Bunda, bilder i preletači - "Nova stranka" u Pančevu

PANČEVO, 20. septembar 2017. (TV Pančevo) – Prošli vikend bio je interesantan na političkoj sceni u Pančevu. Ali jedino u glavama dvadesetak ljudi koji su se okupili u jednom kafiću slaveći svoje osnivanje u Pančevu. Radi se o "Novoj stranci" Zorana Živkovića... A ko su mu čelnici? Sačuvaj Bože....

Zoran „Bunda“ Živković već je daleko poznat širom Srbije, ali ne po svom političkom angažmanu, već po govoru mržnje, lažima, bundama, vinu i pokušaju da se nametne kao nekakav politički činilac. Srećom, narod je to prepoznao na poslednjim izborima, pa se pitamo da li je „bunda“ Živković prepoznatljiv i samom sebi...

Ali nećemo se baviti „bundom“. Time se bavila grupa TAP 011. Imamo mi nove lokalne liderčiće “Nove stranke”. Svi jedan do drugog principijelni da Bog sačuva. Idemo redom.... Marinika Tepić. Šta reći o njoj više, a da saopštene informacije nisu toliko ponovljene kao pokvarena ploča.

Nekadašnja LDP-ovka, pa Ligašica, koju su posle smene optuživali za nenamensko trošenje sredstava, pa „desna“ ruka Saše Jankovića u predsedničkoj kampanji i sada više ni neznamo koja „ruka“ Zorana „Bunde“ Živkovića.

Promenila je više dresova nego nekadašnji svetski asovi u fudbalu.

Eto nama pored nje i „vrhunskog“ bildera Novaka Filipovića. „Vrhunskog“ samo u svojoj glavi, u narodu i Pančevu poznatom kao ispuvana lutka. Eto da podsetimo i navedemo primer Gym i fitness kluba “Spartans” iz Pančeva koji vodi Novak Filipović.

Prema podacima do kojih je došla regionalna RTV Pančevo, a koji mogu biti provereni u zvaničnim podacima od 2013. do 2016. godine, Filipović, odnosno klub “Spartans” dobili su million dinara od Pokrajine u tom intervalu.

Precizinije, u 2013. godini 150 hiljada dinara, u 2014. 200 hiljada, 2015. godine 300 i 2016. godine do promene vlasti 350 000 dinara. Novak Filipović, bez obzira što se nalazi na čelu sportskog kluba, otvoreno je podržavao LSV, dok je članica bila Marinika Tepić koja je tokom kampanje prešla u štab Saše Jankovića. Sada “ispuvana lutka” mora da odradi svoj dug za dobijen novac, pa je prešao sa Marinikom kod “Bunde”.

Tu su nam i Pavle Đukić i Jovica Petrovački. Šta tek o njima reći. – Regionalna RTV Pančevo bavila se kupovinom bine za gradske manifestacije 2008 godine. Bina je kupljena za oko 100 hiljada evra, ali je, kako saznajemo, stigla bez atesta i praktikabla, tako da je praktično posle kupovine bio potreban dodatan novac kako bi se ona i osposobila.

Iste godine Upravni odbor nije usvojio izveštaj o radu TOP-a za 2008. godinu. Ubrzo, zbog kupovine bine, podneta je i krivična prijava protiv Pavla Đukića. Ostade nam Jovica Petrovački. Čovek koji je lak za manipulacije.

Bitno da krave imaju šta da pasu, eto tu i Jovice…. Novi gradski odbor “bundine” partije čine i Katarina Dragićević, Vera Velašević i Luka Bulatović.