Zoran Radojičić kandidat SNS-a za gradonačelnika Beograda

PANČEVO, 4. jun 2018. (TV Pančevo) – Direktor Dečje bolnice u Tiršovoj, hirurg, dr Zoran Radojičić kandidat je Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda.

Predsednik Gradskog odbora SNS-a Nebojša Stefanović kazao je da je Radojičić jednoglasno podržan na sednici, jer je to čovek koji ima veliko poverenje gradjana, a koji se iskazao kao dobar menadžer zdravstvene ustanove Dečja bolnica u Tiršovoj.

Stefanović je rekao da će Radojičić imati dobar tim ljudi, koji će neumorno raditi na izvršenju svih zadataka.

„Velika mi je čast i zahvaljujem se na ukazanom poverenje. Jasno mi je da imam težak i odgovoran zadatak, ali se radujem tom zadatku“, rekao je Radojičić na koferenciji za novinare.

Predlog da Radojičić bude gradonačelnik gradski odbornici treba da potvrde na sednici 9. juna.

Dr Zoran Radojičić je po užoj specijalnosti dečji urolog. Takođe, profesor je Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu na katedri hirurgije.

Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu završio je 1989. godine. Na istom fakultetu je magistrirao 1998. sa tezom pod nazivom „Određivanje vaskularizacije hipospadiformnog prepucijuma i njen praktični značaj“.

Doktorirao je 2006. na Medicinskom fakultetu u Beogradu sa tezom pod nazivom „Značaj skora disfunkcije donjeg urotrakta u terapiji i prognozi vezikoureteralnog refluksa“.