Fijasko i debakl. Marinika Tepić se smučila građanima ! Na tribinu u Pančevu došlo desetak ljudi

PANČEVO, 4. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Pančevci su , po ko zna koji put, poslali poruku Mariniki Tepić da im je dosta njene lažne borbe za nekakvom slobodom, demokratijom i istinom - odnosno narodski rečeno njenim svakodnevnim "zvocanjem".

Tepićeva je ovoga puta zajedno sa jednom marginalnom NVO uspela na tribini da sakupi jedva desetak ljudi, u sablasnoj sali lokalnog bara. Naspram ove posećenosti, nekadašnji sastanci kućnog saveta izgledali su kao puna Marakana za tribinu na kojoj je Tepićeva govorila sa "izlizanim" i odavno "protumačenim" političarkama tipa Vesne Pešić, uz neizostavnog spikera Nenada Živkovića, nekadašnjeg istaknutog vandala koji je auto lakom šarao po zgradi Opštine.

Narodna poslanica Marinika Tepić doživela je hladan tuš , jer je, na njenu pompezno najavljivanu tribinu , došlo jedva desetak ljudi. Krasio je kiseo osmeh, uz i ovako njen ograničen vokabular i javni nastup. Marinika Tepić, balerina-političarka i "preletačevićka" traži izgleda sada svoje uhlebljenje u Savezu za prevaru Srbije kod Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, posle LDP-a, pa zatim LSV-a, pa zatim Pokreta Saše Jankovića, pa Nove Stranke Zorana Živkovića - partijama u kojima postoji članska karta sa njenim imenom.

Ovom tribinom naši sugrađani su jasno, glasno i nedvosmisleno poslali poruku Tepićevoj i bulumenti kojom je okružena bila, da više ne žele da budu žrtve i taoci njihovih sujeta, egoizma i izmišljotina, kao ni deo nekakvog Saveza koji nema političke ciljeve i ideje, već samo gaji i propagira mržnju uz krajnji cilj - završetak pljačke Srbije koju su isti ti lideri sproveli posle 5. oktobra.