Apsolutna pobeda SNS-a u Opovu

PANČEVO, 25. septembar 2017. (TV Pančevo) – Opštinski odbor Srpske napredne stranke Opovo saopštio je da su na današnjim izborima za savete mesnih zajednica u četiri naseljena mesta - Opovu, Barandi, Sefkerinu i Sakulama - apsolutnu većinu osvojili kandidati koje su podržali članovi SNS. Kako se navodi u saopštenju, oni su osvojili svih mandata - u svakoj mesnoj zajednici po sedam mandata.

Ove izbore obeležila je izuzetno velika izlaznost, koja se kretala od 26,50 odsto do više od 42 odsto u zavisnosti od mesne zajednice, što je presedan kada je reč o izborima za savete mesnih zajednica.

Od ukupnog broja birača, koji u Opovu iznosi 8.303, na birališta je izašlo 2.523 birača ili 30,39 odsto.

Ovakav rezultat je još jedna potvrda poverenja koje građani imaju u lokalnu vlast u Opštini Opovo, koju predvodi Srpska napredna stranka, ali i potvrda poverenja koje SNS i njen predsednik, Aleksandar Vučić, uživaju u celoj Srbiji, ističe se u saopštenju.

 

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Opovo zahvaljuje svojim sugrađanima koji su u velikom broju izašli na izbore za savete mesnih zajednica i time još jednom pokazali koliko podržavaju i kako ocenjuju rad Srpske napredne stranke.