Dačić u Zrenjaninu: Vučić kandidat naroda

PANČEVO, 16. mart 2017. (TV Pančevo) – Na predizbornoj konvenciji koja je održana u sali Doma kulture u Zrenjaninu, predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je da Aleksandar Vućić na predstojećim predsedničkim izborima nije stranački kandidat, već kandidat naroda, odnosno svih građana Srbije, koji garantuje da će Srbija biti cenjena i poštovana u svetu. Milenko Jovanov, potpredsednik Srpske napredne stranke je rekao da postoji samo jedan izbor za Srbiju, a to je Aleksandar Vučić.

Potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov rekao u sali Doma kulture u Zrenjaninu da na predstojećim izborima postoji samo jedan izbor za Srbiju, a to je Aleksandar Vučić ukoliko, kako je rekao, ne želimo da se vratimo u vreme paljenja Narodne skupštine ili pljačkaške privatizacije.

Ivica Dačić, predsednik Socijalističke partije Srbije, je na predizbornoj konvenciji održanoj u Zrenjaninu rekao da je interes građana da Srbija bude cenjena i poštovana u svetu, a da pobeda Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima garantuje da će Srbija to i biti. Jedini cilj i jedina politika koju ostali kandidati na izborima imaju je da se sruši Aleksandar Vučić, ali da se ne preuzima odgovornost, dodao je Dačić.

Dačić je takođe naglasio da je na predstojećim izborima glavno pitanje hoće li Srbija da ide napred ili će dozvoliti da se sruši sve ono što se gradilo od 2012. godine.