DEBAKL lopovsko-tajkunske koalicije u Vršcu

PANČEVO, 14. septembar 2018. (TV Pančevo) – Lopovsko—tajkunska koalicija tzv. Saveza za prevaru Srbije doživela je potpuni fijasko ovog puta u Vršcu. Osvedočeni prevaranti, lopovi, tabadžije, Vuk NATO Jeremić, Borislav Novaković, Zoran Lutovac, Boško Obradović i druge tajkunske marionete naišli su na potpuno ignorisanje Vrščana. Među okupljenima bilo je tek desetak Vrščana, najviše je bilo onih koji su došli sa strane kao obezbeđenje ovih tajkunskih marioneta. Da apsurd bude veći razilaženje ono malo okupljenih počelo je i pre samog početka.

Beznačajne političke figure, poznate u javnosti isključivo po kriminalnim aferama, prevarama, tučama, maltretiranju građana rukovođeni patološkom mržnjom prema svima koji ne zastupaju ideologiju para nastavljaju da sprovode politiku laži i obmana.

U prljavoj kampanji protiv SNS nastavljaju da seju mržnju i iživljavaju se nad građanima samo zbog toga što ne zastupaju njihove bolesne stavove, ne bi li zaradili dodatni poen kod finansijera i dopunili bankovni konto. Došavši u Vršac, pod očiglednim dejstvom psihosomatskih supstanci, tajkunski potrčko Borislav Novaković, propali političar, izvučen iz naftalina, poznat po kriminalnim aferama, fabrikovanjem laži, potrudio se da se građani još jednom uvere kakvu bolesnu kampanju Savez za prevaru Srbije sprovodi protiv SNS.