Dr Zoran Radojičić: Želimo da dostignemo cilj - da Beograd bude vodeća metropola u Evropi!

PANČEVO, 15. januar 2017. (TV Pančevo) – Prvi na listi "Aleksandar Vučić- zato što volim Beograd" doktor Zoran Radojičić potpisao je podršku listi u prostorijama opštinskog odbora SNS Vračar.

Prvi na listi "Aleksandar Vučić- zato što volim Beograd" doktor Zoran Radojičić potpisao je podršku listi u prostorijama opštinskog odbora SNS Vračar. Tom prilikom istakao je da mu je zadovoljstvo što se našao na izbornoj listi SNS.

- Zadovoljstvo mi je da budem prvi na listi priofesionalca koji će dalje raditi na unapređenju i ulešavanju našeg Beograda - rekao je Radojičić. On je dodao da je glavni cilj da Beograd bude vodeća metropola u Evropi.

- Volim Beograd koliko i svi drugi Beograđani. Mislim da imamo prostora da svi zajedno radimo i damo doprinos i dostignemo cilj, a to je da Beograd bude vodeća metropola u Evropi. Njemu će, kako je istakao, prioritet biti posao u Tiršovoj.

- Na prvom mestu mi je posao u Tiršovoj, a i sam dogovor sa ljudima oko ove liste je bio takav da smo se dogovorili da mi je unapređenje Tiršove na prvom mestu - istakao je on. Doktor Zoran Radojičić dodao je za kraj da će dati sve od sebe da Beograd bude još bolji i sa više duše.