Dangubić upropastio SPS u Pančevu

PANČEVO, 2. mart 2018. (TV Pančevo) – Nikola Dangubić glavni je krivac što je u Pančevu, centru Južnobanatskog okruga, Gradski odbor Socijalističke partije Srbije srozan na najniži nivo i što im preti raspuštanje zbog katastrofalnog pada podrške glasača.

SPS participira u vlasti na nacionalnom nivou, a odbor u Pančevu gaji izuzetno lošu komunikaciju sa koalicionim partnerom Srpskom naprednom strankom, zahvaljujući sujeti Dangubića koji je poslovnim vezama povezan sa članovima opozicije, koji su Pančevo skoro doveli do prosjačkog štapa.

Raspoloženje starog, vernog članstva SPS, usahlo je dolaskom Dangubića na mesto predsednika, što je SPS u Pančevu sa jakih 13 odsto spustilo na ispod cenzusa. Razlog je njegova lična politika dovođenja novih kadrova, takozvanih "privrednika", bez podrške viđenijih članova.

Da podsetimo, SPS je svoje mišljenje o Dangubiću, koji svoje lične interese sakriva ispod oznaka političke organizacije, javno iskazao kada je nedavno, posle 12 godina, podržao njegovu smenu sa mesta prvog čoveka "Dunav osiguranja".

izvor:evrsac