glavni odbor stranke “Dosta je bilo” je na sednici održanoj u Beogradu 03.11.2017.godine usvojio ovaj predlog.

Gradski odbor „Dosta je bilo – Pančevo“ je na sednici održanoj 03.10.2017 većinom glasova članova odbora doneo odluku da od Glavnog odbora DJB traži raspuštanje odbora i formiranje novog odbora koji će bez opstrukcija nastaviti da vodi lokalnu politiku DJB u Pančevu. Nakon razmatranja zahteva, Glavni odbor stranke “Dosta je bilo” je na sednici održanoj u Beogradu 03.11.2017.godine usvojio ovaj predlog.

Dva bivša člana odbora, Nikola Ćebić i Žarko Jelisavčić, koji su ujedno odbornici u Skupštini grada Pančeva izabrani na listi “Dosta je bilo – Saša Radulović”, su mesecima unazad opstruisali rad odbora, nisu poštovali odluka odbora. Zbog nepoštovanja principa i pravila DJB, većina članova pančevačog odbora DJB je odlučila da ih isključi, ali su zbog važnosti odluke, za ovu svoju odluku tražili potvrdu Glavnog odbora i ponudili i svoja razrešenja kroz zahtev za raspuštanje odbora i formiranje novog.